magiska trädgården

i tisdags sa vi hejdå till Pen´s bungalows. 
vi satt där ute på stranden och åt middag och drack drinkar!




på kvällen blev det mer party. vi satte oss på ett ställe lite längre bort på stranden, där var det livemusik och stora typ maneter i träden! mycket mysigt ställe, vi beställde öl och satt på ett litet bord med kuddar. 

bordet bredvid oss så var det en snubbe från ett ställe vi åt på kvällen före. han kände igen oss och hälsade och bjöd med oss in på ett ställe, där drack vi pina colada ur cocosnötter, dansade med en galet fullt dans tjej. mer häng ute på stranden. helt klart en väldigt rolig kväll! 

onsdag den 19de, då packade vi ihop våra väskor och gav oss ut igen. denna gång mitt på dagen, klockan tolv och att gå med dom väskorna i stekande sol.. puh!! men vi hittade en taxi som skulle ta oss till Lonley beach för hundra bath, inget att bråka om, det var bara att åka!

han släppte av oss vid Magic Garden och där var det tydligen också billigt, tvåhundra bath per natt i en bungalow. det var inte heller något att bråka om, vi hade hört högre pris på det stället så vi var nöjda. 

väldigt soft att hänga i hängmattan!!
på kvällen satte vi oss på magic gardens restaurang och åt, lika god mat som vanligt.
men vi satt liksom upp på ett litet bord i som liknade två soffor med ett bord i mitten.
väldigt mysigt vill jag lova, nästan så man önskar att man kunde ta med den hem eller bygga en. :P
vi satt där i säkert två timmar, åt mat, pratade, låg ner i soffan och tittade på himlen. 
man såg silutterna av palmerna och sen den svarta himlen som blev upplyst av blixtrar!

nu är det den 20de oktober som ni kanske vet. vi kommer hänga här i thailand i exakt två månader till, tänk vad tiden går när man har roligt! det är soft med wifi så man kan sitta i sin bungalow och surfa. just nu är klockan halv tio här och jag väntar på att de andra ska visa tecken på liv. jag är väldigt hungrig och kommer snart gå ut och äta på deras dörr om de inte vill ha frukost snart :P 
idag ska vi i alla fall hyra två motorcyklar så vi kan susa runt på ön och se vad som mer finns. vi hade tänkt ta oss till nåt vattenfall och någon strand. bra sätt att se vad som finns mer än där vi varit nu. idag kommer nämligen vara sista dagen på Koh Chang. imorron packar vi ihop igen för att bege oss till fastlandet och Trat! 

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0