torsdagen

igår var det torsdag
vi hade modernt & intro på improvisationen
jag var så klart nervös för det innan men det var ju inte så farligt sen när det väl var igång. så klart :) 

men efter vi hade haft våra klasser för dagen så var det dags för de eleverna som gått på skolan tidigare att ta hand om oss nyingar. dom hade filurat om det ett tag innan & ingen sa vad det var vi skulle få göra. vi fick bara veta att vi skulle ha lite mat & badkläder med oss. det spinnde ju våra tankar såklart iväg på. vi trodde de skulle låta oss bada utomhus & allt möjligt. 
när vi kom ut så sa dom att vi skulle ut & gå & bli svettiga. så det var bara att försöka hänga med & följa efter dom. vi stannade på några ställen & gjorde som stationer. det första vi gjorde var en takt & klapp övning. nästan var en styrkeövning för att stäcka rygg och bål. sen skulle vi leka så vi fick springa runt lite & leka katt & mus :P 
sista var att vi skulle göra imporvisationsövningar & när ledaren klappade skulle man stå stilla osv. 

när det var klart så skojade de & sa att det var halva vägen kvar. så vände vi oss om & stod mot ett nybyggt hus som låg typ ute på landet, som tillhörde våran modernt lärare, carina. där skulle vi alltså träffas & mysa lite. badkläder skulle vi ha med för att hon hade en stor pool inomhus som vi fick bada i & så fick vi hänga i bastun också! inte helt fel & inget att vara nervös över heller! :) 

så vi hängde där ungefär 23 pers plus två lärare & carinas engelske man! vi fick lite muffins som de lagat & té som de bjöd på ! mycket trevligt. riktigt stort & härligt hus! 



idag har vi byggt torn utav tidningspapper & tejp. man skulle transportera ett ägg från toppen & ner till golvet så det inte gick sönder. det var ganska kul! vi fick till ett bra torn, ägget höll! så vi vann! sen ska vi bara se vem som vinner designtävlingen. det får vi veta på måndag.

sen var det lunch & efter det klass med modernt! 
när vi dansat klart så gick vi iväg & fikade med dansklasserna. pratade lite så vi lär känna varann lite mer (: 
det har vi ju sysslat med hela vecka. nu kan jag nog iaf namnen på alla. 


imorgon bitti far jag till stockholm & träffar alex. vi ska på tatueringsmässa, shoppa & på hard rock café!
det ska bli riktigt kul! träffa alex & stockholm är ju alltid kul. 
nu är det matdags! 

POFF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0