Tåg.

Jag känner mig lite som en löpare i ett lopp. Jag står på starten och bara väntar på att det ska ljuda så jag kan börja rejsa. Jag har så mycket tankar i huvudet och saker som jag måste komma ihåg att göra. Jag kommer fram till Stockholm om lite mer än en timme och då på en gång kommer jag börja. Jag ska plocka ut klänningarna som jag beställt, handla mat, fixa present, smycken till bröllopet, städa och börja packa. Ikväll kommer hon som har lägenheten med en person som ska hyra efter oss. Det är lite saker som jag lär få klart. Som tur så jobbar jag inte så mycket denna vecka. :p men jag blir stressad av att inte kunna börja. När man väl börjat så kanske det inte tar så lång tid som man kanske tror. Men nu vill jag komma fram! :)

Nyvaken.

Nu sitter jag i soffan hemma hos Zandra. Tog precis en dusch, så jäkla skönt! Inge kul med detta väder, alldeles för varmt å man känner sig äcklig mest hela tiden. Men men. Nu chillar jag här tills hon vaknar. Vi hade en riktigt najs kväll igår, gjorde inget speciellt, bara satt på den svala balkongen och pratade och skrattade. Man har en del att gå igenom när man inte träffats på nästan ett år. Vi tog en promenad efter maten och det var najs, runt kl 22 så det var riktigt skönt ute då. Avslutade dagen med två avsnitt satt :)
Idag ska vi till Zandras föräldrars stuga och chilla, bada och grilla :) kommer bli riktigt skönt. Det har varit en lång arbetsvecka så jag ser detta som en minisemester!

Trött!

Idag är jag väldigt trött. Det beror nog på att jag jobbade 06-14 igår och efter det så träffade jag Alex och gick omkring på Skansen till kl var nio. Så det blev en himla massa promenerande igår. Vi hade det jättebra på Skansen, åt sockervadd och tittade på alla djuren. Vi avslutade dagen med att gå till Kelly's och äta gott käk och dricka en cider. Sen var vi båda jättetrötta och drog hem. Jag somnade direkt när jag la mig i sängen och vaknade kl åtta.

Nu är det bara att göra lite frukost och dra vidare till Jula. Ett kvällspass 11-20.15 idag. Hoppas att mina fötter pallar, är fortfarande trötta sen igår :P

Fjärilshuset!


Mycket.

Idag åker David till Rättvik för lite semester en vecka. Så jag bli solo här borta. Det blir intressant men jag tror att det ska gå bra ändå :)
Det har varit mycket på jobbet denna vecka så jag är extra nöjd att få vara ledig i eftermiddag och imorgon. Känner mig trött och lite frysen nu. Hoppas det inte är att jag håller på att bli sjuk iaf. Men kl 3 ska jag till frisören och göra nåt åt kalufsen :p Det är verkligen på tiden!

Ek.

Min ek växer så det knakar. Bokstavligen :) Jag har tagit bild varje dag i fem dagar. Det är kul att se skillnad så snabbt!

Spel.

Igår kväll så beställde jag och David två till spel till ps3an. :) Det blev Dragon Age och Far Cry. Så nu hoppas jag att dem dyker upp väldigt snart, är väldigt sugen på att prova Dragon Age som en kompis tipsade mig om :)

Utöver det så jobbar jag hela denna vecka på Jula förutom idag. Så ringde dem därifrån nu för en stund sen och frågade om jag ville jobba idag med. Men då tackade jag nej :) Men jag blev i alla fall väckt av han som ringde så nu är jag uppe och på g till gymmet :P
Efter gymmet så ska jag ge mig ut och kolla efter en klänning till bröllopet. Få se hur det går :)

Sol.

Idag kom solen fram. Väldigt trevligt eftersom det varit mulet och regn i typ en vecka eller så. Men nu börjar det bli dags för mig att dra mig till tunnelbanan. Har ett fint pass på jula idag, nämligen 11-20.15. Vilket betyder att jag kommer vara hemma ungefär halv tio ikväll :P Meeen det är som det är. Ikväll ska jag och David förhoppningsvis boka en resa till Prag :) Can't waitttt

RSS 2.0