MerGotland.


Här kan man vara - Slite!


Jag och Hanna gick på en promenad.


Vi bakade bröd med linfrö och morot i. Blev dock inte helt som vi ville. Men gott. 


Havet!


Mer promenad. 


Det var ganska ostabilt väder, regnet förföljde oss. 


Men det kom lite sol tillslut :)


Baka muffins! 





Tända ljus, vin, skräckfilm och tecknad film. Tummen upp.


Det här är Katten.


Hon är den gosigaste katten som jag träffat på länge. 


Hon har gosat med min hela morgonen :)

Idag jobbar Hanna till fyra sen ska vi ta en loppisrunda i Visby. Efter det står swirling på schemat. :)
Imorgon bitti ska jag åka båt tillbaka till fastlandet och vidare hem till Säter. Ciao! 
 

Gotland!

Jag är på Gotland nu hemma hos Hanna och Christian! Jag och Hanna har varit på promenad idag och även bakat bröd. Nu ska vi käka chips och se skräckfilm. Passande nog när det är storm ute. Hoppas att vi slipper strömavbrott :p Ciao! 

Fint.

 
I helgen som var gifte sig mina vänner Annika och Magnus! Jag åkte till Linköping och var med under hela helgen. Jättefint bröllop, ni är så fina tillsammans. :) Tack för att jag fick vara med. Lycka till er! 

TågTankar

Man måste ha något att se fram emot. Just nu sitter jag på tåget till Linköping. Min vän Annika ska gifta sig med sin Magnus imorgon. :) Första gången jag är på bröllop till en vän till mig. Ska bli spännande. 
 
Jag borde åka tåg oftare för jag brukar komma på saker när jag sitter här och tittar ut genom fönstret (ner i mobilen). Just nu ser jag fram emot att åka till Hanna som bor på Gotland. Det är dags att se gotland med henne. Vi kan båda behöva rå om varandra just nu. Hoppas att våra plan går igenom för då ska jag åka dit efter den 25e oktober. 
 
Jag och David har en plan att åka till Marocko. Såg en annons på Facebook som visade att det var grymt billigt att åka dit just nu. Jag fick ju reseböcker om just Marocko av honom i present när jag fyllde år. Så det känns ju som att det var meningen att vi skulle åka dit nu. Hoppas att vi får ihop det. 
 
Nästa grej som jag ser fram emot är nästa år. Jag har sagt det förut. Säger det igen, nu vill jag åka till Spanien och volontära med hundarna tidigt nästa år. Det vore kul! Jag har pratat om det länge så det börjar bli dags även för det. Hoppas att någon vill joina mig och följa med. Annars ska jag försöka åka själv ändå. 
 
Japp, så är det. Jag har lagt ner skolan. Tack mina vänner som trodde på mig. Att jag skulle klara det. Jag hade säkert gjort det. Men jag saknar helt och hållet motiveringen till att fortsätta. Jag hoppas att nästa år är givande och har någon överraskning till mig. :)  
 
 

Skogen!

Det blev en sväng ut i skogen idag. Var inte alls planerat, jag och daniel tänkte först bara att vi skulle ut å ta en promenad i det fina höstvädret. Sen kom vi på att det vore ju nice att grilla och helt plötsligt så är vi på maxi och handlar korv och rödbetssallad :P Vi gick ett bra tag omkring uppe i skogen ovanför lugnet, tills vi bestämmde oss vart vi skulle slå oss ner. Väldigt härligt att bara vandra omkring och sen sätta sig och pyssla ihop en lägereld. Var dock lite läskigt att gå hem sen när det blivit mörkt i skogen. Tur att vi hade en ficklampa med oss :P Bra initiativ att dra ut i skogen idag tycker jag. Vädret var perfekt och det var bara en jättebra sysselsättning en söndag. Nu är jag dock ganska så trött efter partyt igår och vandringen idag. Ska bli skönt att lägga sig i sängen och slöa och däcka i lagom tid ikväll. 



















 

5/5

 

Tillbaka i Falun.

Då var jag tillbaka i Falun. Kom hit vid kl åtta i morse ungefär. Har hunnit med å greja en del sen dess. David var upptagen i helgen så då var det lika bra att dra sig tillbaka. Jag har ändå lite att göra i helgen så det gjorde ju inget! 

Jag ska strax gå och handla. Jag tänkte bara tipsa om vad jag tänkte laga för mat idag. Detta recept tänkte jag göra. Lät så gott med rotfrukter och lax. Ska dock ha lite pesto på laxen också. :) Nom!

http://www.tasteline.com/Recept/Stekt_lax_med_rostade_rotfrukter_och_fetarora

DagOns.

Japp, jag blev visst lite kidnappad till Rättvik igår kväll. David skulle komma förbi och säga hej. Hörde inget från honom och så stod han utanför dörren helt plötsligt :)
Så nu är jag här i Rättvik, grejar och donar när han är på praktik. Jag har mest suttit med skolgrejer. Varit på en promenad också. Kikat på serier. Vilket jag tänkte fortsätta med nu. Jag har så gott som fått ihop hela uppgiften nu. Tänkte korrekturläsa imorgon och ändra om det behövs. Så ska låta det vara för idag, känner mig nöjd. Så ska roa mig med något i en timme tills David kommer hem igen! Ciao.
 
 
 
 

Nytt!

Jag vill tacka snälla Zandra som gjort en så fin ny design här åt mig :) Jag blev väldigt nöjd! Visst blev det fint? 
 
Igår lyckades jag göra allt som jag tänkt att jag skulle göra. Var dock inte så pepp på träningen. Men kom igång sen på combaten, veronica är duktig på att få igång en så man kommer in i det! 
 
Idag är det föreläsning mellan åtta och tio! Länge sen jag var uppe så tidigt. Efter lektionen ska jag hänga med Emma hem och plugga lite. Kan behövas. En hel inlämningsuppgiftet ska vara klar i slutet av nästa vecka. 
 
I morgon har vi sista föreläsningen för denna veckan. Och efter den så far jag till Rättvik. Marknad i helgen. På fredag när david är på jobbet så kan jag passande nog jobba på med uppgiften så att man kan ta helg sen!          

Plan.

Här kommer mina mål för dagen!

> Läsa kapitel 1, 3, 5 i boken Nordic tourism.
> Formulera om mina research questions. 
> Tvätta
> Träna 

Det känns bra att strukturera upp dagen om man ändå är "ledig" fram till kl tre då föreläsningen börjar. Nog för att jag inte är ledig, jag har mycket att läsa och fundera på i och med uppgiften som ska skrivas. Jag har i alla fall kommit igång nu, läst hela första kapitlet. Nu tänkte jag ge mig på kapitel fem för det verkade mer intressant än kapitel tre som var om governance and planning issues. :S 
Nåja, hade ett kort break på tio minuter nu, bara att fortsätta läsa. 
Ciao! 

Tvättmorgon.

Godmorgon. Jag som tyckte att jag vart duktig och var vaken till kl tolv igår. Ändå sov jag inte längre än till halv åtta. Tydligen var jag nöjd nu.
Men det var ju rätt bra för då kan jag kliva upp å gå ner å kasta in sängkläderna i en maskin! Sen är det att dyka ner i boken som gäller. Och fila vidare på uppgiften.
Vi har lektion kl tre - fem. Efter det ska jag träffa Alex åvidare till må bättre :) kul med sällskap. Nej, nu ska jag gå upp minsann.

RSS 2.0