Out of it.

Ja, det är mycket som händer och mycket som snurrar i huvudet just nu. David slutar skolan, det ska flyttas, jag söker jobb osv.

Nu har jag i alla fall sökt lite jobb men det gör ju inte förvirringen bättre direkt. Hur ska man kunna veta vad man ska jobba med? Det känns som att jag bara har helt och hållet står still nu. Ska man ta en kort utbildning av något bara för att kunna få jobb så länge? Typ bartender... Målare.. I dunno. Egentligen så tror jag att jag skulle vilja jobba med någon inom hälsa/kost, för det vet ju ni som känner mig att jag är intresserad av. Annars hade jag nog velat jobba med något som tillför vår värld något, jobba för miljön, jag har ingen aning om vad som ligger i den kategorin ens. Det här med smink är ju också ett intresse men det känns så knepigt att jobba med.
Självklart så kan man bara man vill men just nu har jag ingen motivation eller glöd att försöka. Hoppas att det bara är vintern som gör så med mig. Känner mig trött och frysen för det mesta. Jag ser fram emot vad nästa år har att ge. Kanske kommer saker och ting bli kristallklart då. Kanske inte. Ingen vet vad som kommer hända.

Tips någon? Tips på vilket håll jag ska titta åt?
Just nu vet jag bara att jag ska göra en fruktdrink och fylla på med lite smarriga vitaminer så får vi se om man kan få fart på denna dagen också.

Japp!

Jag känner mig riktigt nöjd just nu, jag har haft en riktigt bra dag idag! Nyss sökte jag mitt femte jobb idag. Så får vi hålla tummarna att någon tycker att det var interessant och hör av sig framöver! Nu väntar ett biobesök i Borlänge. The Hunger GamesCatching Fire

 

X-fit

Nu är jag lite tung i huvudet. Var precis på ett snabbt pass x-fit. Det var en riktigt schysst ledare och det kändes riktigt mycket trots att det bara var en kvart! När jag var på väg ut så frågade tjejen i receptionen om jag skulle komma och köra combat med henne imorgon. Å det är ju klart att jag vill det. Jag kommer sakna att träna här i Falun. Gillar passen och tränarna som jobbar här!

Going strong.

Först trodde jag att det skulle bli en rätt kass dag. Men jag har lyckats vända på det. Eller det var lite Davids förtjänst. Han sa att han såg ett jobb jag kunde söka i Sälen. Så då gjorde jag det på en gång och sen fortsatte jobbsökandet och det var ju rätt kul ändå. Det fanns ju lite jobb. 
Jag ska nog för övrigt börja dricka en sån här drink på morgonen oftare. Jag känner att jag blev rätt pigg. Denna innehåller: En mango, tre kiwis, några mynta blad, en skvätt ananasjuice och celsius Apelsin. SKÅL!

 

Onsdag.

Jag börjar dagen med att söka några jobb. Det fanns ju ändå en del jobb här omking. Men nu är det dags för frukost, sen kommer mamma hit och hämtar mina saker. I helgen ska det städas ur lägenheten.

Konstigt.

Nu på morgonen så har jag plockat ihop massa saker i lägenheten. Så jag och David ska åka till säter med lite grejer idag. Det känns riktigt konstigt. Det kommer bli tomt fort när saker börjar försvinna från sin plats. Thats whats going on.. sen får vi se vad som händer.

Trött söndag.

Det var länge sen jag var så här trött. Jag var ut på galej igår och la mig inte förän kl fem imorse. Men kul hade vi. Tur att det inte är så varje helg :p jag kommer sova gott inatt!

Thors dag.

God morgon. Jag var ju hos frisören i tisdags och där blev jag frågade om att vara hårmodell idag. De skulle öva på något och då behövde de modeller att styla och öva på. Eftersom att jag inte har överdrivet mycket saker för mig så passade det ju bra. Kan ju vara kul att någon grejar till ens hår lite tjusigt :) Så det ska jag på idag mellan tio och tolv!

Senare ikväll ska jag och David till Borlänge och se Thor the dark world tillsammans med Pernilla :D Det ska bli kul. Ännu mer kul eftersom att jag har gratis biobiljetter som jag fått av mamma. Eftersom många har sagt att andra Thor filmen var awesome så ser jag fram emot att kika på den :)

Det börjar också bli läskigt nära flytten från Falun. Vi pratade mer seriöst om det igår och då kom vi fram till att lägenheten kommer vara urflyttad till senast 2 december. Det känns både jättetråkigt och skönt att flytta härifrån. Så det är ju nästan dags att börja plocka ihop lite smått. Konstigt. Vi har bott här i över ett år och ändå känns det som att vi inte har bott här så länge. Snart får vi veta vad 2014 har för skoj med sig till oss. Vad som helst kan hända.
Nu är det dags för lite frukost!

Bättre lycka nästa gång.

Combaten igår gick ju inte överdrivet bra. Men jag var där och fick röra på mig lite i alla fall. Då ska vi se om det går bättre denna gång. Ska köra lite easyline nu halv tio!

Träning.

Det känns som att jag tappat lusten till att träna en del just nu. Jag tänkte dra ner och köra på må bättre i falun till kl halv sju. Men jag känner inte direkt för att gå dit ändå. Tror nog att det beror på att det är så mörkt ute. Men jag kommer gå dit ändå eftersom det ändå inte är någon hemma ikväll. Hoppas det känns bra efteråt. Jag känner mig mest seg just nu.

Julgala 2013

Japp, då var det dags för julgala på Lugnet i år igen. Jag trodde inte att jag skulle få hänga med eftersom jag jobbat två gånger på Jula sen 25e augusti. Men tydligen. Och himla roligt var ju det :) 
Artister som underhöll oss var Jill Jonsson, Anderas Jonsson, Lasse Berghagen, Brolle, Pauline och Darin.


Jula på väg in.


Själva julbordet var inte så imponerande men efterrätten var goooo'


Emelie och Pernilla :D






Brolle och Andreas. 



Det var en schysst show och bra sällskap hade jag såklart. 
Bra kväll, tack Jula :) 
 

Ja!

Vilken perfekt söndag! Jag skulle inte kunna be om något mer denna dag. Bäst.

Glatt.

Idag var jag på en arbetsintervju. Fick veta att jag skulle vara där tio över tio. Vi var några som var där, fem tjejer och en kille. Vi väntade och väntade, jag tror att jag fick komma in vid klockan elva. Lagom lång stund att vänta när man är nervös.. :P
Intervjun gick väldigt bra tycker jag. Han berättade om dem och jag fick berätta om mig själv. Det var en lättsam stämning och vi pratade på om allt möjligt. Det kändes väldigt bra. Jag tror att jag har en chans till detta jobbet. Jag får veta inom två veckor.

Så nu drömmer jag på lite grann. Hoppas att jag får heltid och det skulle innebära att jag skulle kunna flytta till Borlänge! Hur nice skulle inte det vara?! Jävligt nice!

Athena.

Dagen blev lite bättre. 
Det är inte varje dag jag får för mig att ha kjol. 
Nu ska vi ut och fira marlene lite. 
 
 

Inte på topp.

Man kan inte alltid vara på topp heller. Idag är en sån dag. Jag sov mindre än jag brukar och inte så bra direkt. Sen började jag dagen med att köra från Rättvik kl nio och åt godis och drack en pk på vägen. Jag kände helt enkelt inte för vettig frukost idag. Så nu har det droppat och jag är på pissigt humör. Hoppas att det går över när jag chillat hemma ett tag.
Jag har något att göra varje kommande dag. Det känns rätt bra.

Ikväll: Äta på restaurang och fira Marlene som fyller 42 år idag.
Imorgon: Jobbintervju
Lördag: Julgala i Falun med Jula
Söndag: VILA
Måndag: Borlänge sjukhus
Tisdag: Klippa och färga håret!
Onsdag: Köra möbler från Blg till Säter?

Så ser det ut.

Tidigt.

Idag ska det komma någon person och kolla på brandsäkerheten med våran panna i huset. Så jag fick lov att kliva upp ganska tidigt. Det kändes ovanligt, jag har inte fått lov att gå upp tidigt på ett tag nu. Det känns ganska konstigt att gå utan jobb och skola faktiskt. Konstigt men ändå rätt så skönt :P
Jag har sökt lite jobb, tycker att de kan höra av sig, men jag har nog inte varit tillräckligt duktig med att söka jobb. Om det skulle vara så att jag inte har fått ett jobb när det blivit 2014... Då kommer nog jag och Emma ta en tur till Spanien. Jag har äntligen hittat någon som är peppad att volontärjobba! Då kanske det till och med blir av. :) Jag ser fram emot det och vad året 2014 har för intressant att bjuda på.

Godmorgon!

Bra dag.

Idag har det varit en riktigt bra och produktiv dag. Jag behöver fan inget jobb, jag har ju fullt upp ändå :P Skämt å sido. Indiska ring mig nu för fan! Men men.. Man måste ju roa sig med något.
Jag gick upp klockan åtta och började greja med diverse saker direkt. Satt upp väggdekorationen i hallen/trappen. Grejade med adventsljusstaken, började riva i garderoben, slängde och organiserade hej vilt.
Mamma åkte till jobbet kl tolv och då skjutsade jag henne och for vidare till Borlänge. Träffade Sara och vi tog en sväng på djurmagasinet, Ikea, Blomsterlandet och Coop. Vi åkte hem till henne när vi var klara och började greja lite där med en idé som vi fick från Blomsterlandet. Vi gjorde smarrig mat och chokladmousse till efterrätt.
Efter vi ätit klart så var det dags för mig att dra tillbaka till Säter. Body Combat kl 18.30. Det var en jäkligt skönt pass, dock åt jag alldeles för tätt inpå. Men det gick ändå. Nu sitter här hemma i min soffa och är nöjd med min dag. Trött som tusan. Jag ska snart iväg och hämta mamma för hon slutar jobbet kl nio. Sen blir det nog inte så mycket mer gjort idag.. jag ska ju ha något att göra i morgon också. Godnatt :)

Pyssel.


Detta ska bli min adventsljusstake. Ska bara bli klar någon gång med. Kan ju börja med att sätta siffrorna i rätt ordning kanske :P


Fick detta luriga halsband som jag köpt på ebay :)




Jag och mamma fixade lite dekorationsblommor på väggen imorse :)

Så här blev min handdukskruka. Helt okej ändå!

Så mycket.

Hej. Jag har så mycket som jag vill hinna med och göra idag. Helst på samma gång. Känner mig lite stressad :P Jag vill städa, fixa, bygga adventsljusstake, slå in paket, laga mat, packa osv! Jag har hunnit med en del i alla fall :) När mamma ska till jobbet så ska jag till Borlänge och uträtta ärenden, mamma hittade en bänk på Ikea som vi mätte och den passade hemma så hon ville att jag skulle ta med den hem. Jag ska köpa en present och leta efter glitter och leggings. Så jag har inte tråkigt i dag i alla fall :P Nåväl. Här kommer lite bilder!


Jag vill spela Alice men jag har ingen datormus, den blev ju kvar i Falun...


Det är en kul grej på Må Bättre ikväll, det är halloween combat! Självklart lär man ju vara med på det. 
Såhär kommer jag att se ut, kan bli intressant att se före och efter bild.. 
 

Jag hittade denna korg på loppis för 20 kr! Jag är helnöjd. 
Ramen är också loppisfynd, 5 kr. Är jättenöjd med den också! :) 


Min passionsfruktplanta mår bra verkar det som :) Blev glad när jag såg dessa. 


Jag och mammar har sprayat en krans som hon gjort, jag satt i lite fint band i den. 


Tv bänken som jag ska köpa till mamma idag! Kommer passa bra i vardagsrummet. 

 

Lång dag.

Jag och David vaknade av hans klockan som ringde klockan sex i morse. Han skulle till praktiken och jag for till Falun vid klockan halv nio. Träffade mamma där, vi var till lägenheten och vattnade blommor och tog med oss lite saker hem till säter, snart dags att flytta ur lägenheten nämligen. Sen tog vi en loppisrunda där och jag letade efter flaskor, jag håller på och ska göra en egen adventsljusstake. Vi susade vidare till Borlänge och Ikea. Åt där och vandrade ett varv där inne. Det som jag ville ha, en lampa och bambu fanns ju självklart inte. Jag hade en del mer ärenden på olika affärer så vi virrade omkring ett bra tag. Panduro, Biltema, Jula, Dollar store. Vi kom hem omkring klockan fem och det var jätteskönt. Jag tänkte gå på combat här i Säter men jag orkade inte och kände att jag kommer inte ha kul om jag inte egentligen känner för att träna. Så jag stannade hemma, laddar för 75 min combat imorgon istället. Men nu har jag pysslat och grejat med allt som jag orkar göra idag. Så nu sitter jag här, tänkte att jag kanske skulle ta och titta vidare på How I met your mother. Men så fort jag tänkte det så insåg jag att jag kommer somna så fort som jag lägger mig ner. Tänkte nämligen lägga mig på soffan och se på det. Känner att det kommer inte gå nå vidare bra. Jag känner att jag är väldigt trött och förvirrad just nu, så det blir en tidig kväll och så får jag ta tag i saker igen imorgon.

CIAO

RSS 2.0