Helgen.

Igår var jag ut med ett gäng från Jula i Kurvan. Mycket trevligt, vi började med en liten middag hemma hos Sanna. Vi var fem tjejer och senare åkte vi vidare hem till Simon och hängde med honom och två killar till. Vi sjöng, dansade och spelade ölspel. Lite senare drog vi oss ut till globen och kom till ett ställe som heter Slakthuset. Jag hade ingen aning om vad det var för ställe men det var en rätt schysst uteställe. Det fanns flera dansgolv och vi rejsade omkring där fram till halv två. Då drog i alla fall jag mig hemåt eftersom det tog en stund för mig att komma fram till jakobsberg. Men jag kom hem och idag tar jag och David det väldigt lugnt. Vi hänger bara här hemma, städar och grejar med våra loppisfynd från loppisen vid kungsträdgården.

Jag jobbade min första dag på Jula i Barkarby i fredags, det gick väl hyfsat. Ska jobba där måndag till torsdag kommande vecka. Hoppas att jag kommer in i det snabbt. Det var knepigare än jag trodde att sätta sig in i en ny butik.

Bilder från tekniska.

Jag tänkte visa några bilder från Game On mässan :)

Klart.

Jag kom precis från jula i kurvan. Sitter på bussen hem mot Jakobsberg. Det var ett par lugna och sköna timmar på jobbet. Men nu är det raka vägen hem och äta och kolla i resväskan så att allt är med :)

Prag.

Jag har inte fattat att vi ska åka till Prag på fredag. Det är typ nu. Alldeles strax. Men nu är allt bokat. Vi kommer att åka hemifrån tio i sju och till Arlanda, planet lyfter 09.25 och vi är framme vid klockan elva i Prag. :) Blir riktigt spännande att åka utomlands för första gången med David. Ser fram emot att upptäcka Prag :D

Lördagen.

Idag har varit en mycket bra dag! Den började med att vi vaknade klockan halv tio. Gardinerna som vi har funkar verkligen, ingen av oss gissade på att klockan var så mycket. Det var skönt att få sova ut lite. Men vi fixade ihop en stor lördagsfrukost med bacon, äggröra, melon, macka och te. Sen drog vi direkt för att leta reda på vart Tekniska museet ligger. Vi åkte fel först så vi kom väl inte dit före klockan hade blivit närmare ett. Men egentligen skulle vi haft en kollega till David med oss men vi fick tyvärr inte tag på honom.. Men vi drog in på museet och Game on var en riktigt najs tv-spelsmässa. Det var allt från ett gammalt spel som heter Pong och fram till ps4 som nyligen kom ut. Jättemycket nostalgiska spel och minnen. Hur najs som helst, jag rekommenderar det till alla :) Efter att vi spenderat ungefär 4 timmar på tekniska så stängde dem tyvärr. Så vi började promenera tillbaka till tunnelbanan istället för att ta bussen. Det var ett bra val av oss att göra det för vi stötte på inspelningen av Ninja Warrior som ska gå på kanal 5. Väldigt kul att kika på när dem gjorde den hinderbanan, väldigt imponerande. Att de kan få det att se så jäkla lätt ut :P Vi var tillbaka hemma efter klockan sju. Då ställde jag mig och började på maten, det blev riktig lördagsmat också. Det blev inget mindre än kryddkorv med potatisgratäng, rödbetsallad, sallad ooooch vitlöksbröd! När vi hade ätit klart så föreslog jag att vi skulle ta oss ut och springa imorgon efter att jag jobbat ;) haha! Men som sagt, jäkligt bra dag!

Väder.

Jag tog en sväng till Erikshjälpen i Spånga och kom på att jag skulle gå tillbaka till Barkarby därifrån. Vilket jag också gjorde, tog ca 45 minuter. Men det var mulet och blåste hela vägen dit, men inte en droppe regn. Som tur var :P Hade nog inte varit så bra för förkylningen då. Men när jag kom hem och joinade David i soffan så kom det regn!

Grejs.

Inte helt lätt att frakta med sig allt detta på bussen :P men när jag och David var i kurvan i söndags så var dem slut just då. Som tur så har jag bara ett byte :)

7-11

Idag jobbade jag bara fyra timmar. Men det kändes bra idag för kände mig fortfarande krasslig imorse. Men en kul sak på jula i kurvan är att folk är så kramiga. Jag har aldrig varit med om en arbetsplats som folk kramas så mycket. Det är jättemysigt :) jag fick en kram av en gruppledare som var tillbaka efter semestern idag till exempel. Men så är det mest hela tiden. Lite extra energi sådär :)

Dags igen.

Nu är jag inte så pigg. Förkylningen blev inte bättre med att stressa runt på jobbet igår. Jobbade kväll, var hemma kl tio... Gick och la mig direkt och vaknade med ett ryck kl fem av alarmet och insåg då att jag precis vaknat ur en dröm om jobbet.. Ser fram emot att vara ledig imorgon :P

Ledig förmiddag.

Bra dag idag. Jag har varit vaken sen halv sju när David gick upp så har hunnit med mycket idag. Har städat och gjort ordning i lägenheten, plockat undan saker som legat på golvet sen vi kom hit. Men nu så! Sen gjorde jag goda matlådor med köttfärssås så nu har vi det och mer käk i frysen. Känns skönt att slippa göra ny mat varje dag. Här är lite bilder från lägenheten.
Lägenheten känns bättre än den förra. Nu har vi ju en soffan och ordentligt matbord och en säng på golvet :P Men utsikten kunde vi ju ha sparat från förra och balkongen. Men så är det. Känns bra att ha kommit på plats på riktigt nu, vi får bo här tills februari, vilket är skönt. Idag som ni ser på sista bilden så regnar det, riktigt mysigt. Hade gärna hängt kvar i soffan en stund till men jag ska snart dra till andra sidan stan och jobba några timmar på Jula.

Pic.


Seriesova.

Jag tänkte lägga mig i soffan och se på breaking bad nu. Men jag känner redan nu att jag kommer att somna :P Känns himla ovärt för jag vill ju titta, så spännande serie så man vill ju inte missa. Men jag är så himla trött på att vara trött hela tiden... Antar att det beror på stress och värmen. Hoppas att det går över snaaart...

Liten värld.

Vi lever i en så stor men ändå så liten värld. Jag fick här om dagen veta att en kille som heter Pierre som jag jobbade med på Jula i Borlänge också ska börja i Barkarby :) Det känns roligt, att ha ett bekant ansikte i nya butiken. Men inte nog med det, fick en kommentar på facebook nyss från en kille som heter Karl som jag har gått i grundskolan med. Som jag även har bott granne med i Säter en gång i tiden. Han och jag bor nästan grannar igen här i Jakobsberg! Haha. Så himla roligt och random! Han är bort på semester just nu men när han är tillbaka så ska vi ses på en fika! :)

Sjukskriven.

Det blev att sjukskriva sig idag ändå. Sov dåligt och hade ont i halsen inatt och imorse igen. Det känns aldrig bra att behöva ringa och säga att man inte kommer till jobbet, hoppas att dem klarar sig bra utan mig ändå! Men förhoppningsvis blir det bara idag :) Intalar mig själv att jag är friskare imorgon. :P Ska kila ner på Hemköp och köpa Kan Jang eller vad det heter och se om det blir bättre eller inte.

Krassel.

Idag när jag vaknade kände jag mig krasslig. Lite ont i halsen och inte så pigg. Jag har väntat ett tag nu på när jag kommer bli sjuk. Eftersom det varit så mycket med jobb, flytt, bröllop osv. Men idag kom det. Jobbade bara 4h idag men det räckte. Hoppas verkligen inte att det blir värre då jag inte är ledig förrän på onsdag. I morgon blir en lång dag på jobbet. Hoppas att jag fixar hela dagen!

Bröllop.

Denna helg som var, var ingen vanlig helg. Då gifte sig nämligen Rickard och Jessica! Så jag åkte till Dalarna i torsdags, fixade med deras present på fredag förmiddag. På eftermiddagen åkte jag och mamma till Leksand och vi möttes och åt tillsammans med paret och Jessicas föräldrar och hennes bror och syster med familjer. Fredag morgon åkte jag och Jessica till hennes frisör och var där i tre timmar för hår och smink. Frisören var duktig och Jessica blev superfin! När vi var klara där så mötte vi upp Rickard och David på en fin utsiktsplats och vi tog bilder på Rickard och Jessica. Vi fortsatte nere vid vattnet och fick ihop massa fina bilder på dem. Klockan började närma sig fyra så vi åkte tillbaka och gjorde oss redo för vigseln. Jag och David minglade runt och fotade lite innan det var dags att börja. Vigseln var jättefin och känslosam. Men det kunde inte ha blivit bättre :) Efter det var det mingel, en massa fotografering och skumpa som gällde innan middagen började. Det var supergod mat som vi fick serverad. Förutom förrätten för det var toast skagen och jag är ju inget fan av räkor men allt annat var supergott. Vet inte om jag har ätit så gott kött som det var i huvudrätten någon gång innan. Samt efterrätten var perfekt. Kvällen fortsatte med tal, lekar och mingel. Det var kul att alla mina syskon var med, då menar jag alla, vet inte sist vi var på samma plats samtidigt allihop! :) Helt enkelt en perfekt dag och jag tyckte det var jättefint alltihop.

Ledig dag!

Åh vad skönt att vara ledig en hel dag. Dem frågade på jula om jag ville jobba några timmar nu denna morgon men jag sa nej eftersom detta är enda dagen denna vecka som jag är ledig. Men åh så skönt det är att vara ledig. Hittills har jag inte gjort så mycket, jag gick upp när David gick till jobbet, slog på ett avsnitt av Breaking bad när han hade gått. Somnade till det efter en halvtimme kanske och sov till halv tio. Jag har varit väldigt trött senaste tiden så denna sovmorgon behövdes nog. Nu har jag grejat med mina foton som jag tog på bröllopet och skickat över dem till Rickard och Jessica. Nu sitter jag i soffan och bara kollar igenom bloggar som jag inte kollat in på flera veckor känns det som.
När jag har chillat klart så ska jag plocka iordning här i lägenheten. Vi har inte kommit i ordning än eftersom det vart så hetsigt med flytt och städ och sen skulle vi direkt till Dalarna över helgen. Efter det ska jag till Jula i Barkarby och prata med chefen lite och ta en snabb sväng på ikea och köpa en fil. Japp, en filt för att det är så kallt :P Inte riktigt men en filt att ha på soffan så man inte sullar och får några fläckar på soffan, bra tänkte jag eftersom det inte är vår egen soffan.


RSS 2.0