Asics gt 2000

Jag blev tipsad av en kollega att besöka Aktiv ortopedteknik som skulle kolla på mina fötter. Det kändes jättebra att komma till några som vet vad de håller på med! Så det blev de skorna som de rekommenderade. Det känns toppen. 
 
 

Kollen.

Oj, vad trött jag blev nu när jag satt mig på bussen. Idag jobbade jag stängning och dagen har gått snabbt som bara den! Mycket folk å nya folk som vi lär upp i kassan. Så idag har vi fått vara extra alerta och ha koll på våra nya. De har varit jätteduktiga :) Men det känns nu att man har ansträngt sig på ett annat sätt idag. Ska bli skönt att komma hem nu :)

Imorgon väntar träning igen och jobb 16-20.15.
Gäsp.

Träning.

Idag tog jag mig iväg på ett pass på Må Bättre Falun. Det tog emot en del innan jag kom iväg. Men skönt var det allt! Jag kände av hälarna och knäna lite. Men efteråt så var det inte så farligt! Som tur är, jag blir så opepp när jag fått ont efter träning. Men nu ska jag försöka ändra om min träning så att jag kan komma igång med det fast min kropp inte vill riktigt som jag. För nu har det gått alldeles för lång tid utan träning, så jag lär komma igång igen. Något är bättre än inget, jag ska försöka köra lite styrka och gymma fast det är tråkigt. :P

Man blir ju lite kär.


Hår.

Jag köpte lite nya produkter till håret. Få se om de kanske blir å må lite bättre nu :) Det verkar lovande. Känns bra när det är från apoteket. 
 

Kikärtor!

Jag har en app på telefonen som heter Arla Köket, där brukar jag sitta och kika efter goda recept. Jag hittade ett som hette kikärtsgryta med kycklingfärs. Intressant tyckte både jag och David. Det blev jättegott av det receptet! 
Man stekte kycklingfärsen (jag hade aldrig hört talas om sån färs tidigare) hade i vitlök, broccoli, purjolök, krossade tomater (jag tog passerade tomater), en grönsaksbuljongtärning och en jävla massa kikärtor. 800 gram för att vara exakt. Till sist hade man i en halv burk Arlas typ creme fraiche, paprika och chili. 

Det blev jättemycket mat och så åt vi det med ris och majonäs till. Idag när jag åt det igen så hade jag också rödbetor till som passade bra! Nu sitter jag och tittar på recept till kikärtbiffar! Jag blir alldeles hungrig igen fast jag åt precis :P
 

Gott klet!

Det går bra nu?

Idag glömde jag bankkortet kvar hemma. Gick ju bra att handla nåt att käka innan jobbet.. not. Men jag överlevde ju det iofs. 
 
Nu har jag hört från flera personer att de varit på intervju hos Ikea. Jag har inte hört ett ljud. Det får mig att fundera på om jag inte lyckades skicka iväg ansökan, om jag lyckats slänga mailet. Man börjar ju fundera. Jag som var så himla nöjd med min ansökan och tyckte att jag hade en chans. Men det kanske inte var meningen då. 
 
Igår lyckades jag ju också att brännskada David med en kastrull tagen nyss från plattan. Jag kan säga att stämningen gick rakt ner i golvet då. Jag mådde dåligt över det resten av dagen. Jävla klantarsel man är då! 
 
 

Sommar!

Alltid kul när det man precis skrivit försvinner...

Poängen med förra inlägget som försvann var i alla fall att jag gick i linne, kjol och bara ben igår och vädret var härligt. Samt att jag, trots detta, längtar utomlands, jag vill åka på en weekend till London. Jag ser också fram emot resan till Turkiet tillsammans med Zandra i slutet på sommaren! 

Det tar sig.

Hur kan det vara så kul att se att växterna växer och blir större?
 
 
Här är mina kiwifrön som jag satt för inte så länge sen! Kul att så många kunde komma :P


Avocadon tänkte jag ju slänga. Men se på den! Snart kanske det kommer upp något ur sprickan där.

Pumpan till vänster och paprika till höger. De växer båda så det knakar! 

Ledig måndag!

Första delen av denna dag var ju i alla fall bra! 


På väg till Plantagen så hittade jag en stig in i skogen!


Man kan ju inte annat än trivas.

Dagens smink!


Sömn.

Oj, vad dåligt det gick att sova inatt. Kunde först inte somna, sen vaknade jag efter klockan ett av att min piercing i näsan trillade ur (?!) och jag gick upp å fick greja med det. Nu på morgonen har jag sovit ytligt och vaknat flera gånger. Men men, vem behöver sömn? Jag kanske får en rolig övertrött dag.. jag ser iaf fram emot när jag får kila från jobbet om tolv timmar! Godmorgon!

Upp.

Man borde oftare ta sig tid att ge positiv respons till människorna omkring sig! Var det något litet som någon sa eller gjorde som gjorde dig glad eller helt enkelt gjorde din dag? Då borde man säga det! Mer sånt! Godnatt.

Upp&Ner.

Idag har gått väldigt upp och ner. Förmiddagen var bra, då grejade jag och mamma i trädgården, åkte till tippen och slängde grejer och sen gjorde vi god mat. Sen fick jag höra en jobbrelaterad sak som gjorde att mitt hopp försvann lite och det gjorde mig på riktigt dåligt och lågt humör. Jag trodde också att David skulle komma till Borlänge en sväng, jag behövde träffa honom för då blir jag alltid på bättre humör. Men det blev inget av idag. Så jag hade en del tid över innan träningen. Jag tog en sväng in på jobbet och handlade glass. Pratade med Lottis som gjorde att jag blev gladare, tur att man jobbar tillsammans med en sån solstråle. Jag tog också en sväng in på Stadium för jag behöver ett par nya promenadskor som jag kan ha mest hela tiden för jag får fortfarande ont i fötterna och högra hälen. Där fick jag hjälp av en kille jag gått i högstadiet med, Erik. En riktigt trevlig kille och det gjorde mig också på bättre humör!
Tillsist kom jag till gymmet och mötte på Alex och Jennie! :) Så dagen blev helt okej ändå tillslut. Combaten hölls av Nina som är en riktigt härlig instruktör som gör en pepp. Nu är jag trött efter en och en halv timme på Må Bättre. Jag ska snart lägga mig i sängen och sova. Imorgon drar jag till Borlänge och stannar där över helgen. Jag får låna Saras lägenhet och bo i. Onödigt att åka fram och tillbaka till Säter om jag ändå börjar jobba rätt tidigt varje dag. Imorgon blir det kalas för Alex och lördag blir det fest i kupolen! Det känns som en bra helg och jag ser fram emot det! Ciao!

Gårdagen i bilder.


Blö.

Usch, nu blev jag på kasst humör!
Jag hoppas dock på att det fortfarande finns en liten chans för mig.
Den som lever får se...

Citronpumpaparty.

Eftersom jag alltid vaknar när David går upp till skolan så har jag nu sen han stack, roat mig med att plantera citronkärnor och pumpakärnor i samma kruka. Det börjar bli sååå mycket krukor och blommor överallt så de fick samsas om krukan. Ska bli kul att se om det kommer upp någonting där också :P Men jag tror att detta planterande har stigit mig lite åt huvudet, det är växter i varje fönster. Men när vi fått ordning på balkongen så ska jag köpa ett växthus på jobbet och ställa ut allt där. Då slipper jag vara i vägen med växterna överallt. :)

Igår var en nice dag, lurade omkring hemma själv till kl tre, då skulle vi hem till Tomas en sväng. Det skulle pluggas men blev mer indisk-marockansk dans :P Klockan sex drog vi för Tomas skulle iväg på annat, tog en sväng förbi Willys och handlade mat och gjorde kick-ass fajitas! Vi blev mätta som tusan och såg på The Invisible!

Idag är jag också ledig! Nu tänkte jag lägga mig och se på en film. Sen får vi se vad jag hittar på! Ikväll ska jag träffa Alex på Må Bättre och vi ska svettas och träna tillsammans. Ska bli kul, det var länge sen! Sen bär det av till Säter. Ska sova hemma inatt för imorgon ska jag vara barnvakt! Det kan bli spännande. Men jag och Miley kommer nog ha det bra ändå :)

På fredag då fyller Alex år och då ska vi fira henne lite, tyvärr så jobbar jag till kl sju men sen har vi hela kvällen på oss :D Ska bara trolla fram någon present till na! På lördag vankas det också festligheter. Då är det fest i Kupolen för alla som jobbar där med middag, underhållning och priser. Allt ska gå i 80-tals temat! Jag har så gott som kommit på vad jag ska ha på mig. Kan bli en rolig kväll, vi är bra gäng från Jula som ska dit! :) Lite dumt är det ju dock att jag jobbar helgen, så jag får försöka ta det lite lugnt ändå. Inte kul att jobba söndag och vara bakis. :S

Jaja, nu väntar sängen! Ciao.

Ledig måndag!

På väg ut!



Jag fick lov att köpa en kalender för jag blev uppringd av en förvirrad kassaledare som undrade varför jag försökt byta bort en helg som jag inte ens jobbar på :P Det kändes som att det var dags att få lite koll på saker och ting.
 

Hoppsan! Jag som inte tänkt göra av med några pengar idag.. Det gick ju bra.
Ciao!

 
 
 
 
 
 
 

Det knakar.

Idag var jag på väg att slänga min avocadokärna som jag planterat för länge sen. Det har ju inte hänt något med den tyckte jag. Så tog jag upp den ur jorden bara för att upptäcka att den hade spruckit på undersidan och en rot hade kommit fram. Den var ca en centimeter :) så jag satt ner den i jorden igen. Jag ska ta en tur till plantagen idag och köpa näring och mer krukor. Nu är det paprikor överallt och de växer också så det knakar så de lär få egna krukor så de kan bli ännu större å slippa trängas :)




Till höger är avocadon planterad. Bredvid den har jag planterat några kiwikärnor. Men inget har kommit upp där än. Till vänster är en av alla paprikor. Men den ska jag ta ur boken nu för den verkar inte trivas så jättebra.

Skönt med en ledig dag!
Men innan jag gör allt för mycket nytta så ska jag se vidare på Dexter!
Ciao.


Olidligt.

Det är jobbigt att vara människa när man måste vänta den olidligt långa timmen på bussen en dag i veckan.. usch. Vi har det svårt. 

Kvällen.

Igår blev det god mat. Grillad lax med ris och supersallad. Salladen bestod av gurka, tomat, blandsallad, avocado, päron, valnötter och fetaost. En sås till det på olja, senap och honung. Det gick hem!

Efter det på kvällen roade jag och David oss med det här (eller mest jag, han lekte mer med ett rep och det nya trådlösa tangenbordet):
 

Före!


Efter!


Vi blev inte helt nöjda första gången så jag tog bort det och gjorde igen. Efter andra gången!


När man börjat så vill man doppa allt i nagellack. Tre kottar blev också doppade utöver det här.


Man får ju inte glömma vad nagellack egentligen är till för :)



Varmt!

Strålande väder idag med! Jag hade en jättebra morgon med David. Man kan inte bli annat än på bra humör med honom.
Nu är jag på väg till borlänge. Det blir en roadtrip till Västerås med Sara och Nettan! Det blir shopping och dagen avslutas med att se Warm Bodies. Som är anledningen till att vi åker för att den går inte här i dalarna. S;
Jag känner mig som en riktig tjej för att jag vill inte kolla hur mycket pengar jag har xD Den smällen tar jag efter idag tror jag :P


Så fel.

Jag hade fel! Det var inte alls så jävla svårt att springa själv. Det var ju faktiskt ganska skönt, med musik i öronen och solen sken. Jag fixade till om med att inte stanna på fler ställen än där jag och david brukar stanna när vi kör! Det känns bra att jag fixade det själv och ser fram emot att springa mer i skogen snart :)

Jag är också ganska så nöjd för att min häl som jag haft besvär med ett tag verkar ha lugnat ner sig. Jag har inte haft så stora besvär av den de senaste dagarna. Så det känns ju lovande!
Nu hoppas jag att mitt tränade som jag tänkte påbörja igen inte förstör det. Men just nu känner jag inte för att vara still längre. Det har gått för lång tid sen jag tränade kontinuerligt sist. Men det känns som en bra början just nu. Sprang i en halvtimme i förmiddags och halv sju ska jag ge mig på combat här på Må Bättre i Falun.

Ciao!

Run!

Eftersom det blev ändrade planer idag så ska jag ge mig ut och springa själv. Det kan bli riktigt intressant. Det är så mycket lättare om man är två för då fortsätter man springa även om man är trött och vill stanna.

Äntligen måndag.

Ledig. Strålande sol. Loppisrunda med mamma :)
 

Grillat!

Jag hamnade hos Marlene i eftermiddag å blev bjuden på grillat!  Det hade jag inte väntat mig :) 
 

Nyheter.

Hört på radionyheter:
"Flera civila blev skadade, även kvinnor och barn"
Jag blev lite förvirrad när jag hörde det. Så det är bara män som är civila? :S Civila är väl alla oberoende av kön eller ålder... 
 
Nu börjar ordet civila låta konstigt.. 

Trött..

I fredags så började jag jobba kl sju på morgonen och kunde jag ju självklart inte sova så bra för att jag visste att jag skulle upp. Så i fredags var jag rätt trött på och efter jobbet. Efter jobbet var det direkt att åka till Rättvik och kika på marknaden. Sen var vi hos Davids familj och umgicks. På kvällen träffade vi massa vänner hemma hos Simon. Mycket trevlig kväll! 
Jag och david skulle sova på luftmadrass hos Simon. Problemet var ju bara att den inte var helt tät. Så man låg med höften mot golvet efter ett tag.. inte så skönt. Så jag kan väl säga att jag inte sov överdrivet bra inatt heller ;P mer gäspande på jobbet idag blev det. David och Daniel drog till Stockholm idag så nu är jag hemma en sväng. Ska bli skönt att om en stund stänga ögonen och sova här hemma i min säng :) 

Färg.

Med ny färg i håret så kikade jag på ny ögonbrynpenna idag efter jobbet. Här ser ni skillnaden. Högra är den gamla färgen och vänstra den nya och lite ljusare. Jag tycker att det blev bra :) Jag trivs i nya hårfärgen. 
 

Måndag?

Det kändes som måndag idag. Men det är ju torsdag! Om någon är lika snurrig som jag. Idag blir nog en soft dag. Jag tycker att det känns som det. Nu ska jag spela lite sims tänkte jag, sen äta lite frukost, ta en tur på loppisarna som är nere på stan och klockan två till frisören och se vad jag kan få för najs färg i håret. Efter det så väntar en stängning på jobbet. Imorgon jobb 7-13 och sen mot Rättvik :)

Mer Dexter.

Så bra och spännande serie :) Snart börjar vi att se säsong sex. Det ser lovande ut. Godnatt. 
 

Leva loppis loppan.

Bilder från google. 
Jag måste på loppis snart. 
Insiration: 



Skogen kommer in.

Dagen:


Väx!

Idag planterade jag mina kiwikärnor som jag har torkat. Få se om det kommer upp något tillslut där. 
Sen fick murgrönorna en omgång! Som ni ser så är de över hela köksbordet nu. En sväng till plantagen får det bli! 




RSS 2.0