Snart.

Jag har exakt 16 timmar att jobba innan jag åker hem och firar jul :D Jobbar stängning imorgon och till fyra på tisdag. Sen klockan 17.45 går tåget hem till Säter. :) Jag tror att det kommer bli en supermysig julafton. Jag ska hem till Marlene och hjälpa henne att göra julmat på dagen. Miley har också fått en liten misse i tidig julklapp så det ska bli mysigt att gosa med lille Elvis. Sen kommer alla syskon, mamma, mormor och allihopa att vara på samma plats hemma hos Marlene. Jag har dock beställt en klapp till mamma som jag verkligen hoppas att den kommer imorgon! Det visar sig. :)

Träning.

Jag kom iväg på ett skivstångspass igår. Vilket var superskönt och bra för mig. Blev verkligen pigg och glad efteråt. Tränaren sa att hon gillade mitt linne "better sore than sorry", vilket var roligt! :P Hon sa också att hon tyckte att vi kunde säkert lassa på lite mer på stången till nästa onsdag. Så det är mitt mål, att ta lite mer på stången på onsdag igen. Mycket bra sagt av henne att peppa sådär, det funkade bevisligen på mig i alla fall. Jag började i ben övningarna som är först på passet, med 12,5 kg på stången. Så vi får se vad jag börjar med nästa gång :) Mitt mål är också att köra två pass per vecka. Ska köra spinning idag och då har jag kört två pass denna vecka. Har redan börjat fundera på vilket mitt andra pass nästa vecka ska bli. Jag hoppas att jag kan hålla detta nu! :) kom gärna med pepp och motivation, det kan man aldrig få för mycket av. :D

Torr hud.

Igår var jag in på Life här i centrum, jag gick in där för att köpa en celsius och kom ut med dessa produkter. Min duschkräm har tagit slut och därför köpte jag en kombinerad dusch och spraydeo på h&m för min spraydeo också är slut, men när jag öppnade paketet så var det inte en "tjejdoft" utan för killar. Haha, så då gav jag en tidig julklapp till David :P Fortfarande utan duschkräm och torr och kliande hud, jag passade på att prata med personalen på Life och hon visade denna serie. Jag tänkte att det var inget att fundera på, luktade gott och hon sa att även duschkrämen var lite återfuktande. Jag använde båda igår och efter en gång så tycker jag att det känns rätt bra. Det kliade inget på mig och det doftade väldigt gott :)

RSS 2.0