Jobbhelg.

Jepp, då var det dags för lite jobbhelg, fredag-tisdag. Hurra! Men jag börjar kl 13 idag istället för kl 11 som det vanligtvis brukar vara. Så det gör mig nöjd :P Jag ska dra till Friskis för första gången och prova ett pass nu kl 10! :)

Jag har ätit frukost, druckit c-vitamin och svarat lite på läxan som jag fick av coachen. Även om jag bara varit där en gång så känns det rätt bra. Jag ser fram emot att se vad nästa möte kan ge.

Träning!

Jepp! Då finns det ingen återvändo! Bara att svettas å va glad! :P Nu har jag bokat mig till ett träningsevent nästa helg den 8de november. Det är minsann Jessicas förtjänst att jag ska dit. Hon vann biljett dit och ville ha sällskap, jag var väl inte så himla svår att övertala :) Sen var jag till friskis och svettis här i Järfälla och hämtade mitt nya träningskort. Jag var på Må bättre i Solna för sista gången idag, mitt medlemskap tar slut imorgon den sista oktober. Så nu är det verkligen inga ursäkter som gäller då friskis ligger en promenad på 5 min hemifrån oss. :P Ska dit imorgon förmiddag innan jobbet tänkte jag. Det som var så himla bra var att jag fick 1600 friskvårdspoäng från jobbet att använda innan detta år är över, ja man tackar! Det satt inte helt fel. Mitt träningskort för 6 månader blev mycket billig och det var ju himla bra! :D

Prata med någon

Idag ska jag iväg och prata med en karriärcoach/livscoach kl 15 i gamla stan. Det kommer helt klart bli intressant, jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Men jag ska hoppa på pendeln om en timme så får vi se hur det går. Det är nämligen så att jag varit rätt så nere och missnöjd nu i höst. Vilket kan ha att göra med just hösten men också att jag inte trivs med tillvaron och jobbet och jag känner att jag verkligen inte gillar att inte veta vad jag ska göra. När chefen frågade om hur jag tänkte om kommande år och hur jag ville jobba så fick jag panik. Jag sa att jag inte kommer jobba mer och det kändes läskigt och konstigt att säga. Men nu blir det så att jag kommer jobba som timanställd för att börja det nya året helt utan jobb eller annan sysselsättning kändes ju kanske inte som bästa planen. Men jag hoppas att det kan ge mig något att gå och prata med denna coach. Kanske är helt fel och kanske okej eller helt rätt. Det visar sig, jag ska gå dit och försöka ha ett öppet sinne. Det är dyra möten men jag hoppas att det ger något eftersom att ingen studievägledare hittills har tagit emot mig. Jag behöver någon att diskutera med och få lite olika alternativ och nya sätt att tänka.

Hemma.

Jag har varit krasslig och lite låg ett tag nu. Hade verkligen ingen bra dag på jobbet igår heller. Så imorse kvart i sex när jag gick upp kände jag att kroppen sa nej. Så jag ringde och sjukskrev mig idag. Jag är ledig imorgon som tur är. När David hade gått till jobbet så la jag mig i sängen, frös så jag satte på mig mjukisar också. Men jag sov ända till kvart över tio. Jag tror att det behövdes. :P Nu ska jag dricka c-vitamin och äta något vettigt. Sen får vi se vad som händer resten av dagen. Antagligen inte mer än att spela eller titta på film. Slå in ett paket också. :) Ha en bra dag!

Helgen stundar.

Åh, vad jag ser fram emot helgen! Hade en seg dag på Jula idag men dagen gick ändå fort som tur var. Jag var duktig och stack direkt iväg på träning efter jobbet. Kom hem kl sju, gjorde mat och åt mat. Nu sitter jag här och chillar. Ska snart lägga mig i sängen. Klockan ringer innan kl fem imorgon. Inte okej, lite därför som jag verkligen ser fram emot att jobba klart imorgon och få ta helg. Imorgon ska jag jobba i på Ica Maxi i Haninge, det tar en timme att åka dit härifrån. Så passande en fredag liksom. Men jag tänkte lyxa till det och fira helgen med att köpa The sims 3 :P Så jag ska svänga förbi Mediamarkt efter jobbet och köpa spelet, det kostade 50 kr mindre att köpa det där än på nätet om man skulle ladda ner eller beställa hem det. Så nu vet jag i alla fall vad jag ska göra i helgen :P Förutom det så ska lite mindre roliga saker göras, så som tvätta, städa lite och träna. Sista är ju inte så tråkig i och för sig :)
Nåja, nu ska jag bädda ner mig och se om jag kan somna snart. :)

Smäll.

Godkväll. Det kändes lite som en käftsmäll att gå till jobbet idag. Inte direkt att gå till jobbet men hela dagen har varit galen! Jag visste inte innan jag kom dit att det skulle vara 10% för alla medlemmar idag. Men så var det, endast idag hade vi 10% på köpet för medlemmar. Det kändes, jag har så gott som hela dagen stått i kassan. Vi har haft jättemycket hela tiden, på golvet och i kassan. Vi har varit virriga och kämpat oss igenom dagen tillsammans. Vi var ett jättebra gäng ikväll som stängde butiken och det var skönt! Så nu sitter jag här i soffan och vilar ben, fötter och huvud. Men på't igen imorgon kl 08.00. Godnatt :P

Jul redan?

Det är ju ett tag kvar tills det är jul men jag bokade just en tågbiljett hem dagen innan julafton :) Lika bra att göra det nu för det kommer ju bli fullt på tåget ändå sen. :P Jag betalade 144 kr för reserverad plats vid fönstret. Så jag kommer att vara i sätter vid kl åtta dagen innan julafton :D


Vuxet.

Jag och David har fått en del vuxenpoäng nu skulle jag vilja säga. Vi har skaffat ett gemensamt matkonto. Så vi sätter in pengar varje månad och använder varsitt Icakort så drar det från samma konto. Nu har vi provat med att sätta in 1500 kr var och ska se om det räcker i en månad. Så massa vuxenpoäng till oss. Det känns rätt så vuxet att göra så men det underlättar och det blir mer jämt så ingen betalar mer och så vidare. Men det var ett jäkla krångel att få hit korten och koderna eftersom vi inte är folkbokförda här. Så det var säkert över en månad sen som vi skickade efter korten. Men äääntligen så verkar allt funka som det ska :)

Workmode.

Det börjar bli dags för mig att komma över på workmode. Jag har varit ledig i tre hela dagar vilket har varit jätteskönt. Jag har tränat, mamma har hälsat på och jag har bara haft det lugnt och skönt. Men imorgon jobbar jag stängning på Jula och sen jobbar jag till och med tisdag nästa vecka. Ser inte fram emot det eftersom jag fortfarande är inne i ledigheten. Det har varit som en minisemester att varit ledig så länge :P Men det känns väldigt bra. Jag har kommit igång med träningen nu och var iväg idag och gjorde ett riktigt bra och skönt träningspass. Jag ska se om jag orkar med ett pass i helgen efter jobbet också. David far till Rättvik över helgen och jag som vanligt kan inte hänga med :P Så är det när man jobbar varannan helg, det brukar liksom inte passa när det händer något kul :P Men men, så är det! Nu ska jag gå ner till centrum och prova lite kläder i butik. Jag behöver nya kläder :P Få se om jag hittar något, har inte lyckats hitta något jag gillar den senaste tiden. Ciao. :D

RSS 2.0