Tidigt.

Eftersom jag la mig tidigt igår så är det ju inte svårt att räkna ut att man vaknar tidigt med. Så nu funderar jag på att ta en promenad i morgonsolen. Eller om man kanske till och med ska springa..

Dra åt skogen.

Oj, vilken dag! Jag som tyckte att det var mycket folk igår. Det var det inte om man jämför med idag. Det har varit hela dagen, fullt ös och folk överallt! Nu är min kropp mycket nöjd över att få vila och att det är tyst och lugnt här hemma! 

Jag blev medbjuden på party ikväll, vilket hade varit roligt tror jag. Men jag är redan trött så jag tänker dundra ner i säng tidigt idag igen! Det känns helt okej faktiskt. 
Imorgon är det sista rycket med denna helg, sen jobbar jag måndag också men efter det är jag ledig i två dagar. Då blir det valborgsfirande, vi får se vart det kan tänkas bli. Ser fram emot lite ledighet nu, det har varit långa dagar. 

Ciao!

Lördag.

Det var länge sen. 
Här kommer en uppdatering. 
En kort en. 
 
Bra morgon. Rea. Nya skor. Vårkänslor. I bilder. 

Dags!

Nä nu är det dags att ha en riktigt skön träningsdag imorgon! Jag har degat alldeles för länge nu. Jag tänkte om man körde nåt pass imorgon kl tio och sen combat på kvällen också! Så man får ut all skit man har i kroppen. Det vore superskönt. Speciellt efter ikväll, jag och David hade tjockis kväll. Först film med några vänner och sen mer chips å godis framför spel fram tills nu. Feels not so great. Men tur att det inte händer varje dag iaf. :D nu ska jag väl försöka sova också :p nighty!

Ont.

Ska ens kropp bråka med en fast man bara är 23? I dont like it :/

Simsa lugnt.

Åh, vad jag hellre hade stannat hemma och spelat the sims istället för att gå till jobbet! :P Men jag slutar ju i lagom tid idag så jag hinner det när jag kommer tillbaka ändå. Om jag inte är upptagen med att bygga lampa! :D God morgon.

RSS 2.0