Onsdag.

I onsdags så var det dags att ta ur sakerna som stått i Kristoffers förråd sen jag bodde på vattugatan i Borlänge. Så jag och David mötte upp mamma som kom från Säter med släp. Vi lastade på allt som stått i förrådet och sen vidare till Ikea. Där köpte mamma en ny tv bänk. Därefter åkte vi till Säter och lastade av allt och började bygga ihop bänken. Det var inte det allra lättaste och tog säkert två timmar. Men vi fick ihop den till slut efter bra samarbete och skruvande. Riktigt tjusigt blev det också :)
När vi var klara så rullade vi ut mot Skäve och hälsade på en 70-årig man som hette Matts. Det var en herre som vi träffade på Classic carweek som noterade Davids bil och kände igen mig från Jula. Vi hade en riktigt bra stund hemma hos honom, han var riktigt pratglad och visade upp sin verkstad och vi blev bjudna på fika.

Vi kom tillbaka hem till mamma och fick supergod tacopaj. Efter en lång dag med mycket att göra så gled vi ner i soffan ett tag innan vi rullade tillbaka mot Falun.

Nu är det fredag och vi har mest roat oss med att plocka ihop i lägenheten. Vi har kommit en bra bit nu, är tomt så gott som överallt. Imorgon är det meningen att vi ska fylla släp och åka till Rättvik och säga hejdå till detta kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0