Turket 2013 / Stranden


 
 


 
 
 

Mday


Jag, mamma och mormor var till graven igår och gjorde fint. Blev supernöjd med resultatet. Det behövdes piffas till där. Snart är det din födelsedag. 


Felvänd bild. Orkade inte vända. Men stackars pumpan gillade inte att jag var borta. Få se om den repar sig. Det känns ju inte riktigt som det.. 


Paprikan har ändrat färg nu :) 


Droppen.




Jag har haft en skön måndag. Jag lekte lite med Miley innan hon skulle till dagis imorse. Sen fick jag skjuts till Borlänge för mamma skulle dit och kika på lite saker. Vid klockan tolv kom Emma hit och vi tittade lite på den nya uppgiften som vi fick till den nya boken, Nordic tourism. Boken känns lovande, mer lättläst än de två förra. Nu ska jag dona lite här hemma och sen fara till Borlänge. Ikväll ska det byggas smarrig mat hemma hos Pernilla tillsammans med henne och Sara. :) Borde nog läse lite i boken också. Men jag har gjort lite inför uppgiften som vi ska skriva och det är ju alltid något! 
 

Work?

Idag var jag in på jobbet och pratade med chefen lite grann om en sak. Jag fick intrycket att jag inte kommer behövas på jobbet så mycket fram över. Vilket är väldigt tråkigt. Jag tycker att det känns som att jag ligger så mycket efter på jobbet eftersom jag inte varit med sen öppningen i den nya butiken. Så jag antar att det bara är att söka sig omkring efter något annat att sysselsätta sig med. Kanske är bra. Men svårt blir det nog också.
Aja, det får visa sig. Framtiden är väldigt luddig just nu. En dag i taget!

Tid.

Under en halvtimme kvar. Jag ser fram emot att vara klar med provet. Då ska jag en snabb sväng in på jobbet och sen hem och chilla. Ladda för kvällens party. (8
Wish me luck.

Lördag.

Godmorgon! Idag är det lördag och en å en halv timme kvar till tenta. Den är klockan nio. På en lördag? Japp! Bara att kliva upp då.. 

Hey.

Kan inte bara någon berätta för mig vad jag borde göra? 
För jag vet då inte.. :) 

Turkiet 2013

Här kommer det lite bilder från resan.
Bättre sent än aldrig, right?


Vi sa hejdå till ett regnigt Sverige och satte oss på planet.
 

Framme på hotellet.


Vi bodde på andra våningen! 


Gardenia Hotel. 


Påväg ut för middag, första kvällen :)

Poolen! 
 




Poolen på dagen. Var alldeles för varmt för att göra något så vi mest hängde här. 


Dags för lunch på hotellet. Nom.


Tummen upp för det!


Hej hej Havet!


Vi såg en sköldpadda, dock inte i havet med oss. Utan i hamnen vid båtarna. :)


Utsikten från frukostlokalen!

Mer bilder kommer en annan dag :D

Adjö Söndag.

Idag började inte förrän klockan elva. Jag och David vaknade halv elva och stannade i sängen ett bra tag efter det. Vi käkade chips till frukost och tittade på tre avsnitt av dexter. Nu har vi bara ETT avsnitt kvar! När vi väl kom ur sängen så började jag städa och greja. David packade sina saker för hans praktik börjar imorgon i Rättvik. Han körde ner mig till må bättre och vi sa hejdå och jag körde en timme combat. Gick sen hem till en tom lägenhet. Som både kändes skönt och ensamt. Jag surfade ett bra tag, lyssnade på Rise against och Megadeth, åt soppa. Nu ligger jag i sängen, har ätit lite mer chips och tittar på svt2. Ska upp tidigt i morgon. Skolan börjar kl nio imorgon. Godnatt! 
 
 
 
 

Konstigt.

Nu är uppsägningen av lägenheten påskriven. Så i december lär vi flytta härifrån. Vad som händer efter det är det ingen som vet! Jag saknar väldigt mycket att ha en egen lägenhet. Nog för att det är jäkligt kul att bo såhär flera stycken så saknar jag att ha mitt eget så klart. Men jag tycker att det kommer bli väldigt tråkigt att flytta isär. Vi har ju haft det så kul och bra att bo ihop här. Det har ju  alltid för och nackdelar men det kommer bli konstigt att flytta isär. 

Jag har gjort en intresseanmälan på en lägenhet i Borlänge men den ligger lite för långt bort från stan.. Sen kan det ju vara bra att ha ett jobb också innan man flyttar iväg. Det tar liksom emot en del att flytta hem.. 
Men jag får väl överleva det också och sen komma på vad jag ska hitta på nästa år. 

Jag och Sara var på ikea i måndags. Jag kom inte hem med något av det som jag tänkt att jag skulle köpa. Men jag köpte lite smått i alla fall. Godisskålen som står i högra hörnet av fönstret och murgrönan till vänster. Det blev lite doftljus som står på min fina telefonbänk som jag fortfarande är jättenöjd att jag köpte! 



 

Chill.

Idag har jag och David haft en sjukt skön dag. Började dagen med att titta på lite that 70s show. Sen tittade jag på när han spelade black mesa! Vi tog en dusch och gick sen ner till Ica och handlade grejer till lasange. Vi gjorde två lasanger, en vanlig och en med spenat i. Båda blev supergoda!! 
Det blev dags att dra sig till Borlänge och möta Alex för lite träning. Cx och combat och det gick så jävla bra. Svettigt som tusan. Vi sa att vi skulle prova på boxercise imorgon. Det ser jag fram emot! 
Nu blir det nog att däcka ganska tidigt ikväll å upp och läsa till ögonen blöder. Skulle ju läsa i tourism and transport idag.. Gick väl sådär! Skärpning. 

Mhm, gott blev det! (:

Grupp.

Några i klassen tyckte att vi skulle ha en studiegrupp och kolla igenom vad vi behöver veta och hjälpa varandra. En jättebra idé skulle jag vilja säga. Imorgon har vi prov. Idag har dem gett upp. Vi skulle träffas igår och prata men det blev inte av. Idag blev det som sagt inget heller... Så mycket var den studiegruppen till hjälp. Men jag tog precis kontakt med några andra i klassen, få se om de har lust att träffas och diskutera lite förvirrade frågor inför imorgon!
Känns ju lite kört men man kan ju göra så gott man kan i alla fall.
Dags att fortsätta med boken. Hejdå.

After eight.

Så. Då har jag klarat av att kolla igenom åtta kapitel idag. Det känns helt okej. Jobbar jag såhär imorgon också så kanske jag till och med hinner igenom hela boken och får hålla tummarna att jag har lärt mig något! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta vara mätt. David och Daniel bestämde att vi skulle äta tacos idag, vi hittade nämligen ett och ett halvt kilo köttfärs i frysen. Det blev jättegott. Mätt blev vi som sagt också. Vi satt alla fyra i köket och åt tacos. Trevligt :) Känns rätt dåligt att tänka på att i december så lär vi alla ha flytta härifrån..
Godnatt.

My eyes bleed.

Oj, nu har jag hållit på med pluggandet sen klockan halv åtta imorse. Det går sakta men säkert framåt. Jag tycker att jag har varit rätt så duktig och kommit en bit. Jag förstår så gott som det jag håller på och läser :P Jag ska börja kika på kapitel sex när jag orkar ta upp boken igen. Sen är det bara ett gäng kapitel kvar till och med sista kapitlet som är nummer 14. Hurraaa!

Jag gör ju i alla fall någonting. Vissa i klassen har inte ens fått boken. Men jag säger som Emma, det känns lite som att vi behöver ett mirakel för att klara denna kursen. Bara och köra vidare. Vi har lite tid kvar eftersom provet är på fredag klockan två.

Klockan tre idag är det en frågetimme på skolan så vi förhoppningsvis kan sudda ut lite frågetecken som vi har. Ciao!

Fix.

Vad skönt det känns att ha tagit tag i lite saker här hemma. Har tagit mig genom högen med papper och brev som låg här på min byrå. Betalat räkningar. Ringt handels och csn. Städat och fixar lite här hemma. Nu är det bara att jag ska ta tag i pluggandet också. Det tar emot en del. Men det är ju lika bra att sätta fart om jag ska komma någon vart! Ser fram emot träning ikväll. Ciao.

Home.

Oj, vilken hemresa. Nu är jag i alla fall hemma i Säter. David och Spåman kom och hämtade mig på arlanda inatt. :) Det blev inte mycket sömn, lyckades somna klockan sju imorse och sov ytligt i några timmar. Det kommer upp bilder när jag orkar ta tag i det.

Kortsiktigt mål: Ta tag i saker idag och imorgon. Träffa Marie och kolla hur mycket jag ligger efter i plugget. Läsa. Köra combat på Må bättre Falun imorgon!

Sen får vi se...

RSS 2.0