Huvudstad.

Jag kom till Stockholm i lördags förmiddag. Alex mötte mig på centralen. Vi drog till nackaakademin och var på öppet hus för utbildningen förpackningsdesign. Det var rätt intressant. Skönt med sällskap dit för själv hade jag troligen inte lyckats att ta mig dit :p Jag sa hejdå till Alex mötte upp David, vi åkte hem till Daniel och han visade hur dem bor. Jag fick slänga av mig min väska. Kvällen spenderades med att göra pasta med lime och lax sås och lite serier. Söndagen gick vi på lite loppisar och slappade mest tillsammans med en trött Daniel. Såg på mer Battlestar galactica :) Måndag idag och jag har umgåtts med Alex när D & D jobbade. Jag och Alex fikade på espressohouse, tog en sväng i affärer och snackade skit. Nu har vi precis ätit och ska se de två sista avsnitten av vandrande döda! Jag trivs här och känner mig välkommen, kul att bo med med dessa tokar igen. Kul att umgås med Alex också. Vi skulle träffas imorgon en sväng också. Jag har även en dejt med Cc från kps imorgon halv fyra :D Bajbaj

Stängt.

Idag jobbade jag stängning. Skulle ha jobbat 15-21.15 men de ringde och frågade om jag kunde komma tidigare. Så jag började strax innan två, det är det längsta passet hittills. Jag var ganska slut när jag väl kom ut idag. Men känns dumt att klaga när kollegan jobbade från tio till stängning. :p

Nu är det dags att sova. Bussen till Stockholm går tio i nio imorgon.

Dans.

Idag var det en till dansklass på kfum. Det gick riktigt bra och vi kom en bit med koreografin och kunde gå igenom lite detaljer. Innan klassen var slut så sattes våra placeringar och jag hamnade på raden längst fram vilket var väldigt kul :) det känns som att vi har haft så några klasser men ändå kommit så långt. Uppvisning är den 25 och 26 maj. Det är väl bara att tacka lottis som kom med idén att vi skulle börja dansa för utan det hade jag inte gått på kfum i år. :)

Sippor.

Jag upptäckte några vitsippor och blåsippor som var på gång på gården hemma :) Nu får det ju gärna bli mer vår och det kan sluta blåsa så jävligt. :p

Fullt ös.

Idag efter att jag hade jobbat så tänkte jag köra combat. Men var ganska trött efter jag hade jobbat klart. Men jag tog mig iväg ändå och tur var ju det! Vilket ös det var. Riktigt roligt och svettigt till tusen. Antingen har luftkonditioneringen blivit sämre i Borlänge och Säter eller så har jag blivit starkare! Jag börjar svettas snabbare och mer än vad jag brukar. Så jag kanske fått lite muskler av all träning. :) Vilket som, så blir jag peppad att fortsätta. Mer combat imorgon :) Nu kommer jag att sova gott. Natti

Vårkänslor. Vårnaglar.

Det har varit så mysigt att gå små promenader runt området med Irma i solskenet. Ganska så kyligt men det är okej när solen skiner. Så jag passade på att förstärka känslan och målade naglarna lite fint. Så blir jag kanske lite mer pepp att gå och jobba några timmar. Med betoning på några, 14-18. :P



Måndag: Jobba mellan 14-18, combat kl 18.45
Tisdag: Jobba mellan 07.45-13, combat kl 19.00
Onsdag: "ledig"
Torsdag: "ledig" combat och kettlebell
Fredag: Jobba 15-21.15
Lördag: Kanske åka till Stockholm om inget jobb dyker upp

Löning.

Jag insåg precis vad det är för dag imorrn å på tisdag. Det är ju löning och jag ska jobba på Willys. Kan bli spännande å se hur det är. Lär ju bli en del folk :P Just nu är jag hemma hos sara med en lurvboll i knät. Hon sover nu. Så jag får sitta kvar här i soffan ett tag :)

Morgon.


Musik.

Lite skön musik. Milow - Ayo Technology. Major Lazer - Get free. Ace Wilder - Busy doin' nothing. Chris Lake feat. Jareth - Helium. Clean Bandit - Rather be. Ed Sheeran - I see fire. Munford and Sons - I will wait. Blasterjaxx - Faith.

1 h & 45 min.

Det blev två rejält svettiga träningspass ikväll. Började med combat med Daniel och svetten började rinna från pannan efter tio minuter. Det kändes väldigt bra. Efteråt så tog jag min trötta kropp och körde 45 minuter kettlebell. Det var intressant, slutpumpade axlar. Jag blev rätt skakis ganska snabbt. Men jag är riktigt nöjd över dubbelpassen. Det är skönt med kettlebell eftersom att man har lösa vikter så man måste hela tiden använda många små muskler för att stabilisera. Jag kände mig dock väldigt svag i armarna och axlarna. Övningar som var ovanför huvudet var inte lätt minsann. Men jag ser fram emot att se framsteg där inom en snar framtid.

Torsdag.

Jag började dagen med att se på de avsnitt av top model som jag har missat. Jag skulle egentligen ha kollat på det igår kväll men jag lyckades se ett avsnitt av tre sen kunde jag inte hålla ögonen öppna! Det gick bättre nu på förmiddagen :P Jag har roat mig med att deklarera som sagt, ska organisera lite papper och så nu tänkte jag. Jag har inte så mycket planerat för dagen, i alla fall inte här hemma. Det blir däremot en sväng till Borlänge senare för att kolla på en klänning på kupolen. Jag letar för fullt efter en klänning till Rickard och Jessicas bröllop, jag vill hitta en riktigt najs klänning. Efter det är det träning som gäller, combat och kettlebell tänkte jag ge mig på idag. Det kan bli kämpigt eftersom det är Daniel som håller i combaten och Nina som kör kettlebell. Men roligt blir det nog. :) Imorgon är det fredag, då drar jag nog och bosätter mig hemma hos Sara ett tag. Ska vara hundvakt på kvällen när hon jobbar. På lördag blir det party hos Thomas som fyller 30. Blir kul att träffa och parta med lite Julafolk, det är alltid skoj. Känner jag mig och Lottis rätt så blir det fuldans :P Klädsel är vitt så hoppas att ingen har rödvin med sig :P Ciao.

Tillbaka.

Yup, då var det deklarerat och klart. Inte lika kul detta år eftersom jag fick betala tillbaka. Men var ingen skyhög summa men ändå surt eftersom det var ett tag sen jag fick någon lön. Men jag får snåla ordentligt fram till nästa månad då jag får en inkomst.

Jobb.

Skulle jag passa att jobba i klädbutik? :)
Nåja, det får jag veta nästa vecka! Idag och imorgon ska jag köra några timmar på Willys i alla fall.

Känslor.

Oj, vilken händelserik dag. Börjar dagen tillsammans med david. Alltid en bra känsla. Men mycket andra känslor som inte ville låta sig kontrolleras for omkring i mig.. Plus stress för provjobb som var idag mellan 4 och 6. David åkte till Rättvik kl elva och som tur så hade Pernilla tid att fika och prata så jag fick något annat att tänka på. Vi kom bland annat på att man måste åka till Prag och gå på museum! Men efter jag hade provjobbat så dundrade jag vidare till säter och rakt in i releasen av combat 59! Ett riktigt hårt och skönt pass! Nu är jag duschad och klar för idag. Ska bli riktigt skönt att sova nu! Gnatt

Veckan.

Jag är väldigt nöjd med denna vecka som gått, jag har haft mer att göra än vanligt. Jag har hunnit med att jobba på Willys fyra pass. Inte långa pass men ändå. Jag har lärt mig hur kassan funkar där och tycker att det sitter bra nu. Utöver det så har jag tränat, varit på möte på arbetsförmedlingen, dansat, gått upp på djurmo klack med Sara, Jörgen och Rebecka har varit här över helgen. David har fått glada nyheter och jag ska provjobba på måndag på ett till ställe. :) Allt händer på en gång känns det som :p

Ont.

Jag känner mig lite krasslig ikväll. Jag hoppas att det bryter ut eller försvinner. För nu är jag trött på att gå med lite ont i nacken och i huvudet. Jag går och lägger mig och hoppas att det ska vara bättre dagen efter. Men jag kämpar på och jobbar och försöker vara glad ändå. Ska se om jag får någon massagetid snart också, få se om det kan hjälpa. Nåja. Dags att sova och iväg och jobba några timmar imorrn också. Godnatt.

Jordnöt.

Jag satte även ner två jordnötter i jorden för ett tag sen. Kollade nu och ett pyttelitet grönt strå tittar fram! Spännande :)
Så liten men den är på gång. Ska bli kul å se hur den blir å se ut :)

Nåt händer.

Titta vad som kommit upp! Jag blev riktigt nöjd när jag såg det. Vad fort det gick. Som ni ser, paprika till höger och chili till vänster. Chilin kom dock i jorden lite senare än paprikan så den är väl på gång snart får jag hoppas. :)

Solen?

Ville solen bara lura oss igen genom att stråla en dag och sen försvinna? :p jag som var på så bra humör igår och satt ute i solen å läste. Idag är det grått och regn och nu fryser jag igen :p nåja, den dyker väl upp snart hoppas jag! Helst på onsdag!

Redo.

Nu är jag redo för tre timmars hårt arbete :P

Så onödigt.

Detta rensade jag bort för en stund sen. Så gott som fulla förpackningar. Varför har vi behov att köpa saker hela tiden? Varför nöjer vi oss inte med det som vi verkligen använder. Dessa förpackningar har stått orörda i säkert flera år. Jag mår dåligt när jag slänger saker. Nu ska jag lägga en extra tanke innan jag köper något. Vill jag köp det bara för skojs skull eller kommer jag att använda det också mer än en gång.

Pärlor.

Idag jobbade jag några timmar vilket gick bra. Men var riktigt trött i huvudet när jag slutade. Åkte hem och åt god mat å somnade nästan på soffan. Vilket resulterade i att jag kände mig seg och fick lite huvudvärk. Sen känns det också som att jag går och spänner och drar upp axlarna mest hela tiden :/ När jag tog mig ur soffan så åkte jag till Borlänge och grejade lite, träffade Sara en snabbis samt var in på Ikea och köpte krukor. Denna gång satte jag inga levande blommor i krukorna.... :)

Release.

Jag tog mig iväg på body pump ikväll som sagt. Passet gick bra, jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. När jag är på väg ut efter passet så träffar jag på Daniel som kör combat i Borlänge och han frågar om jag inte ska vara med på cxen som han ska köra nu. Jag var ju på väg hem men jag blev kvar i en halvtimme till :P Få se hur det känns imorron. Go natt.

Fredag.

Jag har en lugn och skön fredag. Har inte gjort så himla mycket idag, varit och handlat, läst, surfat. Snart ska jag och mamma göra mat så vi hinner äta innan hon ska iväg till jobbet. Jag ser fram emot att vara ensam hemma en sväng. Då tänkte jag se ikapp på tvprogram som jag har missat och sen gå till Må bättre på lite body.... pump! inte combat :P Jag kände av halsen lite imorse men jag antar att det bara var för att det var morgon för nu är det borta.

Igår när vi kom ut från willys så sa Kristofer att jag kunde komma och jobba på måndag igen. Men då frågade jag om jag kunde få jobba lite tidigare istället eller också så att jag inte tappar det som jag har lärt mig. Det vore väldigt synd, jag vill gärna ha det färskt. För jag har ju långt från lärt mig allt på endast 7 timmars arbete där. Men han tyckte att det var vettigt och sa att han skulle titta på det och höra av sig. (:

Skönt!

Nu var det riktigt skönt att lägga sig i sängen! Det känns i huvudet och kroppen att jag har gjort något nytt och ovant idag. Jag är nöjd med dagen. Nu kommer jag nog att däcka väldigt omgående :p

4h

Ja, då har jag jobbat 4 timmar på Willys idag, gick faktiskt ganska så bra. Jag förstod mig på systemet men vissa saker var ju självklart knepiga. Men för första passet där så är jag nöjd. Nu väntar mat och jag ska tillbaka dit och vara med på stängning också. Är inte överdrivet pepp men jag tänkte att jag blir kanske mer alert om jag går dit och får lite luft. Så det blir 18-21 och så får vi se hur det går då!

Framåt.

Det händer lite grejer nu. Vi kan ju börja med dem inte så skojiga. Det är att jag är himla trött hela tiden, hoppas att det bara är det dystra vädrets fel. Jag har även haft smått huvudvärk senaste dagarna. Får prova om lite massage kanske kan hjälpa om jag är spänd kanske.. Hoppas det håller sig borta imorrn. För i morgon ska jag provjobb på Willys :) Börjar kl sju på morgonen, det var länge sen som jag var uppe så tidigt. Blir en väldigt intressant dag. Förutom det så var jag in på Jc i kupolen idag och pratade med chefen där. Dem söker folk och det vore ju schysst om jag kan mixa dessa två tim/vikariat. Nu har jag en bra anledning å hoppa i sängen redan nu och läsa lite å vakna pigg å glad imorrn. Godnatt :P

RSS 2.0