Färg.

Jag har för mig att Zandra ville ha lite bilder på smink, så här kommer det som jag gjorde idag :)





Och lite naglar :)



 

Tips!

Det går ett intressant program på Kunskapskanalen - Maten som gör dig fet! 
Det handlar om vad mat innehåller och hur företagen och snabbmatsrestaurangerna gör för att vi ska handla mer. Mycket intressant. Rekommenderas! 

Om ni vill titta --->
http://urplay.se/Produkter/177341-Maten-som-gor-dig-fet-Sockerfallan#amnesord-livsmedelsindustri

Gott!

 Igår fick jag för mig att jag och David skulle bygga ärtbiffar. Så vi gjorde det biffar med kikärtor, vitabönor och majs i. Idag åt jag det som var kvar tillsammans med grönsaker och coleslaw som jag gjorde själv :) 
Det blev verkligen jättegott! Vegetariskt igår och idag, gott! 
 
Efter combaten imorse så hamnade jag på Kupolen och kikade en sväng på rean. Hittade detta kakfat. Men man behöver ju inte ha kakor på kakfatet, eller hur? :)

 

 En till tekopp från Indiska, bara 39 kr :D 



Kväll.

Det blev lite enkelt kvällspyssel, tänkte bara visa det. Jag blev nöjd! 
 

Måndag.

Det känns ju inte riktigt som dagen innan julafton idag. Men det är det ju tydligen i alla fall! Idag ska jag packa ihop och dra mig mot Rättvik. Jag ska prova ut kläder som jag ska ha med mig som passar på julafton och juldagen. Prova lite julsminkning tänkte jag också. Jag har lite olika idéer, så vi får se vilken jag provar idag. Men nu ska jag byta kläder och dra mig ner mot systembolaget och trängas med alla andra som fått pengar idag och ska handla innan jul :P
Ciao!

Sprätt.

Jag har varit duktig på att shoppa igår och idag. :P Har gjort av med 1800 på två vändor till kupolen. Men nu behöver jag inte gå dit mer, jag har alla klappar, allt man kan behöva inför jul. Det känns riktigt skönt! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på något tills jag somnar, imorgon blir det combat kl tio! Ska bli skönt med träning, det var ett tag sen nu minsann. Natti.

Morgon.

God morgon. Idag har jag lite att stå i. Jag ska ta och ringa alla såna tråkiga samtal som man alltid skjuter upp. Städa här hemma. Betala en räkning som varit på vift. Allt sånt kul :p sen vid halv fyra ska jag möta upp Sara och kajza i Borlänge och ta en sväng till med shopping. :)
Men allra först lär jag ju komma ur sängen och äta frukost! Men väntar nog en stund, det är kallt i huset än :p

Klappar.

Detta år blev det inte så många klappar. Jag kommer inte att fira julafton i Säter med familjen. Utan jag har blivit inbjuden att fira i Rättvik tillsammans med Davids familj. Så tar vi och ses hela släkten nästa år så alla kan vara med samtidigt. Men idag tog jag, David och Simon en sväng till Borlänge och handlade klappar. Jag hittade klappar till David och Sara, så nu är det bara att slå in dem. 
Imorgon ska jag dona lite hemma på förmiddagen och sen träffa Sara i Borlänge och hänga med på mer shopping. Det är en klapp till som ska köpas och sen är jag helt klar. På lördag kommer Rickard och Jessica hit till Dalarna och jag och mamma är bjudna på middag hemma hos Bennisons. Sen är resten av dagarna fram tills julafton rätt så öppna, vi får se vad som händer där. Nu känns det rätt bra att vara hemma i Säter några dagar i alla fall. Det har blivit ett himla rännande hit och dit. Fast.. det är väl som vanligt nu för tiden. Jag ser fram emot 2014! 

Ciao.

Jul.

Bilder från de senaste dagarna. 

Jag hittade jättefina glöggmuggar på loppis i Borlänge. Jag ignorerade lappen. :P


Saras misse under granen som vi klätt :)


Det blev ett redigt pepparkaksbakande nu i veckan. 


Det blev en kyrka och en igloo. Figurerna gjorde Sara, Eva och Micke. Vi blev väldigt nöjda med resultatet.
 

Rättvik

Här trivs jag :) idag byggs det skorsten och pepparkakshus! Och spelas fallout.

Regn.

Jag har inte hört något om att jag ska jobba idag. Har ingen större lust att ringa och fråga heller. Ont i kroppen och slut i huvudet. Vaknat med huvudvärk i några dagar nu. Åt frukost och kikade sedan ut genom fönstret och upptäckte att det regnade ju. Blev ju inte mer pepp utav det. Vill typ sitta här och titta ut resten av dagen. Eller bara sova mer. Skulle behöva gå och handla och betala räkningar mm.. Men har inte kommit så långt.

Vad gör man?

Alltså vad ska man göra med sig själv? Jag har då ingen aning. Inte jobba inom restaurangbranschen i alla fall. Vilket jävla slit. Helt sanslöst. Jag har klurat på det idag när jag gått omkring å längtat hem till Sara! Jag har inte kommit fram till något. Idag har det varit så jävla mycket folk på Olearys så att man ville ju gråta! En timmes väntan på maten till gästerna, stressigt och inte en rast. 
Blev ett pass från 15 till 02.30 idag. När jag kom hem till Sara så firade jag med att äta tre chokladbitar, ett ägg med kaviar och en bit gurka. Nu tänkte jag däcka! 

Lördag.

Jag har inte hunnit med att göra något sen jag började på Olearys. Igår jobbade jag till 02.50. Idag börjar jag klockan 15 igen och hoppas på lite kortare arbetsdag. Känns i hela kroppen. Igår hade vi premiär och det blev inte totalt kaos. Så vi får väl känna oss nöjda. Ska dock bli intressant att se vad de ansvariga tyckte om prestationen. Idag är det någon stor match (tur att jag är himla insatt i sport) så de antar att det kommer vara fullsatt. Kan bli spännande. Två timmar tills jag börjar, dags att bygga något käk som man står sig på i 10 timmar typ :P Förslag på det? :P
Ciao.

Första dagen.

Först dagen på utbildningen på Olearys gick bra. Jag hade lite problem att få tillgång till menyn igår, så nu är jag uppe, nästan pigg och ska plugga lite på den, få se vad som finns :) Kl tio blir det mer utbildning.

Intressant.

Jag vet inte varför men jag är så himla trött på kvällarna. Redan kl nio skulle jag kunna sova. Kan bli intressant att börja jobba på en krog då :p Hoppas att det beror på sysslolöshet och att det går över lite när jag kommit igång och jobbat lite. :p

Onsdag.

I onsdags så var det dags att ta ur sakerna som stått i Kristoffers förråd sen jag bodde på vattugatan i Borlänge. Så jag och David mötte upp mamma som kom från Säter med släp. Vi lastade på allt som stått i förrådet och sen vidare till Ikea. Där köpte mamma en ny tv bänk. Därefter åkte vi till Säter och lastade av allt och började bygga ihop bänken. Det var inte det allra lättaste och tog säkert två timmar. Men vi fick ihop den till slut efter bra samarbete och skruvande. Riktigt tjusigt blev det också :)
När vi var klara så rullade vi ut mot Skäve och hälsade på en 70-årig man som hette Matts. Det var en herre som vi träffade på Classic carweek som noterade Davids bil och kände igen mig från Jula. Vi hade en riktigt bra stund hemma hos honom, han var riktigt pratglad och visade upp sin verkstad och vi blev bjudna på fika.

Vi kom tillbaka hem till mamma och fick supergod tacopaj. Efter en lång dag med mycket att göra så gled vi ner i soffan ett tag innan vi rullade tillbaka mot Falun.

Nu är det fredag och vi har mest roat oss med att plocka ihop i lägenheten. Vi har kommit en bra bit nu, är tomt så gott som överallt. Imorgon är det meningen att vi ska fylla släp och åka till Rättvik och säga hejdå till detta kapitel.

What ...

... To do today?

RSS 2.0