Grönt.

Jag har varit på himla bra humör de senaste dagarna, det beror nog på att jag kommit igång med träningen ordentligt, solen skiner mer och mer om dagarna, det är spännande med nytt jobb osv... Sen såklart att det börjar sticka upp små små växter ur jorden redan! Jag är supernöjd med den här hyllan som David köpte åt mig! Jag har länge velat ha en sån och så ligger det en sån på golvet en dag när jag kommer hem från jobbet! Så jäkla nöjd. :)
Längst upp på hyllan är det en liten hjärtan-på-tråd :)
På andra hyllan så har jag planterat paprikafrön som inte tittat upp än, David satte en ingefära i den lilla lådan och några rosor lever än sen alla hjärtans dag :D
Här har jag planterat chili som tittar upp redan och i krukorna med platsen över har jag satt citronkärnor.
Längst ner är min ek och mer chiliplantor :P I den andra krukan är det smultronfrön som jag satt igår !
Jag är även jättenöjd att min orkidé börjar knoppa lite igen.

Himla trevlig torsdag.

Idag har det varit en bra och uppiggande dag. Det började med att en kollega frågade om jag ville göra sällskap när han skulle klippa sig typ precis utanför där jag bor. Självklart sa jag, en anledning att gå upp och göra sig i ordning i tid. Så jag hängde med det och sen drog vi vidare till Ikea och fikade tills de öppnade kl 10. Vi tog en kort sväng där inne och sen skulle han dra till jobbet så jag åkte hem. Jag hade ändå ett träningspass inbokat på friskis kl 11.30. Och vem smsar inte mig när jag är på väg att kliva in på friskis? Det är Denise som frågar om jag jobbar och det visar sig att hon är påväg till samma pass :D Jag står och pratar med de trevliga värdarna i receptionen tills hon dyker upp. Vi kör passet med core i 40 minuter och sen fortsatte vi själva i gymmet och blev kvar i ca 1½ timme! :) Så länge hade jag aldrig stannat om jag varit där själv. Sen chillade jag hemma, åt, gick och provade lite kläder på Gina och köpte lite smått i gallerian. Nu har jag fixat klart för att dra till jobbet till kl 17. Hela dagen har solen lyst som har gett mycket energi vilket känns riktigt härligt!

Träning.

Japp, det blev en vecka förskjutet men NU, nuuu har david också ett gymkort på friskis :) Vi har tränat två gånger denna vecka, ska köra sista passet på lördag eftersom jag jobbar kväll fram tills dess. Det är jättekul att träna ihop med någon! Det gör verkligen skillnad att inte bara dega ihop när man kommer hem från jobbet. Är man inställd på att man ska iväg så är det bara å byta om och vandra hela fem minuter till friskis! Jag köpte gymhandskar igår också, äntligen hittade jag ett par som är enbart svarta och är i min storlek. Det är som alltid när man ska köpa något, det ska vara rosa, lila eller något gulligt på det bara för att det är för tjejer: :P Sååå... vår plan är att minst träna två gånger i veckan men helst tre dagar. Två dagar styrka och en dag kondition. Vi får se hur det går. Men det känns bra hittills. :)

Nytt.

Jag har ju sökt lite jobb hit och dit senaste tiden och fick faktiskt jobb på fitness24seven i solna men jag insåg att det ger för dåligt betalt och för få timmar utan att kunna utöka så jag sa nej till det. Helt plötsligt så kom det ett jobberbjudande till. Det var genom företaget som David är anställd hos och genom hans chef. Så nu börjar jag som timanställd på samma företag som David men kommer jobba på en annan anläggning. Man tror ju att man är öppen för nya utmaningar men jag har tvekat till detta men inser ändå att jag inte har något att förlora. Detta kan, som Davids chef sa, öppna nya dörrar. Även om detta är en timanställning och jag kommer jobba 2-3 dagar i veckan så kan det generera andra jobb så småningom :) Jag är nervös men jag tror att det ska gå bra! Inte konstigt att man stannar där man är van och bekväm, knepigt att vara ny på ett ställe. Men det är en välbehövlig utmaning för mig.

Nya tag.

Idag kom jag och David överens om att vi ska börja träna tillsammans nästa vecka. Det ser jag fram emot. I helgen kommer hans bror hit och hälsar på så vi tar tillfället att dra till Xxl och kolla in lite sköna träningskläder åt David. Då finns ingen återvändo :) Det känns kul!

Jobb.

Jag har skrivit det innan att det är lite lurigt att chefen smsar en om mer arbetstider. Här är ett exempel på vår tre min konversation

- Hej vill du jobbar imorgon? (10.24)
- Hej! Det kan jag göra. Vilken tid? (10.25)
- Välkommen 615 - 1515 (10.26)

Haha, men väldigt smidigt och enkelt. Måste ju varit smidigt att jag svarade direkt eftersom jag hade mobilen precis bredvid mig.
Jepp, det är bara å bli jävligt trött idag på något vis så jag kan komma i säng i god tid... vilket jag inte tror kommer funka. Meeen jaja :D

En dag.

Usch vad det känns meningslöst att söka jobb. Jag blir mest deppig av att göra det. Hittar inget och känner mig otroligt stressad att hitta något annat att göra framöver. Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga nu. Inget känns tillräckligt motiverande. Önskar att någon kunde berätta för mig vad jag ska göra. En sån kontrast från igår, hade en riktigt bra dag och nu tänkte jag ta tag i detta och nu känns det hopplöst.

Nytt år, nytt cv?

Ja man kanske skulle renovera sitt cv lite för varje år som går. Kan ju vara bra. Jag har tyckt att jag har ett bra cv, konkret och lättläst osv. Men nu när jag gjort om det så tycker jag att det blev mycket bättre. Jag var faktiskt på en bazaar här på Kulturhuset som hade utställare om utbildning, jobb och starta eget. Jag var redan inne i stan den dagen så jag passade på att gå förbi och kolla. Det fanns inga intressanta jobb eller utbildningar tyckte jag. Men jag hittade på en annan intressant grej. Det var nämligen arbetsförmedlingen som var där och hjälpte en med ens cvn och gav feedback. Väldigt smart och bra grej tycker jag. Så jag gick dit och började prata med Lotta som jobbar på af i Stockholm. Hon tyckte jag hade ett bra cv som var lättläst och bra men jag kunde ändra på lite grejer. Bland annat att själva cvt just bara är en uppradning på vad man gjort tidigare och gav tips om hur jag bättre lägger upp det. Samt hur man ska formulera jobbansökan som hon kallade det istället för personligt brev. Det var nyttigt att höra det från en annan synvinkel. Lotta var en mycket bra, peppande och inspirerande person som jag är glad att jag gick fram till för att få feedback. :)

Krasslig,

Usch, vad det är tråkigt att vara sjuk. En sak att vara hemma och må bra, då kan man få mycket saker gjorda. Men nu, nu ligger man bara och är trött och hängig. Jag fick visserligen en del saker gjorda igår, tvättade, gjorde soppa och var iväg en snabb sväng på visning. Men idag, då har jag inte gjort ett dugg. Så trött på att bara ligga här och må kasst. Men det känns ändå lite som att jag fått tillbaka lite energi. Ska sätta mig nu och se om jag kan få till ett nytt cv. Någon nytta kan man väl göra fast man är hemma och sjuker? :P

RSS 2.0