Ledigt.

Idag är David ledig från jobbet och jag fick inget mer jobb idag. Så jag drog i väg och tränade en sväng imorse, ringde och pratade lite med Zandra på vägen hem, åt superfrukost och sen drog jag och David ut på stan. Dagens uppdrag var att hitta skor och det lyckades vi med, båda två :) Vilket kändes väldigt skönt.
Sen for vi hem igen när vi tröttnat på att trängas med folk och åt det som var kvar av de fyllda paprikorna. Mycket smarrigt. Jag har gjort matlådor till mina två jobb pass imorgon och på lördag. Nu väntar PS3!!! :D

Juni knackar på

Jag insåg nyss att det alldeles snart är juni. Det betyder att jag också fyller år snart. 25 år för att vara precis. Om någon undrar vad jag önskar mig i present så kan ni få veta det här :P Det ena som jag önskar mig är en produkt mot frissigt hår, Redken extreme anti-snap. Skulle vara kul att prova och se om det blir någon skillnad. Man ska ha i det i fuktigt hår och sen låta det vara i, funkar även som värmeskydd när man blåser/plattar håret. Jag önskar mig också en bok som heter Glaskroppar. Jag har tidigare läst böcker från samma författare och var sugen på att läsa även denna nya bok som nyss kommit ut. Något som alltid funkar är ju självklart blommor i alla olika former och storlekar. :)

Rabarber!

Jag fick rabarber av en bekant. Så nu ska jag göra paj och marmelad tänkte jag :) Såg ett recept på marmelad med rabarber och ingefära som lät spännande.

Svan.

Idag börjar jag jobba kl 14 så jag har haft hela förmiddagen hemma. Jag tänkte att jag skulle ta en promenad när jag vaknat, gick upp vid 8. Men det såg så mulet ut så jag kom inte iväg förän efter tio. Tog då en promenad runt Råstasjön igen. Jag mötte på denna ståtliga svan med dessa små lurviga bäbisar efter sig när jag gick runt sjön. :) Kul att ha nära till djur och natur.
När jag hade ca 5 minuter kvar tills jag var hemma igen så började jag få regnstänk på mig och det började regna lite smått. Varmt och skönt sommarregn, väldigt behagligt. Men jag är nöjd att regnet kom när jag nästan var hemma för nu regnar det för fullt :P Nu ska jag göra mig redo för att jobba några timmar på Jula. Ska värma lite mat och så innan jag beger mig till Kungens kurva, känns som att det var ett tag sen jag var där.. och det var det ju också, har inte jobbat på Jula på en vecka nu. Tråkigt för jag trodde att jag skulle få fler tider denna veckan.

Framåt.

Eftersom jag bara har fått 50% på Jula i kungens kurva och jobbade bara i måndags denna vecka. Så känns det ju lite tråkigt och det blir så lätt segt om man inte har något för sig flera dagar i rad. Nu är det i alla fall så att jag ska till bemanningsföretaget som jag varit i kontakt med ett tag nu och ska börja på något så kallat 0-timmars kontrakt. Det betyder att man har en annan huvudsaklig sysselsättning men kan få hoppa in och jobba om det passar hos dem. :) Ska till dem imorgon kl 10 och skriva kontrakt och få kläder.

Nästa vecka ser ut som följer:
Måndag, Jula 14-18
Tisdag, Jula 06-16
Onsdag, Kassautbildning ica, 10-16
Torsdag, Jula 14-19
Fredag, inget än så länge

Det känns bra att ha något för sig så gott som hela nästa vecka. Mitt mål är att jobba varje vardag och kanske helg ibland. Det kommer inte bli så mycket helg på Jula vad jag kunnat se i mitt schema som jag fått.

Jobb.

Denna vecka jobbade jag bara i Måndags vilket är rätt så segt. Jag sa till gruppchefen att ringa mig om de dök upp fler tider. Men verkar inte som att det gjort det än så länge i alla fall. Det känns rätt tråkigt för att jobba en dag på en vecka är inte helt okej. Så igår kom David på iden att jag skulle höra av mig till Jula i Barkarby och se om de behövde extra. Det skulle ju vara perfekt att fylla ut mina tomma dagar med.

God "morgon"

Det har varit en skön dag hittills. Jag och David gick och kollade vart må bättre ligger och det tog inte allt för lång tid att gå dit. Sen på vägen tillbaka så gick vi in och hunger-handlade på hemköp. Blev massor men ändå bra saker, vi gjorde en awesome söndagsbrunch. Nu är planen att leta på en loppis och kika efter böcker och blomkrukor och ikväll ska jag äntligen få träna igen. Det var länge sen nu och jag ser verkligen fram emot att köra Combat och se hur det är på detta må bättre :)

9 minuter.

Jag sitter på T-Centralen och väntar på nästa tunnelbana, 9 min kvar. Jag var ut med Alex, Ida och Lena! Det var riktigt roligt och vi var på ett fränt ställe som heter Aifur och det är en medeltida bar. Alex blev bjuden på drinkar av E-type :P Dit ska jag tillbaka. Men nu ska jag hem och sova :)

Show time.

Hallen.
Köket.
Det var inte den smartaste som designade kylskåpet. Minifrysfack som öppas mot kylskåpsdörren.
Liten spis men fungerar bra ändå.
Utanför köksfönstret är det grönt.
Badrummet.
Skönt att vara ledig så man kan greja lite. :)
Sängen med tillhörande datorhylla som David gjorde på jobbet!

Show it.

Idag tänkte jag lägga upp bilder på lägenheten så ni som vill får se. Jag ska bara städa lite först... :P

Fyra.

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem. Känner mig helt slut i huvudet fast jag bara har jobbat i fyra timmar. Nu ska jag hem och mest troligt kommer jag däcka. Men idag var det en bra dag. Jag fick jobba med schyssta folk och jag och en kille fick ett uppdrag att bygga ihop en murgrill. På 450kg. Det gick bättre än vad jag förväntade mig. :p Det känns som att jag kommit in i gruppen rätt bra nu. Men jag ser fram emot sovmorgon imorrn!

Jobbat klart.

Jag blev kvar på jobbet lite längre än tänkt eftersom det vi höll på med drog ut på tiden. Men på vägen hem från tunnelbanan så skyndade jag mig för jag var trött och hade ont i huvudet så ville bara komma hem. Mitt i stressen så ser jag ännu en hare (typ tredje nu) sitta och äta maskrosblad på en gräsplätt. Så jag stannar upp och tittar på den ett tag, först var den på väg att sticka men ångrade nog sig när jag stod still och skuttade tillbaka till bladen och fortsatte äta. Det var skönt att få ett litet avbrott i det hela och bara titta på haren och sen fortsätta.

Det har varit rätt tröttsamma första dagar i och med att jag inte är van att gå upp halv fem... :P Samt mycket nytt och saker att ta in. Nya rutiner och nya människor att samarbeta med. Men nu börjar jag lära mig namnen på många av dem som jag jobbar med och det är skönt.

Grönt.

Efter jobb och Ikea så kunde jag inte bara gå hem utan att handla nejlikor, det fanns inga på hemköp så jag tog en extra sväng till ica och kollade också. Trots trött i huvud och fötter. Sen hittade jag dem där på ica, på extrapris och allt ;) Så även om jag är jättetrött så är jag nöjd över att få lite fina blommor med mig hem.

Tung dag.

Idag började jag jobba kl 06.00 på Jula. Det innebar att jag gick upp 04.30 och åkte från solna kl 04.53. Eftersom jag tycker att det är så roligt att stressa upp mig för olika saker så gjorde jag självklart det inför imorse. La mig tidigt, halv tio igår, men lyckades ju inte släppa tankar på att komma upp och iväg i tid och att ta mig fram till Jula. Så jag sov inte bra i natt kan jag ju lugnt påstå. Men jag kom fram till Jula i tid och var på plats när jag skulle. Det blev en hektisk start där också för vi hade väldigt mycket varor som skulle ut under dessa tre timmar innan butiken öppnade. Men jag tog mig igenom med hjälp av Erik som jag jobbade med. När butiken öppnade så var det dags för kundtjänst. Jag slutade kl elva och tyckte att det var väldigt skönt och en bra mjukstart.

När jag kom ut från Jula så gick jag över till Ikea och mötte upp Marianne och åt lunch med henne där och vi tog en vända i varuhuset. Jag köpte lite saker som saknades i köket så som bunke, stekspade och skärbräda. Det var skönt att göra något efter att jag slutat för annars hade jag väl bara gått hem och somnat.

Just nu försöker jag underhålla mig med något så att jag inte somnar, det känns som att jag kommit över det värsta just nu. Jag tog mig ur fåtöljen och har fixat lite och nu dricker jag lite te. Ska göra mat strax. Imorgon börjar jag också tidigt men får sova en timme längre i alla fall.

Fint.

Sol och fin frukost denna Måndag!

Måndag.

Jag gick upp för ca en timme sen, har städat lite och duschat. Ska snart sminka mig och sen äta frukost. Idag ska jag ta mig till Kungens Kurva för att börja jobba på Jula där. Det gick väldigt snabbt att få jobbet där, fick det samma dag som jag hörde av mig till dem. Jag har inte varit nervös innan men nu idag när jag vaknade och började tänka på det så blev jag lite nervös. Men det kommer nog gå bra så fort jag börjat. Ska bli skönt att jobba lite och få till lite rutiner. Wish me luck!

Förra helgen.

Förra fredagen var jag hemma i Säter och satt och pratade med Alex. Hon lyckades övertala mig till att åka tillbaka till Stockholm på lördag för att gå på kulturnatta med henne där. Jag var inte så svår att övertala. Bokade en bussbiljett för 100 kr och så var det klart. På morgonen köttade jag sista combatpasset på MB i Borlänge. Det var marathon och passet varade i två timmar. Sjukt jobbigt och roligt.
Efter combaten så var det bara hem och duscha och plocka ihop saker och vidare till bussen. Kom fram vid klockan fyra och då ringde jag Spåman för att veta vad dem höll på med, han och David var inte hemma. Jag hade inte sagt något alls till David att jag kommit till Stockholm. Så jag pratade bara med spåman och vi kom överens om att vi inte skulle säga något till David. Så dagen gick och jag och Alex och Jesper var på kulturnatta och kollade på intressanta museum och sen satte vi oss i Gamla stan och drack en öl och pratade.

Daniel ringde och berättade hur det gick för dem. Dem var hos Benny på party och skulle till en krog i Sundbyberg så vi sa att jag skulle komma dit och möta dem när de drog dit. Jag hann dit före dem och det var riktigt kul att se Davids reaktion när jag kom fram till dem när dem stod och köade :P Först såg han riktigt förvirrad ut men blev väldigt glad när han insåg att den personen som kan kände igen var jag :D

Jag stannade i Stockholm hela denna vecka fram till torsdag, var det i alla fall meningen, jag missade tåget och fick stanna en natt till. Så jag åkte tillbaka till Säter på fredag morgon istället.
Jag var hem för att träffa mamma, Rickard och Jessica och vi var till Marlene och blev bjudna på grillat. Riktigt trevligt hade vi, trots att jag var trött och hade halsont och ledsna fingrar :P

Igår så tog jag mitt pick och pack och åkte ännu en gång tillbaka till Stockholm. Denna gång för att stanna. Vilket kändes ganska lurigt. Men ändå bra. Idag har vi varit till Ikea en sväng och handlat lite nödvändigt. Så nu börjar vi få lite ordning och reda här ändå. Känns riktigt skönt.