Fullt upp.

Jepp det blir en vecka med fullt schema den som kommer. Ja för jag har ju haft helg nu, var ledig i tisdags och igår. Så detta har jag på schemat:

Fre, Jula 13-20
Lör, Jula 08-16.30
Sön, Jula 09-17
Mån, Jula 11-20
Tis, Jula 07-16
Tis kväll, åka tåg till Dalarna
Ons, läkarbesök och åka tillbaka på kvällen
Tors, Jula 06-15
Fre, Storesupport
Lör, LEDIG
Sön, LEDIG

:D

Broken.

Jepp nu har min Htc mobil som jag vann för två och ett halvt år sedan gått sönder. Mycket tråkigt. Det är något som gör att jag inte har täckning när jag inte är hemma och uppkopplad på det trådlösa nätverket. Så det gör ju saker ganska krångliga. Som tex att åka hem från jobbet, jag kan inte kolla sl och se när bussen/tåget går. Men även att bara så enkelt smsa och vara tillgänglig om någon skulle vilja ringa mig. Hon på tele2 butiken sa att jag skulle prova systemåterställa mobilen och se om det blir någon skillnad, andra alternativet var att skicka på service. Men eftersom min mobil är så gammal så köper jag nog hellre en ny än skickar på service. Så jag har spanat in Htc's nya mobil som heter Htc one m8, den är dock alldeles för stor och dyr och häftig för mig. Så jag tror att det kommer få bli Htc's mindre variant fast i samma serie, Htc one mini 2. Ska ta en tur till netonnet imorgon och se om den får följa med mig hem eller inte. Jag har varit himla nöjd med min Htc hela tiden och hoppas att denna nya kommer att fungera lika bra som min One x :)

Sömn.

Oj, vad skönt det var att få sova till kl nio! Det behövdes, jäkla mörker. Inte blir man piggare av att sova länge heller känns det som. Jag tänker jämt att jag ska gå upp i tid när jag är ledig och gå och träna eller greja med annat. Men det blir liksom inte av, man kommer ju inte ur sängen för det är så mörkt. Men jag vet inte om det är så bra, för ena dagen går jag upp kl nio och andra kl sex eller halv sex. :P Heja att jobba skift.

Här går det undan!

Här sitter jag och chillar. Kom upp ur sängen för en stund sen. Börjar nämligen kl elva idag så jag fick sovmorgon. Men oj vad helgen gick fort! Tyckte precis att den började men nu har jag redan jobbat hela helgen. Kan ju ha med att göra att det var supermycket folk både lördag och söndag! Speciellt igår! Hela tiden var det massa med folk i kassan och det som var mest drygt var att det var så himla hög ljudnivå mest hela tiden. Ett himla brus av folk, och barn som skrek osv. Så jag kände det den sista timmen att jag inte riktigt hängde med och var trött i skallen. När jag varit in på Maxi och sen äntligen kom hem. Ja, då somnade jag på sängen :P Som tur så låg jag på täcket och inte under, det var lite kallt och det gjorde nog att jag inte somnade helt. Jag kom tillslut upp och kunde börja göra lite käk och matlådor för idag och imorgon. :P Förutom det här så har jag inte gjort något vettigt i helgen alls faktiskt. Ja förutom att jobba då! Har bara varit trött när jag kommit hem och knappt orkat göra något vettigt käk. Nåja. Så är det ibland :)

Fira.

Igår fyllde David år och jag hade dragit ihop lite vänner för att dra ut och käka middag tillsammans. David visste inget alls om vad som var på g, bara att han inte fick komma hem så sent från jobbet. Jag hade åkt in till stationen och mött upp Rickard och jag hade lämnat en lapp på sängen där det stod att han skulle sätta på sig en skjorta och ta sig till Östermalmstorg innan kl 18 :) Jag och Rickard åkte till T.g.i Friday's och satte oss med varsin öl och väntade in folket. Först kom David och han blev glad över att hitta oss där. Nästa person som kom var Spåman som kom precis när vi pratade om honom. David blev överraskad. Vi hade bord kl 18.30 och vi satte oss där och började babbla oavbrutet. Sen dundrar Daniel och Paula in strax efter halv sju :D David kände nog på sig att det var just dem som skulle dyka upp tillslut. Fint folk kommer sent! Vi hade det supermysigt där på restaurangen, vilken god mat, vilka bra personer att hänga med sådär en torsdag kväll!

Kvällen blev riktigt lyckad och det var roligt att se David nöjd och alla verkade trivas! :)

Slut på ledigheten.

Då tycker nog väldigt många att det är skönt att det är fredag imorrn. För mig är det slut på ledigt. Varit ledig i tre dagar. Å nu vankas det helgjobb! Hoppas att det går snabbt :P Är inte så pepp men jag börjar iaf helgen lugnt och skönt med ett pass mellan 13-20. Vi är också ett najs gäng som har helgen. Så det blir nog bra!

Rekrytering.

Jepp, jag kom nyss hem från rekryteringsträffen på Arbetsförmedlingen Globen. Det var inget företag som var klockrent men det var ändå en nyttig upplevelse, man fick träffa företagen för en kort intervju och innan det så presenterade företagen sig och vilken tjänst de söker. Jag har som sagt jobb på Jula till årsskiftet och jag såg också att jag har mitt kontrakt på Storesupport också till sista december. Så där vet jag inte om de vill ha mig kvar eller inte. Men det kanske dem vill men det är ändå bra att ha lite andra vägar och dörrar som man kan ta.

Det känns rätt så kul att nu kunna lämna Jula bakom mig, det har varit något som jag klängt mig fast vid för att det varit bekvämt och det har funkat. Men nu är det verkligen dags för någonting nytt. Det har jag sagt länge men nu är det på g att hända. Det har lärt mig mycket och jag har utvecklats. Jag försöker se alla möjligheter till det nya året istället för att det är läskigt och jobbigt. Jag kan välja vilken väg jag vill! Det finns ju hur många som helst, så jag ska ta till vara på detta och prova mig fram. Jag vet och är tacksam att jag har stöd från framför allt David men självklart av min familj och vänner. :) Jag har ingen aning om vart jag ska och jag kan hamna var som helst. Det blir spännande att se vad 2015 kan ge. Förhoppningsvis kan jag hitta rätt tillslut och verkligen se något som passar mig och som jag kan tycka är riktigt givande och kul.

Grejat.

Idag var en bättre dag än gårdagen. Då fick jag knappt något gjort för jag var så omotiverad till allt just då. Men idag är det bättre och jag har varit lite duktig och betalat lite saker, filat på mitt cv och skrivit ut sex exemplar av mitt cv för imorgon. Då är det nämligen en rekryteringsträff som jag tänkte gå på. Hoppas att sex stycken cvn är tillräckligt, ska bli intressant att se vad det kan vara för företag som är där. Det är nämligen så att jag inte kommer att jobba vidare på Jula i Barkarby efter årsskiftet. Så nu får jag kika mig om och se vad det kan finnas för något annat roligt som jag kan roa mig med.

=)


Den 13de

Imorgon fyller David 29 år! Det ska vi fira med att gå ut och äta imorgon kväll. Det blir vi och hans bror och Paula men också Spåman och min bror Rickard :D David vet inte om detta så vi får hoppas att han inte råkar se detta innan, men det tror jag inte :P Jag är nöjd med mina presenter till honom, jag tror att han kommer bli nöjd också!

Mys.

idag har jag haft en lugn och skön dag.Jag trodde att jag skulle få jobba men så blev det visst inte. Så jag började dagen med att kolla på film med vår gäst Mattias. Vi åt frukost och plockade ihop här sen skulle han iväg in till stan. Samtidigt som jag blev inbjuden att käka lunch med David och hans kollegor vilket var väldigt trevligt. :) Efter de åkte tillbaka till jobbet så gick jag in på Ikea en sväng, skulle köpa en extra filt så inte Jessica fryser när hon ska bo här i helgen! Vi har nämligen inga extra täcken eller så. När jag kom hem vid kl ett så sprang jag ner i källaren och tvättade lite sängkläder och handdukar så det fanns nya och rena. Upp och städa och dona i lägenheten så det blev fin. Jag slöade framför serier och så fram till när David kom hem. Han tyckte att det var mysigt här, roligt att höra. Det börjar bli mer hemma nu när man bott in sig lite. I helgen blir det träningsmässa, det ska bli riktigt kul :)

Ledig onsdag.

Igår när jag kom hem vid sju ungefär, firade jag att jag skulle vara ledig idag med att köpa chips. Så jag placerade mig i soffan och kollade vidare på Steamboy, käkade chips och somnade nog strax efter nio där i soffan. Det märks att man har haft en del att göra på jobbet. Blev inte direkt piggare idag. Har mest suttit i soffan, kollat klart på filmen som jag somnade ifrån, kollat på mer serier, städat lite. Men känner inte att jag har någon ork direkt. Ska försöka dra mig till Ikea för att köpa en handduk eller två. Men det känns inte så lockande för jag fryser bara jag är här inne :P Känns inte som att det blir bättre om jag går ut då heller :P Nåja, det är planen, samt att gå till friskis också.

RSS 2.0