Kvällen.

Igår när jag väl kommit hem. Efter massa krångel med trafiken. Då var jag trött, kände mig inte så fräsch och hade huvudvärk. Men det blir alltid lite bättre när man kommit hem. Så jag och David fixade ihop en awesome flygande Jakob och sen kollade vi på adventure time. Jag såg ett avsnitt som är på ca 12 minuter. Sen var det Godnatt. :P det vill säga runt kl 20 igår. Så då var det inga problem. Så idag var det ändå ok att gå upp. Men jag känner mig lite krasslig. Hoppas att det är falskt alarm. Har inte tid att vara sjuk nu :p

04.53

God morgon? Nä. Idag var det inte någon god morgon. Av någon anledning så trodde jag att det skulle gå bättre att sova igår ikväll. Men jag hade fel. Somnade väl kring tolv och klockan ringer tjugo över fyra sen. Kan bli spännande att jobba från sex till fyra. Men däremot antar jag att jag kommer somna bättre ikväll pga det här. Om en timme är jag på jobbet, hoppas att det känns bättre då.

Kent.

Jag började lyssna på Kent för några dagar sen. Nu är det allt jag lyssnar på :P Så bra och nostalgiskt och nya låtar. Jag lyssnade på låtar från skivan "du och jag döden" och insåg att deras omslag var väldigt snyggt.
Något som jag fick för mig nyligen var att man skulle ha gamla lp skivor i ramar och ha på väggen. Så jag började kolla runt lite för att hitta något kul. Men när jag såg Kents omslag på skivan så ville jag ha den. När jag började leta för att se om man kunde köpa den som lp så visade det sig att det kunde man. Men... den kostade en hel del. Mellan 1500 till 2500 kr. ;P Så... den blir det nog inte på väggen. Men den är fin i alla fall.

Tränat.

"Det blir inte lättare
Du blir bara starkare"

Så står det på väggen i ett rum på Må bättre Solna, vilket är väldigt sant. :) Jag kom precis hem från en sväng där, blev i alla fall en halvtimme idag. Jag körde mage, rygg och ben. Det har blivit roligare att gymma faktiskt. Det blir det när man märker skillnad, jag känner att jag börjat bli starkare och det är peppande om något.
Jag ska beställa ett par gymhandskar snart så man slipper blåsor i händerna. :) Min rygg mår mycket bättre av att köra lite tyngre rygg och magövningar som är mitt stora fokus. Nu vet ni det. Ciao.

Sömn.

Det är roligt det där med sömn. I förrgår så var jag så trött så jag kunde knappt hålla ögonen öppna kl 21.30. Skulle kunnat lägga mig och däcka på direkten. Igår när jag skulle gå och lägga mig vid ungefär samma tid så var jag inte trött för fem öre. Vad berodde detta på? Jo, det berodde på att jag hade ställt klockan på 04.25. Därför blev jag klarvaken och somnade väl inte förrän efter elva kanske. Så himla korkat. Så fort jag ska upp så tidigt så har jag jämt svårt att somna.
Men idag har jag varit sysselsatt hela dagen så jag har inte känt att jag har varit trött. Jag jobbade till elva, när jag hade ätit min matlåda efter jobbet så skickade jag iväg ett spontant sms till Rebecca och frågade om hon möjligen kände för en fika. Något som i dem flesta lägen inte funkar eftersom folk är upptagna. Men inte idag inte! Jag mötte upp Rebecca inom en timme och vi köpte jordgubbar och satte oss på en gräsplätt och pratade :) Hur najs som helst.
När vi hade fikat klart så tog vi och gjorde lite ärenden bara och sen drog jag mig tillbaka mot Solna. Där jag gick till Hemköp och handlade, svängde även in på Åhlens och handlade väskan som jag visade innan. När jag kom till lägenheten så var det en ledig tvättid så jag slängde i en maskin och drog därefter genast till gymmet och tog en snabb träningsrunda. Jag fick tips av en som jobbar där om hur jag ska träna för min ledsna skuldra, för att styrka upp den lite. Det kändes bra!
När jag kom tillbaka så slängde jag mig i duschen och det var riktigt skönt. Efter en svettig jobbdag på Jula, det är sjukt varmt i butiken, och träning. David kom hem strax därefter. Jag gjorde smarrig mat vilket idag bestod av lax med pesto i ugn och sallad :)
En skön dag helt enkelt. På fredag åker jag till Dalarna, Emil tar studenten då så jag passar på att åka hem en sväng.
Jepp.

Sugen på shopping.

Jag har jobbat för fullt de senaste veckorna, trivs väldigt bra på jula med mina kollegor. Jag försöker göra så gott som det går att få ihop 40 timmar varje vecka. Tror dock inte att jag kommer upp i det denna vecka. Men det blir nog bra ändå hoppas jag. Jag har ju inte haft så gott om pengar den senaste tiden men idag köpte jag faktiskt en handväska, jag har inte haft en på jättelänge och den var på rea så jag tyckte att den kunde jag få ändå.
När jag och David var en sväng till Hemköp så gick vi förbi Nilson Shoes och jag provade dessa skor. Tyckte att dem var lite najs :) Få se om jag köper dem senare eller inte.

Blå himmel.

Idag är det verkligen fint väder, blå himmel, varmt och solen skiner. Jag och Davids brors tjej ska ta en promenad runt sjön nu om en stund. Sen är det jobb som gäller kl 13.
Igår provade jag och David att göra egen gulaschsoppa. Det blev riktigt gott faktiskt. Jag gjorde också scones till det med tranbär i.
Man får passa på när man är ledig en dag. :)

RSS 2.0