Sista.

Det är sååå skönt att det är sista dagen som jag jobbar denna veckan! Sex dagar i rad kändes lite mycket faktiskt. Ser fram emot lite ledighet. Om jag har tur så får jag skjuts hem från jobbet av David idag med :)

Tuff vecka.

Japp, eftersom att det jag hade skrivit försvann så tar vi det kort i stället. 

En jävla massa jobb denna vecka. 
Galet mycket folk, trött i huvudet och fötterna. 
Nya sulor och huvudvärk. 
Jag och Lottis mfl drog till Liljan igår efter jobbet. 
Dags att förbereda sig för helgjobb. 
Jag ser fram emot tre dagars ledig nästa vecka! 

Over and out!

Hungrig.

Det kanske var en dum idé att beställa mat på tacobar.  Jaja, jag får ju sitta ner och vänta i alla fall. Skönt att vila fötterna. Tre timmar kvar att jobba efter lunchen är slut :) 

Fascinerad.

Jag lyssnade på p3 när jag var ute och körde idag och det programmet jag lyssnade på handlade om vad vi fascineras (oj vad ordet ser konstigt ut redan) av. En som ringde in fascinerades av roadkills, att ett dött trasigt djur ändå såg vackert ut på något vis. En annan fascinerades av att folk var rädda för att gå ute i skogen när det var mörkt och inte inne i en stad fylld av människor. Han menade att det var större risk att något händer en i en stad än ute i skogen där ingen ändå är. 

Jag tänkte vidare på detta och det som jag fascineras av är ändå att barn och vuxna, folk i allmänhet, blir så handikappade utan internet. I detta exempel tar vi ett barn som jag stötte på under midsommarhelgen. Han blev så uttråkad och helt oförmögen att underhålla sig själv när det inte längre fanns någon uppkoppling på telefonen. Det får mig att tänka, jaha, det sägs ju att barn ska ha bra fantasi.. Men när ett barn inte kan underhålla sig själv och bara strör omkring en hel dag på grund av att det inte finns någon uppkoppling, då blir jag lite chockad. Javisst, vi lever i ett samhälle där barn nästan har vuxit upp med en mobil i handen. Men jag blir ändå lite rädd när det blir en sån katastrof när det inte finns internet och en telefon/tv som kan roa en. 

En sak till som fascinerar mig är att man ofta skickar ett sms eller liknande och hör om man kan ringa upp en person innan man ringer den. Jag gjorde precis den saken ikväll, jag skickade ett meddelande på whatsapp till Hanna och skrev "kan jag ringa dig?" vilket hon svarade "javisst" på. DÅ ringde jag upp henne. När man lika enkelt bara hade kunnat ringa upp när man känner för det och använda mobilen till det den var till för från början. Har personen inte tid att svara så gör den ju inte det. 

Något som ni fascineras av som ni vill dela med er av? :) 

Hett.

Jag borde verkligen göra något åt min laptop. Det känns som att den skulle kunna dö vilken dag som helst eftersom den blir så himla het. Att formatera om datorn så att den blir lite gladare, skulle det göra någon skillnad? Eller är det het för att den är gammal och börjar ha gjort sitt?
Bör jag ge det en chans och försöka friska upp datorns insida eller bara ge upp den och skaffa en ny och fräsch? Förslag någon?

Bra måndag!

Jag skulle vilja påstå att jag är ganska så nöjd med min lediga måndag. Jag började dagen med att ta en lagom sovmorgon fram till halv tio! Då tog jag och mammas oss en tur på stan och handlade blomjord och honungsmelon och passionsfrukt! Jag kom på att jag skulle plantera de frukterna också. Nu ligger fröna på torkning och ska sättas ner i jorden i morgon innan jobbet. 

Jag grejade omkring här hemma fram till kl tolv då jag begav mig till Borlänge och uträttade ärenden. Sen vidare till Falun till klockan två där jag hämtade ut mina nygjutna sulor till mina jobbskor. De var väldigt höga i hålfoten och stenhårda, det ska bli riktigt intressant att prova att ha dem på jobbet imorgon. Killen sa att jag skulle ge det en vecka och sen se hur det känns eftersom det tar ett tag för fötterna att vänja sig med sin nya miljö. 

När jag var klar där så tänkte jag hinna träffa David innan han skulle iväg och jobba men det hann jag ju självklart inte, han hade redan hunnit åka från skolan. Men jag träffade på hans roommate Simon som släppte in mig i deras lägenhet så att jag kunde se om mina växter fortfarande var vid liv. Det var dem :D 

Klockan halv fyra träffade jag Rickard och Jessica på MB Falun och körde lite gym samt cx. Det kändes riktigt bra att komma iväg och träna lite, det känns bra i kroppen nu och jag satsar på att ta en springtur imorgon bitti innan jag ska iväg och jobba. Jag lär komma igång med träningen nu, det har stått still alldeles för länge. 

Väl hemma i Säter igen så blev det lite korvstroganoff med blomkålsris till middag, riktigt gott och det behövdes efter träningspasset. Nu sitter jag här och softar i soffan och ska snart ta tag i lite städning. Kanske röja ur lite gamla kläder ur min byrå som jag inte använder. Vi får se om jag hittar någon ork att ta tag i det. :) 

Jag tänkte bara visa min nya kjol som jag beställde från H&M som jag blev nöjd med! :)


Och med det så säger jag over and out. Ciao och godnatt! 
 

Midsommar.

Då ska alltså dagen ha blivit kortare än natten nu när vi har passerat midsommar. Regnade gjorde det också på midsommarafton passande nog.. Men vi var inte ledsna för det heller. Denna midsommarhelgen var jag ledig hela helgen, feelsgood. Det firades med att hjälpa Marlene och Daniel att flytta från in i deras nya hus vid Ljustern. Så det blev en ganska tröttsam helg med mycket släpande och träningsvärk. Men man ska inte klaga, självklart så ställer man upp och hjälper till om man kan! Som tack för hjälpen så firade vi midsommar i deras nya hus och fick massor med god mat! På midsommarafton så städade vi lite i deras gamla hus och sen grillade vi och åt god middag tillsammans med dem, min mamma, min bror och hans dotter Rebecka, Miley och Daniels föräldrar och syster med familj. Så vi blev ett gäng. Marlene hade också förberett lite lekar som vi roade oss med under kvällens gång. Tyvärr så blev det en till förlust när vi körde tjejerna mot killarna, även denna gång. Men denna gång så vann de bara med ett enda poäng. Det kunde ju ha varit värre. Sista dagen på midsommarhelgen spenderade jag på jobbet. Vilket var en aning kaosartad dag. Vi skickade hem en tjej från jobbet för att vi anade att hon kunde ha en liten hjärnskakning. Så vi var kort om personal och det var fullt ös hela dagen. Så kan det gå och vi grejade det självklart galant ändå! 
Ciao! 

Födelsedagskalas!

Jag kan ju bara säga att jag är jättenöjd med min dag som vi hade tillsammans! Jag hade jättekul på Alborgen trots förlust för Bacons armé. Jag blev nöjd över alla paket, tack allihop :) Maten var god och det verkade som att alla hade det bra och kul hemma hos oss. Tack Rickard för leken som du hade fixat ihop!
Här kommer bilder från dagen:











































 
 

Paket!

Inatt jobbar David natt så nu är jag hemma i Säter! Det gick bättre att jobba idag iaf :P Kom hem kl nio och har sen dess, gjort omelett, planterat om några av mammas paprikor, öppnat brev, jag hade fått en del post. 

Nu kom äntligen mina Crows toes nagellack! Ska bli intressant att prova dem! :) Blir snyggt till midsommar.


Sen hade jag också två paket att hämta ut på Ica. Det lär jag göra innan jobbet imorgon :D 


Ciao.
 

Man ska inte jobba på måndagar.

Nej, det blev ingen kul dag. Det blev inte så bra på jobbet där när jag skulle sluta kl sex, så jag avreagerade mig med en promenad när jag kom hem. Blomjord är ganska tungt, men hem kom jag med den. Blev sen ensam hemma i lägenheten och fortsatte med detta;
 









Man kanske har lite gröna fingrar ändå! :)

 Fast det går ju inte alltid bra. Kiwin har visst gett upp..
 
Paprikorna fick flytta in i större kurkor, avocadon fick lite ny jord, jag hade två växter i boken innan så jag delade på dem så ena fick bo ensam i en kruka. Tänk vad lite lecakulor kan göra skillnad. Ni får säga till om det är helt ointressant detta, men jag tycker att det är kul att se när det växer. Förstår inte riktigt hur det kan vara så lugnande och mysigt att hålla på med! 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Nya tag imorgon, jobba stängning och sen vidare till Säter. 

Ciao!!

Veckan som gått.


Jag och mamma var barnvakt åt Miley.


Ronja tog studenten!


Oväder på väg.


Zandra kom till Säter och hängde mig mig!





Vi firade min födelsedag med massa skoj!


Dagen (natten) avslutades med fuldans hemma hos Herman och att gå hem i soluppgången.
Jag kan ju bara säga att jag är bra jävla nöjd med denna helgen!
Ciao, dags att jobba några dagar!

Utanför Sverige.

Då var resan till Turkiet betald :D Den sista augusti far jag och Zandra iväg en vecka och har det bra!
Idag ska David hämta sitt schema för sommaren och då ska vi se om vi kan ta en helg och åka till London :)

Men nu får jag sluta drömma och längta, det är det dags för en heldags jobb, 11.30-20.15.

Positivt.

Jag var iväg och körde combat och cx igår. Vilket var superkul, taggande tränare och kul och ny release! Jag kände av foten lite efteråt men det var ändå inte farligt! Jag gillar verkligen mina nya skor jag köpte hos ortopeden. De verkar som att de gör skillnad. Så nu är jag taggad att köra mer combat ikväll! Det är release i Borlänge ikväll nämligen och det brukar vara ett jävla ös då! Mycket folk och alla fyra tränarna kör.

Idag hade jag ganska bra flyt. Jag fick skjuts av David ner till ortopeden på stan. De hade någon speciell dag där tydligen där de visade upp någon special sko och de hade även gratis undersökning. Så jag fick mina fötter avgjutna så jag ska få ett par perfekta sulor till mina jobbskor! För det är ju mest på jobbet som fötterna bråkar med mig och efter en dag på jobbet. Så jag var dit och fick jättebra hjälp, den 24e ska jag hämta sulorna.
Jag var klar halv tolv och kvart i tolv går bussen upp tillbaka till lägenheten. Jag gick runt i Falan en sväng och kommer på att jag skulle köpa en celsius till träningen och springer in på Ica och det var en jävla kö såg jag på vägen in. Tänkte att jag kommer ju aldrig komma ut till bussen i tid (5 min) men så öppnas precis en ny kassa när jag kommer fram! Snacka om flyt, jag hann med bussen och är ganska så nöjd med denna morgon!

Fick till och med amerikanska pannkakor innan vi åkte hemifrån. Vissa har ju det bra! :-)

Nu ska jag chilla, göra något gott att äta. spela sims och tagga träning!!

RSS 2.0