Höstigt.

Jag tycker att det märks att det inte är sommar längre. Det är i alla fall det som jag tror är anledningen till att jag är så himla trött nu mera. Kan knappt hålla ögonen öppna kl halv nio och imorse så gick david till jobbet kl sju och jag somnade om igen och sov till halv tio. Då hade jag verkligen sovit massa med timmar. Men jag tror också att det kan bero på att jag inte tränat på hur länge som helst. Det var minst en månad sen i alla fall. Så idag var jag till Må bättre i Solna och sa upp mitt medlemskap där. Det blir inte av med träningen när jag måste åka dit så nu ska jag se om det finns något bra alternativ här omkring. Jag och en tjej på Jula har pratat om att träna på Friskis tillsammans. Det vore ju najs att ha någon att träna med men sen är det en annan sak om våra scheman går ihop så vi har tid samtidigt också :P

Musik.

Jag behöver ny musik att lyssna på, har hittat några bra låtar som jag fångat med soundhound på olika ställen :) Till exempel denna låt. Stay forever med Kastle. Men jag behöver fler låtar. Tips någon?
Nu är det fredag, vilket för mig betyder att helgen är slut. Idag jobbar jag stängning på Jula, plus hela helgen. Jag fick en rolig överraskning sist jag var i Bakarby. Det var att jag fick veta att det är jag som räknar kassorna i helgen. Det har jag dock inte gjort sen jag jobbade i Borlänge. Men jag och kassaledaren ska gå igenom lite mer idag, så det ska nog gå bra ändå. Men det var ju bra med lite förvarning? :P

Same but different.

Jag har ju som ni nog redan vet bytt till Jula i Barkarby från Kungens kurva nyligen. Först kändes det verkligen inte bra att byta butik pga olika saker. Jag kände mig inte alls nöjd när jag jobbat några dagar där. Jag tyckte att det var mycket bättre i kurvan för där var vi alla vänner och alla stöttade varandra. Även om butiken var kaos och kunderna jävliga ibland, så hade vi alltid varandras rygg om det var något.
Just nu känns det ändå helt okej att jobba i Barkarby, jag har jobbat två veckor nu, ska börja tredje. Har börjat lära känna de som jobbar där, jag har hittat dem som jag gillar och tycker att är schyssta. Jag har också lärt mig hur det fungerar, för även om det är samma butik så är det inte helt samma rutiner och sätt att jobba. Grunden är ju den samma men det skiljer sig ändå. Imorgon ska jag börja kl 6 i Barkarby och på tisdag så börjar jag kl 7 i kurvan. Ska bli kul att hälsa på där hos dem två dagar denna vecka :)

Dem största skillnaderna är..
* Vi är alla som en stor familj i kurvan
* Väldigt bra och förstående ledning i kurvan
* Butiken är inte kaos i Barkarby
* Kunderna är trevligare i Barkarby
* Jag kan cykla till jobbet nu

Ja, då vet ni det också. :P
Jag ser dock inte fram emot denna vecka som kommer. Jobbar måndag till söndag och är bara ledig på onsdag. Plus att Simon bor hos oss nu i två nätter och sen byter Rickard av honom som kommer på onsdag och bor här. Det är ju såklart superkul med besök men det kommer antagligen att bli en lång vecka.

Birds.

God morgon. Det gick ju bra att sova själv här ändå. Så skönt med sovmorgon! :) Men vädret är inte direkt med mig idag men ska väl dra mig iväg på cykeln om ett tag ändå. Få se om jag hittar till Barkarby härifrån. Igår på lunchen så gick jag in på en djurbutik som ligger alldeles bredvid Jula och jag tittade på massa söta undulater och dvärgpapegojor. Så nu är jag jättesugen på att skaffa en liten birdie igen. :) Jag satt igår och sökte på ofarliga växter och träd som man kan ha till sin fågel samt hur man skulle bygga ett helt rum till fågeln. Var rätt svårt att hitta information om det. Men det är något som jag skulle vilja ha i mitt hus, ett eget rum till mina fåglar. Med massa pinnar, leksaker och växter så de kan flyga och bo i ett eget rum. Få se om det någonsin kommer hända, vore riktigt mysigt i alla fall. :)
Kolla vilka sötnosar.

Ny dag.

Imorgon tror jag visst att jag ska prova att cykla till Barkarby handelsplats. Dels för att prova och se hur lång tid det tar att cykla dit och att jag tänkte gå till Intersport och kolla efter en ryggsäck. :) Hoppas att det blir fint väder imorgon. Ser fram emot en ledig dag.

Kväll.

Det gick bra att jobba fast jag fick stå lite väl länge i kassan. Blev rätt trött i huvudet och benen. Men nu sitter jag här hemma i soffan. Inatt ska jag sova ensam här för första gången i lägenheten. Det känns lite wierd att vara här själv. Men ändå lite skönt på ett sätt. Jag ska inte göra mycket mer än att kolla vidare på Breaking Bad ikväll. Imorgon ska jag däremot träffa lite Julafolk från kurvan. Vi ska ha lite middag för Sanna som slutar på Jula snart för att upptäcka ett annat land. Hon är en av dem som jag kommit närmst på Jula så det är tråkigt att hon ska flytta nu. Men hon kanske kommer hem lika snabbt :P Hehe, vad vet man.

Frredaaag

Åh äntligen är det fredag. 8 timmar kvar och sen blir det helg. Ska bli så skönt. :) förutom att David inte kommer vara här när jag slutat. Då är han på g till dalarna. Jag hade gärna hängt med dit men jag ska med julafolket och äta middag för en slutar snart. Så det var redan bokat, så nu får jag prova bo ensam här i två nätter. Men det ska nog gå bra. :)

RSS 2.0