People like us we've gotta stick together

Jisses vilket härligt combatpass det var idag! Min kropp var ganska mör sen innan men det gick riktigt bra ändå. Jag tror att en sak som gör att man lyckas bra med sitt träningspass är att man under dagen ställer in sig mentalt på att man ska träna. Då är man mer fokuserad. Även att man värmer upp lite innan passet drar igång. Då får man igång svetten mycket snabbare och det blir man ju peppad av att köra ännu hårdare. En till sak som gör att just combat på Må bättre Borlänge blir ännu roligare. Det är för att vi är ett team och peppar varandra genom hela passet. Är man inte taggad när man kommer dit så är man det efter ett tag. Så mycket bra och härliga människor, både deltagare och instruktörer.
 



 
Det var vad jag ville säga! :)

Oj.

Jag ser fram emot att denna film släpps på bio!
http://www.youtube.com/watch?v=704EXbJ-b5k

Disney's Maleficent.

Mör.

Oj, vad det känns i kroppen att jag gjorde något som jag var ovan med igår. En och en halv timme commercial jazz rakt in i kaklet. Ingen vila, det var bara att köra på. Cattis slängde ut massor med koreografi och det var bara att hänga på. Hur roligt som helst.

Jag hade redan lite träningsvärk när jag gick dit igår, från combaten. Så vi kör väl lite mer combat ikväll då för att göra det ännu bättre ;D
Nej, alltså, det var så länge sen som jag dansade, jag ser fram emot att gå denna termin och ta upp det som jag har tappat. :)

Rea.

Sara skulle in på kupolen och shoppa några saker idag innan sin träning. Självklart följde jag med henne. När hon drog iväg till träning så gick jag på Gina och kollade på rean. Jag hittade ett par träningsbyxor och en skön tröja som jag kan dansa i. Så för 98 kr fick jag lite nytt som jag kan ha på första klassen med Cattis ikväll :) Det ser jag fram emot.

Plan.

 
 

Bo.

Det är schysst att bo ihop med någon. :) Sara sa igår att man så sällan äter soppa. Sagt och gjort. Idag gjorde vi broccolisoppa med röda linser. Det blev riktigt smarrigt! :)

Vi fräste finhackad lök och grovriven morot. I med broccolisjälkarna (kronan skulle i senare). Samtidigt så kokade vi upp en liter vatten och i med två grönsaksbuljongtärningar. Sköljde en deciliter röda linser, i med röda linser i pannan och på med curry. När det fått gotta ihop sig så är det bara å hälla över allt i kastrullen med buljonvattnet. Det får stå där och putta i ca 10 min så de röda linserna blir mjuka och goda. Sen mixade vi allting med en stavmixer. I med creme fraiche och broccolikronan. Vi hade även stekt på små bitar av kyckling som vi hade i soppan. Klart! :D


Mail.

Eftersom jag skickar ut så mycket ansökningar om jobb hit och dit så kollar jag ju min mail så gott som dagligen. Ibland flera gånger om dagen. Man är ju så van att man antingen inte får något svar alls eller svar att man inte fått tjänsten. Det är så svårt att förstå att det verkligen sitter någon där på andra sidan vid en annan dator och kollar igenom det man skickar. Jag sökte jobb igår på Clas Ohlsons lager i Insjön eftersom de hade satt ut en annons på hemsidan. Nu när jag vaknade och kollade mailen så hade jag fått ett mail från en person på Clas Ohlson, hon frågade om jag bara hade råkat trycka i fel ruta angående körkort eftersom jag tryckt i nej och på mitt cv stod det att jag har körkort sen 2008. Jag blev så förvånad, aldrig har jag fått respons på en sån grej eller så snabbt. Men det känns ju som att jag måste vara lite intressant ändå eftersom de gör sig besväret och dubbelkolla en sån sak :)

Nu ska jag spela the sims 3 igen ;D

Storm.

Det har blåst väldigt mycket idag, det var inte så kul att gå ut idag faktiskt. Men trots det så tog jag mig till biblioteket och skrev ut några cvn och vidare till Rusta, Blomsterlandet och Clas Ohlson. Jag fick prata med chefen på Blomsterlandet och det var riktigt trevligt.
När jag var klar med det så var Sara klar med träningen så jag mötte upp henne på Willys och vi tog en snabbis in på Rusta igen. Vi gick hem till henne och donade en stund, gjorde mat och nu har hon åkt till jobbet. Det är rätt trevligt att bo ihop så här, hon jobbar några timmar och jag städar lite och fixar grönsaker och dipp som vi kan äta när hon slutat jobbet. Man ska vara glad för det lilla. (:
Nu ska jag roa mig med att spela The sims 3 som jag kom på att Sara faktiskt har.

Måndag morgon.

Jäklar! Det var riktigt nära att jag tappade telefonen i toaletten nu! :p dumt att jag glömde mitt skal i Rättvik. Mobilen är så blank å hal utan..

Nåväl.
Många morgon. Jag tänkte sätta mig och fixa med cv och sådär nu. Sen ta en sväng å lämna ut några idag. Jag har skjutit på det alldeles för länge. Sen tänkte ta en sväng till någon loppis om det är öppet idag. :) plus lite träning ikväll.

Kan det bli varmt någon gång?

Jag tycker inte om att det är så mörkt och kallt. Jag blir typ opepp på det mesta. Vill inte göra något för jag går bara runt å fryser och är trött mest hela tiden. Kan ju också ha att göra med att jag är ganska så sysslolös. Men i morgon ska jag ut och lämna några cvn. Men nu får jag ta mig ur Saras soffa och dra mig mot dansstudion. Är inte jättepepp på det heller just nu eftersom jag är trött och kall :P Men det borde vända när jag väl kommit dit och träffat Lottis och det har börjat.

Ciao

Fre..torsdag.

Jag tror hela tiden att det är fredag idag, ingen aning om varför. Men idag har jag varit duktig och sökt hela fem jobb. Man lär passa på när man har rätt humör :P Inte alltid som man har det. 
Då ska jag bara hitta på vad jag ska göra resten av dagen. Blir nog en sväng till kupolen och biblioteket här i Borlänge. Klockan kvart i sex är det dags för combat på Må bättre också! 



Dans!

Så nu har jag skickat iväg anmälan för dans på kfum i vår! Det blev jazz nivå 2 och 3. :) Få se om jag har råd att gå båda eller om jag bara väljer att ta en klass ändå. Jag är så glad att Lottis tog upp det, det var ju så länge sen jag dansade. Ska bli jättekul! Prova på veckan börjar imorgon så vi lär vänta till nästa veckan innan våra klasser är. Tisdag jazz nivå 2 och onsdag jazz nivå 3. Vi ska kanske prova på hip hop nu på söndag också. :)

Party.

I lördags var vi bjudna hem till Lottis på galej :) Jag hade riktigt kul, men det kan ju inte bli nå annat med ett sånt gäng! Lottis sa när jag var där att hon ville prova på att dansa på Kfum i Borlänge. Då blev jag överlycklig och vi bestämde oss för att gå på provveckan som börjar på torsdag. Jag hoppas att det kan funka, det vore ju så himla kul :) Det var alldeles för länge sen som jag dansade och att dansa för Cattis igen vore ju toppen. 

Att göra en fredag.

Schemat idag ser ut så här :
Vara barnvakt
Bygga ihop byrå 
Söka jobb

Så här ser det ut utanför mitt fönster nu. Det ser ut att bli en fin vinterdag :) 
 

Trött och lite produktiv.

Jag fick ett ryck nu och började söka lite jobb. Hittills har jag sökt tre jobb, där man kunde maila iväg sitt cv. Sen kom ju det där dryga när man ska ansöka via en webbsida. Då kom ju problemen på en gång. Det var tydligen fel på formatet som jag har mina dokument i så jag kan inte skicka iväg ansökan. Sånt gör mig så less på detta, det blir krångligt. Jag tycker att det är så enkelt att bara maila iväg all info. Så nu låter jag detta vara för idag och lägger mig och läser och fortsätter imorgon. Få se om jag lyckas bättre då när jag är utvilad i alla fall.

Nighty.

Ny byrå.

Det har varit en ganska lång dag idag. Miley kom hit vid klockan åtta imorse. Marlene kom och hämtade henne vid kl fyra. Då åkte jag och mamma direkt till Borlänge. Äntligen fick vi tag på byrån som mamma ska ha i sitt sovrum:


Sen svängde vi in på Jula och sa hej till Jennie och Pernilla som jobbade, jag lämnade mitt passerkort så nu är jag no longer a part of Jula. Så nu säger vi bye bye till Jula och ser vad för annat kul man kan hitta på! 
Nästa stopp var på Elgiganten och nu har mamma fått sig alldeles egen htc! Den ligger på laddning nu så ska hon få lära sig den imorgon. När vi var klara där så var det dags att dra sig till Må bättre, en pass combat med Nina! Jag kände mig som sagt fortfarande inte helt hundra, lite ont i nacken fortfarande, men jag är inte sjuk.. Jag tycker att det kan gå över eller att jag blir sjuk på riktigt. Konstigt. Mamma rejsade omkring i Borlänge en timme medan jag tränade. Nu har jag duschat och sitter här i soffan och vilar mig, blev rätt så trött efter träningen. Fast jag inte var helt mig själv så får alltid Nina igång en så man kör hårt ändå. Riktigt bra är hon :) 
Nu ska jag kika på lite jobbannonser som sagt... Sen väntar sängen! :) 






 



Pepp.

Miley har fått vattkoppor så mamma och jag har fått hänga med henne igår och idag. Hon och jag har bland annat tittat på Pippi, pärlat och legat i sängen och gömt oss för spöken. Nu tog jag en paus och kikade lite på arbetsförmedlingens hemsida och hittade en del jobbannonser som jag tänkte söka senare idag. Marlene kommer nog snart och hämtar Miley. Då ska jag och mamma fara till Borlänge och fixa lite olika saker. Hoppas på att bänken äntligen har kommit in på Ikea, jag var där i tisdags och skulle köpa den men då fanns den inte. Fast det stod på deras hemsida att det fanns 5 st hemma. Men men, blir en tur till idag som sagt. Samt en timmes combat efteråt också.

Jag ser fram emot helgen och träffa lite vänner. Blev så pepp när jag pratade med Lottis igår :)

Lurigt.

Idag har mitt huvud inte riktigt fungerat som det ska.. jag har känt mig lite hängig hela dagen med lite huvudvärk och lite värk i nacken. Jag har också gått runt och fryst en del, men det är ju inte direkt något ovanligt. Innan jag skulle börja med maten idag så kom jag på att jag kanske håller på att bli sjuk, att det var därför jag var lite spänd och hade lite ont i huvudet. Då blev jag å må jättedåligt helt plötsligt. Min hjärna försökte lura mig. Jag ställde in mig på att jag inte alls var på väg att bli sjuk. Åt mat och drack en c-vitamin och sa att jag mådde bra. Jag donade lite hemma och sen drog jag till Borlänge ett tag innan combaten skulle börja. Jag kände mig fortfarande inte helt hundra, lite ont i huvudet.. Men jag tog mig ändå till combaten, det gick trögt att ta sig dit idag också. Jag tog mig igenom hela passet men vet inte om det gick sådär jättebra, det var okej men hade ingen riktigt ork att ta i ordentligt. Så nu får vi väl se om jag vaknar upp sjuk imorgon eller om det bara var min hjärna som fått för sig något. 
 
Innan jag åkte hem till Säter så svängde jag förbi hos Lena som sålde detta fina bord till mig. Nu ska jag bara lyckas få jobb och en lägenhet så jag kan ha det hemma hos mig sen :) 
 
 

Snart.

Om 26 dagar släpps nästa avsnitt av The Walking Dead. Fast för oss här i Sverige får vi vänta 27 dagar i stället. Som sagt, snart så! 

 

Lördag!

Här kommer inlägget, David ;)

Jag hade fått veta att jag skulle få följa med på någonting en dag och det blev i lördags. Vi åkte från Rättvik och jag fick inte veta vart vi var på väg eller vad vi skulle göra. Fick en hint när han försa sig med Biltema i Mor...a. Så jag fick veta vilket håll det var åt i alla fall. Efter vi passerat Mora och jag börjar se skyltar mot Orsa så får jag mina aningar. Det var till Orsa Björn Park som vi skulle. Vilket var en jätteroligt idé för där har jag ju aldrig varit trots att jag ändå jämt bott relativt nära. 
Tyvärr blev det inte så mycket vettiga bilder eftersom jag inte hade laddat min kamera så vi får nöja oss med lite mobilbilder. Vi såg djur som isbjörn, järv, berguv, sibirisk tiger, snöleopard och varg. Riktigt häftigt. Jag vill tillbaka dit i sommar när alla andra björnar är vakna också. 
Inte så ofta som man blir bjuden på ett litet äventyr. Det uppskattas!

På väg dit, det låt en bit ut i skogen. 
 

En isbjörn! 


Sibirisk tiger. 



 

Ser fram emot kvällen.

Nu har jag hittat hem till Säter igen efter ett gäng dagar i Rättvik. Jag har precis ätit mat och sitter här och chillar lite. Ikväll ser jag fram emot att köra combat på Må Bättre Säter som är om en timme och en kvart. Tills dess tänkte jag bara ta det lugnt och dricka en berocca. Jag är rätt så trött nu eftersom det blivit rätt så sent de flesta dagarna som varit. Så hoppas att det blir ett skönt pass med Daniel och sen kan jag bara gå hit igen och duscha och sen krascha i soffan och sova tidigt :)

Skillnad.

Vilken skillnad det kan göra med humöret av lite smink och att platta håret. Har bara såsat runt i mjukiskläder hela morgonen och fick ett ryck och gjorde i ordning mig. Nu känns alls så mycket bättre.
Planen idag har gått ifrån att David kommer hit till att jag åker till Rättvik och träffar Alex och Johanna och träffar sen David och sover där. Sen åker vi till Säter imorgon istället.

Förutom det så är jag riktigt imponerad av mamma som fick sin första smartphone igår. Rickard skickade hit sin gamla som vi kunde ha och prova med. Jag tycker att det går galant! Det kommer hon lära sig bara hon fått öva lite till. :)

Mör.

Mina ben är verkligen döda nu. Efter ett hårt combatpass igår ikväll och idag. Plus att jag tog en spontan promenad idag på nästan två timmar! Jag förtjänar en vilodag imorgon minsann.

Om man har problem att ta sig ut på promenader så rekommenderar jag att man skaffar sig Ingress på telefonen. Det var därför jag tog en "liten" promenad idag. :P

Jag hamnade i säterdalen och letade portaler här uppe:
 
 

Duktig.

Idag har jag fått en del vettigt gjort. Då tänker ni att jag varit duktig och sökt jobb, men så var det inte. Det får jag roa mig med imorgon. Jag har varit ute och gått och hackat portaler imorse. Sen åkte jag till Sara och mötte upp henne på Ikea och vi drog hem till henne och byggde ihop en bänk till henne. Vi byggde ihop ett litet arrangemang också. Såhär blev det med det som vi hade hemma, det enda jag betalade är hjärtan på tråd och rosen och det gick på 20 kr :P Nu är jag hemma i Säter och har ätit god mat och även städat ur kylskåpet. Så jag känner mig rätt så nöjd med denna dag. 

 

Oro.

Nu har jag lite konstig och ojämn puls. Plötsligt så börjar pulsen gå upp utan att jag gör någonting. Den sitter liksom i halsgropen en kort stund. Det har hänt några gånger ikväll. Jag har för mig att det hände något liknande en gång när jag bodde i min lägenhet. Jag låg i sängen och skulle sova och pulsen blev ojämn. Det slutade med att jag inbillade mig att jag inte skulle vakna upp om jag väl somnade. Så jag ringde Rickard som då inte bodde mer än 5 min från mig och gick över dit och sov :P Det är läskigt vad man kan få för sig. Men det vore ju skönt att veta vad min puls håller på med och om det ska vara så..

Så... godnatt då. :P

Trött.

Jag är imponerad av mig själv att jag faktiskt tog mig iväg på combat kl tio imorse efter en sån ojämn natt :P Så nu har vi lämnat Daniels Hage och åkt hem igen. Jag ska roa mig med att vila på soffan och se någon serie och mest troligt somna en sväng. :) Jag hade tänkt att fixa naglarna också för dem ser förjävliga ut men vi får se hur det blir med den saken. 

Mössa och tjocktröja på. Lite kyligt och ruggigt är det ju minsann.

Doftljus från indiska!

Fler ljus!

Godnatt!

Nu har jag sovit på soffan några gånger och varit till Borlänge och hämtat upp Marlene och Daniel. Dags att däcka igen! Hoppas att jag ändå orkar upp på träning imorgon bitti. Det var ett tag sen, vore skönt att svettas ur lite. Men men, godnatt.
 
 
 
 

Frön.

Nu har jag plockat ur några kärnor ur en drakfrukt och en papaya. Så dem ska torkas och bara vänta in våren så ska vi se om det kanske kommer upp något av dem!
Jag och Miley och mamma har haft fruktstund och nu nattar dem. Jag sitter och tittar på Fångarna på fortet och ska invänta att Marlene och Daniel vill bli upphämtade i Borlänge. Blir nog att sova en sväng innan det är dags.
Ciao.

En början.

Idag börjar jag dagen med en uppfriskande och härlig promenad ... I det dystra vädret! 
 
 

Se fram.

Det ska bli spännande att se vad 2014 har för skoj åt oss. Jag har tankat ur min kamera och hittade lite sköna bilder. Bjuder på några så vi slipper tänka på att vi har en så mysig "vinter" just nu. 
 


 
 

Rörig start.

Idag skulle jag ta mig hem från Rättvik efter nyårsfirande där. Det gick ju lagom bra att ta sig från punkt a till b. David skjutsade ner mig till bussen och jag ställde mig där och väntade. Bussen var ca en kvart sen. Så hoppade jag på och när vi väl var inne i stan i Falun så insåg jag att jag skulle inte hinna att gå till tågstationen utan jag hoppar av och byter till bussen som går till Borlänge som stod där så fint och väntade. Då skulle jag ha tio minuter på mig att köpa biljett och gå på tåget i Borlänge, där ligger ju allt i samma hus liksom. På bussen försökte jag köpa mig själv lite tid genom att köpa tågbiljetten via SJs hemsida, men det gick ju helt åt skogen. Funkade inte alls och mitt lösenord blev spärrat. Då blev man ju lagom nöjd och glad där man satt och inte alls var hungrig heller :P Väl framme i Borlänge så skyndar jag till första bästa biljettautomat och tänkte att detta kommer jag ju hinna, kanske hinner köpa en korv också! Jag börjar knappra på automaten och kollar på displayen som visar tågen. "Tåg inställt, ersättningsbuss". Jahapp, jag går in till SJs resebutik och frågar om vart bussen går från och går tillbaka och ska köpa biljetten, då lägger båda automaterna av. Jag går in till killen som jag pratade med nyss och frågade om jag kunde köpa biljetten av honom och det kunde jag. Han börjar knappra och sen säger han att systemet ligger ner.... Japp... Då sa han att jag skulle prata med busschauffören och säga att jag inte lyckats köpa någon biljett.
Då blev jag alldeles för trött och irriterad för att göra det, så jag gick och köpte mig lite sallad med kycklingspett och feta. Väntade i en halvtimme och tåg bussen som gick till Säter då i stället. Det mesta kändes lite bättre efter att jag fått i mig lite käk.

När jag kommit hem hämtade jag en stereo som jag skulle sälja till en person i Borlänge vid halv sju. Då var klockan redan sex så det var bara att åka igen. Han ville ha den och det var super eftersom att den bara stått i massa år. Därefter tänkte jag att jag skulle gå på combaten kl 19. Men eftersom att jag har sådan koll så insåg jag sen att det var ju inte tisdag utan torsdag idag och då började ju combaten kl 17.45 och inte 19.00. Då blev jag trött igen och åkte raka vägen hem och satt mig i soffan. :P

Så kan det gå och jag tog mig hem och blev av med stereon och träna får jag göra en annan dag! Imorgon ska jag och PJ och Sara bygga lunch tillsammans och se vad som har hänt. :)
Tack och hej.

År

God morgon världen! 
Få se om det går bättre denna gång :
 
 

Nyår.

Hej 2014!
Jag ville bara visa nyårs sminket :) jag blev väldigt nöjd med det. 
 
 Ja .. Om bilderna ville ladda så vore det ju kul.. Men  men 

RSS 2.0