Dag tjugotvå.

Jag vaknade av någon anledning kl 04.55 och kunde inte sova mer... Men då var det bara att gå upp och packa klart och greja. De två timmarna på jobbet idag gick riktigt segt! Men nu är vi på väg hem och har stannat för att käka lite :) Jag ser verkligen fram emot helgen och att ta det lugnt lite grann! Några timmar till i bilen bara! Ciao.

Bastubad.

Shit, det var så galet skönt att basta. Dricka lite cider och snacka.
Jag kom precis till rummet nu, blev väl en två timmar där i alla fall.
Jag trodde att jag skulle bli trött av det men det känns lite som motsatsen.
Just nu vill jag egentligen bara lägga mig så det blir torsdag någon gång.
Men det känns inte som att jag kommer somna så snabbt.
Men kan ju ändras så fort man lägger sig i sängen :D

Ciao!

Dag tjugoen.

Japp, då var denna dag klar också! 
Vi jobbade mellan 07-16 och sen blev det studiebesök på Julas centrallager, det var rätt stort! Nu är det hög tid att packa:
 
 
På kvällens schema står det middag klockan sju.. det är nämligen vissa som inte kommer tillbaka nästa period. Men efter det blir det öl (brezeer) och bastu! :) Ciao! 

Heheu


Regn.

Idag har det regnat hela dagen så det känns inte så dumt att ha varit inne hela dagen ^^ Men nu är det minsann bara en hel arbetsdag kvar imorgon. Det känns för jävla bra!
Men det är ju tur att vedklyvar inte är så tunga, för det är det torget som jag har grejat med idag och snyggat till. Skruvat visningar och röjt undan saker. Det är som sagt riktigt kul när man ser skillnaden som blir. Jag och Isabelle fick också beröm av bossen för vår avdelning och det kändes riktigt bra :)

Nu ska jag häpnadsväckande nog ta en dusch och sen äta klockan sju. Men innan det ska jag prova denna som jag köpte på city gross idag:


Jag blir ju så himla torr av att duscha varje dag, det känns som att min hud ska ramla av snart, eller snarare rivas av när jag kliar som en tok. Det är ju olja i den står det och det ska ju vara bra för torr hud, vi får se om det blir någon skillnad!

Jag ser fram emot helgen som kommer, då får jag vara hemma en sväng :) Ska dock fara till Falun så fort som jag kommer hem, men det är ju lite som hemma där också! På planeringen står det klättring, träna, baka snickerskaka, hälsa på pontus, kanske se på the hobbit om den fortfarande går på bio då. Massa roligt alltså! :) Träffa Alex också om hon ville följa med och klättra!

Dag tjugo.

Denna dag har gått jättebra. Nu är det mest finslipning på vår avdelning och det känns bra. Man får röja bort saker och städa lite så man ser hur det ska se ut. Det börjar ta sig :)

Bra.

Mycket bra kväll, men nu vill jag faktiskt åka hem :) Godnatt igen!

Dag nitton.

Denna dag gick väldigt segt på jobbet men vi kom en bra bit ändå! Det märks att vi haft helg och sovmorgon för folk var trötta. Jag var inget undantag, frågade krille om han åt på hotellet på lunchen för det var samma mat nu på kvällen som innan, ja.. säger han, jag åt bara tillsammans med dig på Victorias :p men det är helt galet hur mycket dagarna går ihop med varandra. Man vet inte ibland om det man gjorde imorse var dagen innan eller inte :p
Nä, nu skulle jag kunna somna, få se vad jag ska göra för att hålla mig vaken nån timme till..
Gonatt!

Read me.

Nu tänkte jag fortsätta läsa i den omtalade boken. 
Jag gillar den hittills i alla fall. 








Nä, jag har inte alls tråkigt...
Jag hade glömt lite att jag har en cam.
Och dessa vindruvor var verkligen jättegoda! 
Det var väl det ointressanta som jag hade att dela med mig av just ikväll. 

Ciao! 

Dag arton.

Då var det söndag! Vad passar bättre att göra på en söndag än tvätta? Min jobbtröja hade blivit så skitig så det funkade inte att gå omkring med i butiken tyckte jag.
Idag kommer nog att gå fort, vi börjar halv tio och slutar fem. Det är lite skillnad från att jobba 10-12 timmar på en dag. Så efter idag så är det inte så mycket kvar, Im over the hump så att säga! Nu har vi gjort det mesta av denna period. Det känns riktigt bra.

Dags för frukost!

 

Skratt.

Oj, vilken kul kväll det här varit. Jag, Sandra, Camilla och Isabelle blev inbjudna till Johanna som bor här i skara. Så där har vi tillbringat kvällen. Ätit, pratat, skrattat, käkat marshmallowskaka som Johanna gjort och så vidare. Det var riktigt skönt att komma från hotellet en kväll. Men nu är jag riktigt trött så jag ska däcka. Men vi börjar inte förän halv tio imorron! Lyx. Ska bli nice med lite söndagsjobb minsann. Gonatt!

Dag sjutton.

Oj, vilken fin sovmorgon det var imorse!
Jag sov till klockan sju, som kändes hur länge som helst.
Så det var inte dags att äta frukost förän vid åtta.
Så morgonen blev riktigt lugn och skön, surfade lite, fixade, läste.
Dagen på jobbet har gått fort och det har rullat på bra!

Nu är jag tillbaka på hotellet.
Sitter nu på golvet och vilar fötterna.
Mycket skönt.

Om en stund är det dusch som gäller.
Ikväll ska vi hem till en kollega som bor här i Skara.
Vi ska äta och umgås.
Ska bli riktigt skönt att göra något annat än bara hänga på hotellet.
Så ser det ut just nu. Tiden börjar rinna iväg och snart är det ju dags att packa och åka hem en vända till. Det ser jag fram emot.

Ciao.

After work!

Idag var det after work på hotellet. Vilket innebar Amerikans buffe nere i restaurangen! Det såg först ut som att vi inte skulle få plats men på något sätt så fixade Thomas ändå så att vi kunde äta där. Vilket var himla trevligt för maten var super och vi satt kvar och drack och pratade ända till klockan TIO! Det är sent för oss eftersom alla är så trött på kvällen men plötsligt händer det.
Det känns helt okej med helg nu i alla fall, vi har en fet sovmorgon imorgon, vi börjar jobba klockan 08.30! Det kändes skumt att ställa klockan på sju och inte halv sex. Jag kommer säkert vakna klockan sex ändå bara för att.
Aja, nu är det dags att dra täcket över huvudet. Ciao!

Dag sexton.

Dags att gå upp.
Thank god its friday!

Dag femton.

Ja, denna dagen var inte så spännande direkt. Jag var på klädavdelningen och började bygga in skor. Kom en bit med det i alla fall, ska fortsätta imorgon. Det är kul i alla fall när man ser att det börjar hända saker och att det komma fram någon slags ordning ur kaoset. För det är verkligen kaos, verkligen saker överallt! Ska bli riktigt spännande att se hur allt knyts ihop och blir som det är tänkt. För just nu i mina ögon så är det ju långt från klart. Men idag sa chefen att om vi håller samma tempo i några dagar så kommer vi vara klara fram till torsdag. Det känns ju väldigt skönt att höra. Vi får se om det verkligen blir så också.
Nu ska jag lägga mig och läsa och så får vi se hur morgondagen blir. Ciao!

Bra jobbat.

Vem lyckas klämma sig i underarmen? Jo, Linda! Aj som fan! 
 

Sol!

Galet fin vinterdag idag! Önskar att vi fått vara ute och fått mer sol. Men vi hann ju i alla fall med två snabba svängar, en vid frukosten kl 9 och vid lunch. Bättre än inget ju :) 
 

Dag fjorton.

Oj, vilken jädra dag! Det har varit en minst sagt spännande dag idag. Det började med att vi gick upp tidigare för att fixa så mycket som möjligt i butiken innan kunderna släpps in klockan nio. Så min klockan ringde 05.15 imorse, vissa hade det ju som sagt värre som började jobba kl 04. Det var tydligen inte nog synd om dem... För när vi kommer vandrandes till jobbet ungefär tio i sex och kommer fram till ingången, då ser vi att det sitter ett gäng med folk där. Vad i helvete tänker vi... Då har de som skulle börja klockan fyra setat där sen dess för att det gick tydligen inte att larma av och gå in i butiken. Så när de hade försökt komma in (de hade sagt till dagen innan att de skulle komma tidigt idag) så hade larmet gått! Ingen securitas hade dykt upp och de kunde ju inte gå därifrån eftersom de börjat larma. Så där satt de, klockan fyra på morgonen, larmet tjuter och de kan inte bara gå tillbaka å lägga sig. Snacka om att vi blev paffa när vi kom dit. Klockan sex så kom securitas och en ansvarig och släppte in oss.

Snacka om dryg start på morgonen men folket var tydligen på rätt bra humör ändå. Jag är dock glad att jag fick ligga i sängen och sova istället för att sitta där och bli hypnotiserad av larmljudet.

Ja, sen när vi kom in var det ju bara att ösa på! Och det är just det som vi har gjort idag, vi har kommit jättelångt! Det känns riktigt bra. Så vi fick beröm idag att alla haft ett så bra tempo under dagen. Så vi fick som tur var gå hem klockan sex istället för klockan sju. Det var vi tacksamma för!

Men eftersom vi började tidigt idag så blev det ingen frukost före jobbet utan klockan nio istället. Så vi gick tillsammans allihopa och åt frukost på hotellet. Det var ett riktigt trevligt avbrott. Vädret var dessutom jävligt fint idag också, det snöade och solen sken. Hade ju inte varit fel att få vara ute lite i det fina vädret. Men tur att vi fick se solen lite i alla fall. Vi tog glatt emot mer sol när vi åkte iväg på lunchen och åt thaimat i stan. Det var riktigt gott och trevligt, vi blev ett par stycken som åkte dit. :) Det blev även ett par välbehövliga skratt på vägen hem. Det är en sak som är rätt bra med att vara så trött som man blir av att jobba dessa pass, saker som är roliga (behöver inte ens vara roliga ibland) blir ännu roligare!

Nu sitter jag här i min mini hörnsoffa och vilar fötterna! Har precis duschat och smörjt in mig, snacka om att jag blir torr av det här. Tror att det är de sträva byxorna som tar kål på mina ben, gör liksom lite ont att ställa sig i duschen. No good.

Mat nere i hotellrestaurangen nästa! Det behövs nu! Vilket ös idag, hoppas imorgon går lika bra. Då ska jag gå över på klädavdelningen. Ciao!

Dag tretton.

Denna dag hade iiingen bra början, usch vilket dåligt humör jag hade och ingen bra start blev det alls. Ville mest bara sjunka genom marken. Mitt tålamod fick sig en omgång, det var inte på topp kan jag lova. Inte för att det är bra ens då... Men ja. Det blev bättre efter lunch, åt ju jättegod thaimat som jag gjorde i helgen! Satt å snackade med folket och skrattade, då blev det bättre. Sen rullade det faktiskt på bättre. Tyvärr slutade ju dagen med att jag totalt fastnade så det är det man kommer tillbaka till imorgon, hoppas att jag kan tänka klarare då än efter tolv timmar inne i butiken!

Tur att man är morgonpigg alltså, imorgon börjar vi en timme tidigare och kör alltså 06-19! Yay! Men det kunde varit värre, jag kunde ju ha fått börja jobba kl 04 som vissa får göra imorgon. Det märks att tiden börjar rinna iväg lite. Ska bli spännande å se hur resten av perioden blir. Så idag blir det godnatt tidigt, tur att man inte har några problem att somna i alla fall :)
Ciao!

Kväll.

Ja, denna period startade ju rätt fint ändå. Det flöt på under dagen och nu kom jag precis upp efter god mat och massa skratt. Alla har ju sina egna historier från jobbet hemma liksom. Känns bra att få skratta extra mycket en måndag såhär :) men nu väntar en bok och sängen. Mina ögon lär säkert ge upp ganska direkt men det är ju värt ett försök. Godnatt! 

Dag tolv.

Då har jag äntligen kraschat ner i sängen på hotellrummet. Resan hit gick bra och jobbet gick också bra, vi blev klara med hushåll som vi höll på med innan vi åkte. Men det första vi fick höra när vi kom hit var att det blir långa dagar framöver, vi låg tydligen inte helt i fas. Men då får andra periodens motto bli, som min bror så fint sa, att vila är för veklingar! Så vi går all in och kör passet 07-19 imorgon och några dagar framåt.

Nu väntar dusch och sen mat, kaaanske en skvätt träning. Ciao!

Söndag.

Igår blev det en sväng på loppis, eller en loppis, var bara en i Falun som hade söndagsöppet :p
Men jag hittade några saker å blev speciellt nöjd över denna handblåsta vas. Jag blev tvungen å köpa blommor att sätta i den på vägen hem. (: 
 
 
Sen hälsade jag och mamma på hos Marlene å lekte med Miley som blivit så stor sen julas när jag såg henne sist :)
 
 

Helgen!

Ja, helgen gick ju så klart alldeles för snabbt!
Men vi hann ändå med en del saker, måla på väggen, träna, klättra, göra thaimat och shoppa hörlurar. (:
Nu är det söndag och jag ska åka hem till Säter om ett tag, jag lär göra lite matlådor och packa om väskan.
Sen är det bara att komma in i work mode igen då!

Men igår när vi var på kupolen en sväng så tänkte jag kika på ett par nya träningsskor..
Så vi gick in på en sportaffär och kikade. Ni som känner mig vet att jag inte gillar rosa.
Men det här tog väl ändå priset. Jag hittade ett par skor som jag gillade, samma märke som jag har sen innan och det var ju superbra tänkte jag. Ett par helt vanliga träningsskor i vitt och svart, precis vad jag letade efter! Så det stod också att det fanns i både för herr och dam. Awesome, jag börjar leta efter rätt storlek men när jag kikar i lådorna så hittar jag bara skorna bredvid som är då självklart ROSA.
Så jag blir lite förvirrad och kikar i flera lådor och hittar bara de rosa i lådorna för dam. Jag tar dit en säljare och frågar och då var det ju såklart att de skorna som jag ville ha, ett par neutrala träningsskor, de finns bara i herrstorlekar. Då kände jag att det bara var dags att lägga ner att försöka hitta ett par svarta träningsskor och bara helt enkelt börja gillar rosa och lila för det är ju bara det som man får tag på.
Vilket trams. Behöver jag säga att det inte blev några nya skor?




Hemma.

Är i Borlänge nu, ska åka till Säter med Marlene som slutar kl tre. Det känns nästan lite skumt att vara här igen :p Och jävlar vad de bygger på Ikea, himla skillnad sen jag var här å såg det sist.

Hem.

Vi skulle tydligen åka hem tidigare än vad jag trodde idag. Så nu sitter vi i bilen och styr mot Borlänge. Det känns himla bra. Det blir att fira lite i helgen, för det är första helgen på två månader som jag är ledig! Idag är det också trettonde dagen i sträck som jag jobbar. Hoppas att det är okej att känna sig lite trött. :)
Några timmar i bilen så är vi hemma sen :)
Ciao.

Dag elva.

Inatt sov jag riktigt bra så det var inga problem att gå upp halv sex. Idag är det sista rycket för denna period, sen är det en å en halv kvar. Nu ska vi checka ut, packa in saker i bilen och jobba några timmar å sen far vi :)
Ciao!

Wow.

Se på fan! Vi fixade det på första försöket! :)
 

(:

När överraskade du din hamburgare senast? 
 
 

Dag tio.

God morgon. Då var det dags igen då att kliva upp ur sängen och komma igång med denna dag. Sista heldagen som sagt idag, det känns bra. Hoppas att den går fort men det borde den göra för vi har ju en del att fixa med.
Let's get started!

Dag nio.

Här går det undan, om en och en halv dag åker vi tillbaka till Dalarna.
Inte mig emot!

Men idag gick det tametusan bra. Det rullade på och jag fick klart det jag höll på med och fortsatt tillsammans med Isabelle. Vi ska vara klara imorgon vilket nog kan bli på håret men vi gör så gott vi kan. Så idag var jag på fint humör när jag kom tillbaka. Något som var förjävligt skönt var också att duscha! Jag har aldrig känt mig så ren som nu :P Dock aldrig så torr heller. Blir att bada i olivolja eller nåt när jag kommer hem. Nu sitter jag i sängen en sväng och vila fötterna, dem är trötta nu kan jag lova.

Ska snart resa mig igen och gå ner och äta tillsammans med de andra. Det känns kul att vi i byggruppen har hittat varann nu. Det gör det hela mycket roligare. Så det känns inte så dumt att köra en period till sen, men jag ska inte säga för mycket nu när jag haft en bra dag. Som Markus sa, man ska förvänta sig det värsta och allt annat är en bonus. Jepp. Ciao!

Rast.

När det är över femton personer i lunchrummet och man kan höra sekundvisaren på klockan så är det tyst.
Mobilerna tar över! o.O

Dag åtta.

Idag var det svårt att komma upp ur sängen minsann.
Men det känns bra att det är måndag i alla fall :)

Mat.

Jag saknar verkligen hemmalagad mat just nu känner jag.
Annars får vi ju jättebra mat på hotellet men idag var restaurangen stängd så det blev donken för andra gången idag. Det känns ju sådär måste jag ju säga :P
Så jag ser verkligen fram emot att få riktig mat när jag kommer hem.
Gillar inte köpt mat eller att äta ute.. inte i tio dagar i sträck iaf.
Blir lite matlådor till nästa period i alla fall.

Att jag köpte en Må bra-tidning och tittade på massa smarriga recept gjorde ju inte saken bättre heller :P

Aja, nu är det väl dags för en dusch och film.
Imorgon ringer klockan 05.30 igen.
Men vi räknar ner dagarna, jag och Isabelle. :)
Ciao!

Upp & ner

Oj vilken skum dag.
Det gick bra till en början.
Det flöt på och gick som det skulle.
Jag blev nöjd över det jag fixade med..
Sen hade jag bara två saker kvar att fixa innan jag kunde byta avdelning.
Saken var bara den att det tog en hel evighet att göra och har varit frustrerande som fan.
Det är drygt när man inte hittar det man behöver och inte får någon hjälp.
Men nu innan vi slutade så fixade det sig, tack vare hjälp från Linus.
Tur att man kan låna någon annans ögon ibland, man stirrar sig ju blind själv många gånger.
Nu är jag trött i huvud och kropp så får bli lite slapptittande på serier innan gymmet.
Jepp, adios.

Söndagsjobb.

Lunchdags! Känns helt okej att jobba söndag, går helt okej med :) 
 

Dag sju.

Jag blir konstigt nog segare av att ha sovmorgon än att inte ha det..
Idag börjar vi klockan nio och imorgon börjar vi sju igen.
Jag hoppas att dagarna som är kvar innan vi åker hem på torsdag går fort!
För nu vill jag faktiskt åka hem :)
Men jag hade en riktigt soft lördagkväll igår nere på hotellet med schysst folk.
Idag slutar vi klockan fem och då blir det mer träning, yay! 
Ciao! 

Grymt med gym.

Idag slutade vi jobbet kl fyra och då blev det ju helt plötsligt massa tid att göra något av med. Så efter att ha surfat runt på youtube ett tag så kände jag bara hur det kröp i kroppen, så jag beslöt mig för ett snabbt gympass innan maten, bara för att värma upp kroppen och sträcka ut spända muskler samt stretcha. Jag mötte på Thomas när jag kom upp på gymmet, han hade också tröttnat på den icke-existerande träningen. Det kändes jävligt bra vill jag lova! Även om det bara var en halvtimme ungefär. Det gjorde mycket och det kommer bli en repris imorgon också! :)

Dagarna går snabbt på jobbet och jag ser fram emot nästa vecka.
Då kommer det inte stå på innan vi får åka hem!
Can't wait. 
Ciao.

Dag sex.

Good morgon!
Nu vart det helt plötsligt lördsg, det går fort här borta!
Idag fick jag sova till halv sju för vi börjar kl åtta idag.
Väldigt skönt faktiskt, vad en enda timme kan göra.
 
Det är lite drygt att jag har fått ont i ena hälen..
Förstår inte vad det är liksom.
Men har beställt nya skor som kommer till Borlänge.
Hoppas att det blir bättre då när jag fått vettigare skor.
 
Gruppen börjar bli sammansvetsade och det är roligt.
Så idag när vi slutat så ska vi kanske iväg och bowla.
Tror att vi skulle behöva se något annat än butiken och hotellet!

 

Everybody's fool.

Hurra för fredag!
Idag blev jag äntligen klar med det jag höll på med.
Bara liiite små detaljer som jag lär fixa i morgon. 
Men fan vad nöjd jag är.
Jag har precis hängt lite med Bella. 
Men nu har det blivit hög tid att duscha och fixa innan middag kl sju.



Det är ju nästan obligatoriskt att skoja med noobsen. 
Så det åkte jag på idag. 
Ledarsnubben kommer fram till mig typ en tjugo min innan vi slutar.
(blev övertid en timme idag)
"Linda, det var en grej, snälla börja inte gråta nu, men det du byggt nu... det ska vara två hyllor bort!"

Jag bara tittade på honom och ville sjunka genom golvet. 
En stund senare så märker jag att det är något.. 
Då har alltså Fredrik sagt åt honom att säga så till mig. 
Snacka om att jag blev lättad när de sa att det bara skojat om det. :P

De var snarare väldigt nöjda med det jag gjort och att det såg snyggt och bra ut. 
Bättre sätt att sluta en fredag kan man nog inte få. 
Inte just nu i alla fall. 
Nu väntar duschen, ciao! 

Lunch.

Fyra timmar till idag!
Sen fredagsbastu! Go go go!

Let's go.

Inte lika morgonpigg som igår.. 
Hoppas att dagen går fort å att jag blir klar med det jag höll på med. 
 

Dag fem.

Idag är det fredag!
Så om vi har tur så slutar vi klockan fyra idag :)
Jag börjar känna mig lite förkyld, känner av ont i halsen.
Hoppas att det inte blir värre.
Nä, daga att gå upp då!

Dag fyra.

Dagarna går verkligen ihop nu.
Jag trodde att det var fredag när jag vaknade imorse.
Så var det ju inte men dagen har gått rätt så fort ändå.
Idag har jag byggt själv igen på bilavdelningen.
Första delen av dagen gick helt okej men sen kom det massaa småsaker och då blev det svårt!
Jag tror att jag har gjort alla fel som man kan göra idag.
Men som tur var så hade jag bra humör idag och Fredrik hjälpte mig mest hela tiden.
Tur var väl det, undra hur det annars skulle ha sett ut?
Det är så mycket att tänka på, saker man lär kolla osv osv.
Jag blir jävligt nöjd om jag får ihop detta bra.
Är lite tveksam men det kanske tar sig tillslut.
Även fast det inte gått så dunderbra idag heller så tror jag att jag har lärt mig en hel del.
Hoppas att det blir ännu lite bättre imorgon.

Vi avslutade dagen med en god middag nere på hotellet.
Det var trevligt och prata och skratta lite.
Sen tittade vi på nakna kvinnor innan vi gick upp till rummen :P

Det känns som att klockan är asmycket fast den bara är tjugo över åtta.
Men nu ska jag bädda ner mig och se på något men jag kommer väl däcka så fort jag lagt mig under täcket :P

Dag tre.

Idag var ingen bra dag.
Hoppas att det går bättre imorgon.
Godnatt!

Dag två.

Jag överlevde en hel arbetsdag, det gick ju helt okej faktiskt. Jag och Krille byggde på bilavdelningen och kom en bra bit men körde fast lite på slutet. Men vi fick ändå gå hem kl fem ist för sex och det var skönt. Maten på hotellet är lysande och det känns kul att arbeta tillsammans som en grupp. Nu har jag lagt mig i sängen och ska glo på nåt, blir mest troligt that 70s show men nu har jag inte så mkt kvar av det.
Ja, så var det med det, lite babbel.
Jag kommer säkert sova som en stock inatt med.
Allt oväsen en hel dag gör en rätt slut i huvudet.
Den som läser detta kan ju överraska mef ett sms :D
Ciao!

Morgon.

Det var inga problem alls att sova själv på hotell. Jag sov som en stock inatt och sängen var jätteskön! Tjugo över sex ska vi tillsammans äta frukost sen bär det av till butiken. Ska bli spännande att jobba heldag minsann, 07-18. 
 
Min utsikt från sängen, rätt mysigt faktiskt.
 

Kväll.

Isabell som bor granne med mig var över hit nyss.
Kul med sällskap, nån att snacka & dela tankar & intryck med.
 
Innan hon kom pratade jag med Rickard på whatsapp.
Jag berättade att jag låg på golvet & sträckte ut ryggen.
Han frågade om jag inte hade någon säng..
Jo, det ser till & med ut på detta vis:
 
Yay eller nåt :p 

Dag ett.

Jag överlevde första dagen av att bygga om Julabutiken i Skara.
Fast det bara var halvdag så känns det väl i kroppen.
Vi har kommit till hotellet och har ätit tillsammans. 
En dusch satt fint som bara den.
Här kommer mitt rum som jag ska bo i tio nätter framöver:
 
 

The time is now.

Nu har vi åkt bil sen strax efter sju imorse.
Om under en timme är vi framme på Jula.
Nu börjar utmaningen.
Wish me luck! 

Bye bye Borlänge

Titta vad jag hittade i mitt skåp idag! 
Nettan hade tydligen gjort ett litet lycka-till-armband till mig!
Snacka om att jag blev överraskad, det hade jag inte väntat mig. Superglad blev jag. :)



Jepp, imorgon är det dags att bege sig vidare från Borlänge.
Då är det Skara som gäller en månad framöver.
Det är en hel del olika tankar som susar omkring i huvudet.
Som till exempel..
Kommer jag klara av detta?
Vad har jag gett mig in på?
Ska bli kul att träffa nya människor.
Skumt att bo ensam på ett hotellrum.
Hoppas att det finns någonstans att träna i närheten.
Skönt att komma iväg och göra något annat ett tag.

Lite så och mycket mer.
Men imorgon ska jag låtsas att vara morgonpigg och gå upp vid halv sex ungefär.
Ska vara i Borlänge klockan sju så drar vi sen.

Ciao.


 

Typiskt igen!

När man väl är ledig så ska alltid någon bli sjuk... 
Fast lite skönt är det ju att dega i sängen framför serier å film.

2013!

Jag hade ett bra nyår igår! Middag, fyrverkerier på långbryggan, cigarr & galna människor :)
 
Detta år hoppas jag består av mer resor än förra. Jag och David har pratat om att dra till England i vår och kanske åka direkt till Tyskland efter det. Zandra frågade om jag ville med till Italien i augusti/september å det lät ju minst sagt också lockande! Jag låg även nyss å läste om Marocko och det verkar ju riktigt spännande. :) Så jag hoppas att jag får med mig någon dit i framtiden med! Men innan jag lämnar Sverige så börjar jag året med att dra iväg på något nytt...jobba i Skara större delen av januari. På måndag kl 07 drar vi från Borlänge! Ciao. 
 
Nyår:


Anton, Johanna och Simons och Jaxs monsterglasstårta.








En sisådär kl fyra på morgonen!


Nya bröderna fluff?

RSS 2.0