Söndag.

Nu är det dags för ett till pass på Jula. Men när jag slutat så drar jag vidare till Rättvik. Det känns jättebra att åka dit och vara där nu när jag är ledig två dagar i sträck. Men nu tycker jag faktiskt att det skulle kunna regna lite!

Vela mera.

Ena stunden är jag lugn och tänker att det ska bli kul att prova gå på högskolan igen. Andra så blir jag livrädd å tänker varför börja när jag antagligen kommer hoppa av efter någon vecka. Detta suger. Varför satt jag mig själv i denna positionen? Jag har ju ingen aning om vad jag vill..

...

Jag är avundsjuk på folk som vet vad de vill göra. Det verkar så lätt och så gör dem det bara. Jag har ingen aning om vad jag vill och det skrämmer mig. Jag bara velar fram och tillbaka just nu..

Onsdag.

Igår blev det en oplanerad sväng till liljan på kvällen. Vi träffades några tjejer och käkade tacos och körde quiz som handlade om sommarplågor :p
Alexandra från jobbet var med och då kom två studenter från samma program som hon går. Vilket gjorde mig väldigt pepp! Känns bra att få prata med några av dem innan. Men det är nog dags att tacka ja snart :)

Idag ska jag ta en sväng på kupolen. Leta på några nice bikinis och även kika å se om jag hittar nån kavaj! Jag har blivit bjuden på bröllop! :)

Solbröd.

Jag spenderar denna härliga, soliga, värmande och fina dag med att vara inomhus och baka bröd tillsammans med Sara! Enda gången jag har fått lov att gå ut är när de flög ur ett flygfä ur rågkrosspåsen. Då kändes det som att det var lika bra att springa till affären och köpa en ny :P
Snart får vi smaka på brödet som vi har gjort. :)
Efter det blir det en kladdkaka med vaniljsås också.

Toppar av hela dagen med en tacodejt med kollegor från jobbet senare ikväll.

Morgon.

Jag har haft en jättebra start på dagen. Jag har varit ute och gått, ätit kanongod frukost! Jag är ledig. Ska åka till Borlänge strax och möta upp David. Jag är bara på så jäkla bra humör idag och allt känns rätt. Jag har blivit av med det som jag grubblat på och försöker att inte oroa mig i onödan! :D

Bygga.

Jag känner för att köpa en gammal byrå och tapetsera lådorna i någon schysst tapet och kanske också ovansidan av byrån! Men det får nog bli när jag har någonstans att ställa den på. Jag tror att det skulle bli nice :)

Jag undrar varför jag var så pigg ikväll för. 
Har spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos Sara. 
Vi har roat oss med lite allt möjligt och jag har inte varit trött alls. 
Jag som annars brukar vilja däcka omkring nio-tio på kvällen. 
Jag blev kvar där ända till kl tolv. Ovanligt. 
Men väldigt trevligt. Jag är mycket nöjd med lördagkvällen. :D
Ser fram emot lediga söndagen med! 


Spinner.

Alltså, det är helt fantastiskt vad ens huvud kan få för sig om saker helt i onödan! Jag hade riktigt mycket ångest om högskoleutbildningen som jag blev antagen till. Målade upp en bild om att jag skulle vara sämst (eftersom utbildningen är på engelska) och att det skulle vara strikt och jättesvårt. Men så pratar jag med en jämnårig tjej som går den linjen som berättar att det inte alls är så jobbigt som det låter, berättar att studenterna från andra länder har minst lika svårt med engelskan till en början som svenskarna (hon var tysk), att lärarna är snälla och hjälpsamma. Så efter det samtalet så blev jag mycket lugnare! Det känns jätteskönt och jag tror nu att jag tänker ge det en chans. Man vet ju inte om det är rätt eller fel förän man har provat. Nu har jag ju kommit in så!
En till sak som är skön är ju att jag inte behöver ta det på så blodigt allvar, att jag måste vara hundra procent säker att utbildningen är vad jag verkligen vill och så vidare. För som tur är så behöver jag inte ta mer csnlån. I alla fall inte till en början och då hinner jag ju känna om det är rätt för mig eller inte. Vilket gör allt så mycket enklare. För man har ju inte hur många år som helst att ta csn på. Eftersom att jag kommer att kunna prova på utbildningen utan att ta lån så känns det inte så jobbigt. För då gör det liksom inget om det skulle vara fel för då har jag fortfarande en chans till att hitta en annan utbildning och läsa om jag kommer på att det är något annat som jag vill göra.

Inte lätt det där med vad man vill göra.
Men som Zandra sa till mig, övertänk inte.
Det gör jag ju så himla snabbt. Dumt nog.
Men nu ska jag försöka se detta som en kul grej och se vad det är för något. Ciao!

Tankar!

Att ligga på spikmattan var väldigt skönt ikväll. Lång dag idag. Mycket tankar som åker omkring i huvudet nu. Hoppas att det lugnar ner sig så att man kan somna. 

Vad händer?

Oj... jag blev visst antagen till Turistutbildningen på högskolan i Borlänge...

Äventyr!

Det blev en sväng till Silvbergs gruva igår. Konstigt att jag inte varit där någon gång innan fast jag har bott i Säter i hela mitt liv. 





 
 

Blom.

Det kommer knoppar på paprikan :D
 
 

Upp och hoppa!

Upp ur sängen. På med träningskläderna. Mot må bättre säter! Ska bli skönt med lite träning!! God morgon.

Furuvik!

Nu sitter jag här hemma i soffan. Har tvättat bort sminket och borstat tänderna, är trött efter en heldag i Furuvik! Det var en jättebra dag där borta, mysigt ställe det där. Jag har ju varit där när jag var liten men minns inget av det. Vi hade tur med vädret, det var sol hela dagen! Så här kommer ju så klart, som ni redan räknat ut, en bildbomb på vår dag med djuren. 

Framme vid Furuvik! 




Ingången.


Vi började med att titta på aporna :)

















Vi satte oss och lunchade på gräset.


Gosiga.


Miley ville klappa.





Spräckligt får.


Vi hamnade på Madagaskar, Lemurer.


Flamingos!


Kängurur.


Vi tog en tur till tivolit och åkte karuseller och fikade. Mötte upp Fredrik och Veronica. 


Innan vi började dra oss tillbaka till bilen så hälsade vi på orangutangerna. De var dock inte så pigga utan låg och höll nästan på att somna när vi kom dit. Men läskigt fascinerande djur. 

Nu är jag trött som bara den och kommer att sova gott inatt. Ser fram emot en till ledig dag imorgon! Ciao!
 
 

Dag.

Gårdagen var en bra jobbdag. Dock en väldigt lång, 10-19. Men dagen gick ändå fort och det var en lugn och bra dag ändå. När jag slutade hämtade mamma mig och vi åkte till Säter. För idag ska vi nämligen åka till Furuvik med Marlene, Daniel och Miley :) Det ska bli roligt. Få se om vi får Miley med oss tillbaka därifrån. :P Jag kan inte minnas när jag var på furuvik sist. Vi hoppas på sol hela dagen. Ciao! :D

Festival?

Nu har det släppts endagarsbiljetter till Getaway rock!
SÅ! Vem vill följa med mig och se System of a down?!
Kom igen nu! :) - 9 augusti! Let's do this! 

Nytt!

Inte trodde jag att jag skulle komma hem med en helt ny dator idag heller! Men det gjorde jag! Jag och David tog en sväng på stan och kollade läget, fikade på wayne's, började prata om ssd disk och sa att vi skulle ta en sväng på Siba och kolla om de hade hemma. De hade en disk hemma men den var inte så intressant tyckte jag. Så vi kikade vidare och helt plötsligt fick jag med mig en HP laptop hem! Den verkar bra som den känns hittills. :) Så jag tror att det blev ett bra köp. Skönt att slippa min supersega gamla dator i alla fall! Det kunde ju bara bli bättre liksom.

Förövrigt en jävligt bra dag. Som tyvärr börjar ta slut.

^^

RSS 2.0