Trött.

Det kändes verkligen att det var över en vecka sen som jag tränade. Sen hade jag lite dryg huvudvärk också när jag gick dit. Men jag gick dit trots det! Passet gick helt okej, bättre än jag trodde innan. :) Nu har jag gjort det där obligatoriska, duschat och ätit. Nu ska jag alldeles strax gå och borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen och läsa och SOVA! Lägga mig i min säng innan kl tio. ;) Känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen däcka rätt omgående. Ska bli skönt att sova i min egen säng. Det känns som att det var ett tag sen. Godnatt :)

Göteborg.

Det var varit väldigt tomt på uppdatering här och det beror på att jag har varit i Göteborg ett tag. Jag och David åkte dit och var på jobbmässa och hjälpte min bror och Jessica att flytta till deras nya lägenhet. Det var en bra vistelse där borta och vi hann med det vi ville. Mycket trevligt och Rickard och Jessica fick det jättefint där dem bor nu :) Imorse kl 08.30 åkte vi från gbg och nu är jag hemma i Säter och David är i Rättvik. Rätt så skönt att komma hem. Jag ska fira med att vi tog oss hem utan problem med att gå på combat nu kl 18.45. Det känns väldigt skönt eftersom jag inte tränat på flera dagar och har suttit still i flera timmar. Imorgon är det combat igen fast i Borlänge. På onsdag ska jag på arbetsintervju för Willys i Säter. :)

Hejs!

MondaySun

Solig dag idag, det gör verkligen något med humöret! Jag har hunnit med att göra klart med alfa-kassan (hoppas att jag gjorde rätt), ringt siba och varit till willys för att söka jobb. Blev nämligen tipsad igår att dem behöver timvikarier där och det är ju bättre än inget. Nära också. Jag har betalat räkning till csn. Allt är på rätt spår idag. Ska bara få i mig lite frukost också :) Imorgon far jag och David till Göteborg, det ska bli skönt att komma iväg en sväng. En liten sväng på ca 50 mil. :)

Fredag.

Det blev lite smink, dagen till ära.

Vilken dag är det idag?

Ja, just det, det är ju fredag. Jag skrev visst torsdag på min att-göra-lista. Men men, det som stod på listan är gjort. Så nu har jag gjort det jag måste för idag. Skulle kunna göra mer men det vet jag inte om jag vill. Usch vad jag känner mig lat ibland.  Nåväl. Jo, det är ju till och med alla hjärtans dag idag. Inte för att det har någon betydelse. Men jag tänkte göra Sara sällskap idag så hon slapp känna sig ensam. Vi hade bestämt oss för att gå på dessertbuffen som Café Kupolen har börjat med. Sen lite mys med film hemma hos henne. Hon kom hem vid halv ett men nu har han redan åkt igen. Ica ringde henne och ville att hon skulle komma in och jobba i fyra timmar. Bra att hon får jobba men det strök ett stort svart streck på vår dejt. Så nu sitter jag här för mig själv. Lyssnar på Kultiration. Jag ska väl ta och spela lite minecraft tänkte jag. I fyra timmar borde jag ju kunna roa mig med något.  Apropå minecraft...
Jag och david pärlade lite igår ikväll :)

Dans.

Nu provade jag på att köra igenom dansen och diagonalen som vi gjorde i onsdags. Det gick mycket bättre. Vilken skillnad det kan göra om man själv går igenom stegen efter klassen.

Jobb..

Jag satt precis på arbetsförmedlingens hemsida och fyllde i lite uppgifter. Skrev i att jag söker jobb i Dalarna och i Göteborg. Här i Dalarna fick jag så gott som inga matchningar. Man kanske skulle ta och ändra om sig och fundera på om det skulle vara värt att bo någon annanstans än i Dalarna. Det känns lite sorgligt... Men what to do...

Liftarens guide till Göteborg

Jag och David ska ta en liten tur till Göteborg nästa vecka. Vi ska hjälpa Rickard och Jessica att flytta till deras nya hem. Ska bli kul att träffa dem och att göra det. För att göra bilresan dit lite roligare så har vi skaffat The hitchhiker's guide to the galaxy på ljudbok. Sex timmar ljudbok borde ju underhålla oss rätt bra på vägen dit. :)

Igår var jag på dans på Kfum. Det gick sådär bra. Det märks väl att det var länge sen som jag dansade. Jag kände att jag inte riktigt hängde med. Men jag var nog inte så himla fokuserad heller. Men när vi skulle sluta klassen så berättar Cattis att det är dans nästa onsdag också men veckan efter så är det lov. Typiskt att vi ska åka iväg nästa vecka så jag missar den klassen. Men så är det. Så när jag kom hem igår kväll så gick jag igenom dansen och en diagonal själv och filmade det så att jag ska komma ihåg det. :)

Vilket skämt.

Jag kom nyss från arbetsförmedlingen å det gjorde ju mig inte gladare eller positivare på något vis. Snarare tvärtom... Vet inte vad det var för fel på min handläggare men något lär det ju varit. Ville gå där ifrån mest hela tiden. Kändes väldigt som bortkastad tid. Nu har jag ont i huvudet och känner inte för något. 
 
Tur att morfen är här i alla fall. 
 
 

Veckans smink

Eftersom att jag har rätt lite att syssla med nu för tiden så är det ganska ovanlig att jag sminkar mig. Hade nog smink en gång förra veckan å nu idag sminkade jag mig också. Inget speciellt men man ser ju rätt så mycket piggare ut i alla fall.
 

Feb.

Jag trodde inte att jag skulle få något vettigt gjort eftersom jag sov dåligt inatt och vaknade helt mosig i huvudet. Men jag har ändå lyckats komma igång, ringt csn, skrivit ut cv. Ska gå till af snart samt kolla om någon affär där dem säljer piercingsmycken känner för att ha öppet.

Soffa eller träning?

När jag kom tillbaka till Sara efter vi kollat på lägenheten så drog hon till landet och jag satte mig i soffan. Hade ingen vidare lust att gå på combaten som börjar sju.. trodde jag, den började ju kvart i sex. Så det hade jag missat. Jag gav upp lite och tog fram lite överblivet godis... Jag kollade igen på schemat på må bättre och insåg att det fanns ju andra pass som jag skulle kunna gå på. Jag går ju bara på combat nu för tiden. På något vis så kunde jag ändra mig från att ha ställt in mig på att det inte blir någon träning till att nu jäklar ska jag gå på träning ändå! Det är inte alltid så lätt att ändra sin inställning när man väl har bestämt sig för något. Men jag tog mig iväg på ett pass kettlebells med Nina! Det blev snabbt svettigt och jag kände att musklerna fick jobba. Det kändes riktigt bra och 45 minuter försvann snabbt! Efteråt blev jag skakis och nu tycker jag att jag förtjänar att sätta mig ner i soffan och chilla. Jag funderar på att kika på liftarens guide till galaxen. 

Imorgon ska jag få saker gjorda var min tanke. Gå till arbetsförmedlingen, skriva ut cvn och sen träffa Sussie när hon väl slutat jobbet :) 

Vad händer?

Det har varit en rätt så lurig dag idag. Den började med att jag vaknade vid nio och satte mig och surfade på alfa kassa och blev på mindre bra humör. Sara traskar förbi vardagsrummet utan ett enda hej eller god morgon, jag sitter kvar i soffan och grejar vidare. Efter en stund kommer hon och frågar om jag ville med och kika på hundvalpen. Och sa att hon sovit så dåligt å var inte heller på så piggt humör. :P Men självklart ville jag följa med och kika på vovve. Hon som vi skulle träffa hade sagt igår att halv elva skulle hon till veterinären i Falun och då kunde vi komma. När hon väl svarade på att vi kunde komma och kika så var klockan fem i tio. Det var bara å slänga på sig vettigare kläder och i med något ätbart. Vi kom ju inte dit i tid så klart men det gjorde tydligen inget för det var väntetid med undersökning å vaccination osv. Vi fick träffa Irma och gosa med henne. Sötaste lilla tjejen.
 


 
Vi hade inte planerat att Irma skulle följa med oss hem idag men när hon frågade om Sara ville det så var ju självklart svaret JA. Snabba affärer här minsann. Hon som sålde Irma ville gärna köpa en lite hundkoja och mat och leksak till henne innan vi åkte. I bilen blev Irma inte så nöjd, var nog väldigt läskigt att åka bil. Hon gnällde och ville inte sitta stilla. Men när hon fick krypa ner i den nya lilla kojan så blev allting bättre. Sara kunde springa in på Jula och köpa lite nödvändigheter och vi satt kvar i bilen. Nu har Sara och Irma åkt ut på landet till hennes föräldrar, så att hunden inte ska behöva vara ensam något en tid framöver. 

Vi hann även med att kika på en lägenhet som jag gjort intresseanmälan på. En ett på hushagen. En jättegullig tjej som visade den. Jag blev dock lite osäker på om jag gillade den, trappuppgången kändes som en studentlägenhet. Första våningen, luktade konstigt i badrummet (gammalt hus, gamla rör). Det som var bra var att köket var stort nog att få plats med ett litet bord, stora fönsterbräden så att man kan få plats med massa plantor å blommor! ;) Billig i hyra. Frågan är ju bara om det är värt det att chansa och tacka ja till den och kanske flytta dit utan att ha ett jobb... Det får jag klura på.
 

Krångel.

Idag är planen att titta på lägenhet kl fem och träna kl sju.
Imorgon är det ingen träning på schemat så får se vad jag hittar på då..
Lördag är det combat kl 10 :)
Sen ska jag antingen åka till Rättvik eller om det blir på söndag.

Idag var det också tänkt att jag skulle gå till arbetsförmedlingen och höra om alfakassa en sväng. Men så var jag in på deras hemsida och läste lite och det verkade ju (som alla säger) riktigt krångligt att fixa till det.. Så nu känner jag mig ganska opepp på att ta tag i det. Kan inte någon bara ge mig ett jobb..?

Det kan vända snabbt.

Tänk vad en liten grej kan vända ens humör från pepp till lite ångestladdat. Vissa saker påverkar oss helt enkelt. Dumt att det var precis innan dansen. Jag blev lite ockuperad i huvudet av dessa tankar. Som tur så tog dansen över efter en stund. Det gick mycket bättre att dansa idag och roligt var det! Tova som jag dansat tillsammans med förut var med idag och det gjorde det lite extra kul. Jag ser fram emot nästa gång.

Gym.

Igår tänkte jag ta en snabb sväng till må bättre på morgonen. Men det fanns inga easyline pass så då fick jag köra på egen hand. Vilket aldrig brukar vara så tillfredsställande.. Men denna gång gick det ändå helt okej. Gick på bandet, gjorde knäböj och frivändning med skivstång. Tränade också mage, bröst och skuldror. Blev iallafall en 40 min på gymmet. Idag är jag väldigt nöjd att känna av lite träningsvärk. Så det kan ju bli någon mer sån tur :) 
 
Idag har jag och David byggt bord. Benen sitter på och dem ska målas någon dag. Imorgon ska vi ge oss på att göra lådor till bordet. Få se hur det går då :) 
 
 

Äta.

 
Ikväll fick jag för mig att jag skulle göra kesoplättar. Så jag tog en sväng till maxi å köpte keso. 
Innehåll:
3 ägg
250g keso
3 msk grahamsmjöl 
Lite salt 
Mycket kanel
 
Mixa med en stavmixer å stek. Ät med kvarg blandat med tinade hallon. :) Nom. 
 

Långtråkigt.

Idag var det en lång och tråkig dag. Inte så händelserik. Det skulle bli dans idag men det blev inget av med det. Så nu ska jag ta en promenad till ica maxi, så jag får röra på mig något idag, för att handla lite te. Sen när Sara behagar att dyka upp igen så ska vi se på Epic :)

The list.

På något vis så är det alltid ganska tillfredställande att skriva listor på vad som ska göras. Även om det kanske inte är så viktiga saker på listan. Detta är dagens what-to-do. Sara åkte nyss till kick off för fotbollen och träning så nu ska jag göra klart detta och sen halv åtta så är det dans på kfum igen. 

 

Bygga.

Jag har hittat denna bilden på internet: 



Så nu har jag en pall som jag och David har betsat. Och tanken är att vi ska få till en liknande skapelse. På måndag ska vi till Falun och kolla på loppisar där om vi kan hitta några passande ben till bordet. David kom med iden att vi kunde bygga lådor till bordet också. Han är väldigt engagerad i att jag ville bygga detta bord och hjälper mig med det och det gör mig självklart jätteglad :) 

Så här ser ni inspirationen till bordet och sen kommer jag visa hur resultatet blev :) 
God kväll.
 

Kvällen.

Idag har jag varit hem till Säter och hämtat lite saker, jag och mamma tog en sväng på Ikea och handlade lite saker. Sen dess har jag och Sara chillat här hos henne. Hon stack iväg på en sak så jag blev ensam kvar en stund. Så hur roar man sig en lördag kväll? Man kan göra som jag och spela the sims 3 :P Kanske inte det roligaste men det funkar just nu ändå. Snart kommer Sara hem igen och då ska vi äta popcorn och titta vidare på The walking dead.

Mer spännande än så blir det inte idag. Nog för att The walking dead är ganska så spännande :) Ciao.

Lördag!

Min kropp har återhämtat sig efter en dags vila! Idag är det lördag och det betyder combat kl 10. Det var ett tag sen som jag var vaken så här tidigt, nu för tiden brukar jag gå upp mellan 9 och 10. Men inte idag! Lite frukost och sen fram med jabbarna. God morgon! 

 

Det var visst fredag.

Jäklar vilken schysst fredagkväll det var igår. Jag blev bjuden över till Lena, som bor typ två min från Sara! Sara jobbade tyvärr.. Men vid fyra åkte jag, Lena och Ida till Coop och systemet och handlade sånt där nödvändigt. Vi lagade kyckling fylld med vitlök, soltorkade tomater och mozzarella som vi lindade i bacon. Sallad och vitlöksbröd till det. Supergott blev det! 
Sen kom vi till det roliga. Tv spel!! Vi spelade första PlayStation All-Stars: Battle Royale. Vilket var jättekul, ingen var särskilt bra men vi körde på ändå. Ida hade tänkt ta med en till kontroll så vi alla kunde spela samtidigt men hon glömde den i djurås :/ Nicke pyser iväg en stund å...  Kommer tillbaka med en till handkontroll! Då har han åkt till Kupolen bara för att köpa en till kontroll så att vi alla tre kunde spela samtidigt! Det uppskattade vi mycket eftersom det blev dubbelt så förvirrande av att fightas tre stycken än två på battle royale xD Efter ett tag så bytte vi till Little big planet 2 som är ett riktigt schysst spel. Vi skrattade mest hela tiden! Och nu är jag ju (igen) lite sugen på att köpa ett ps3 :P Men efter ett par timmars spelande så gav mina linser upp efter att ha glott på en 92" tv lite för länge. Men det var en riktigt bra kväll, mer sånt! Här kommer några bilder! 



 


 
 

RSS 2.0